הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בנושא תפריט מסה

ELADHABUSHA

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום לכולם!
אני בן 24 גובה- 1.74 שוקל עכשיו 65 ק"ג
התחלתי להתאמן לפני 3 חודשים(לפני זה שקלתי 61) ובחודש הראשון באמת עליתי בקילו של מסת שריר וירדתי ב1.5 ק"ג שומן אבל אחרי החודש השני עליתי ב 700 גר' שומן ורק ב 100 גר' מסת שריר. (מה שישר העלה את הרעיון של המדריך בחדר כושר לדחוף לי מאמן אישי ושזה הדבר הכי טוב שאני יכול לעשות וזה יהיה טוב בשבילי וחרטא... וזה יעלה רק 2500 שקל לשלושה חודשים )
אחרי שהתבאסתי ודיברתי עם חברים מביני עניין הגענו כולנו לתמימות דעים שהבעיה שלי היא בתזונה! יש לי חרא של תזונה.
הבעיה היא היא שאני לא יודע לאכול מסודר ולפעמים שאני לא רעב אני פשוט לא אוכל ואם אני רעב אני אוכל יותר מדי, אני לא יודע לסדר ארוחות מסודרות ולא יודע בדיוק כמה חלבונים/פחמימות/שומן לאכול ביום ואיזה מוצרים בדיוק.
כרגע אני צריך להעלות את מסת השריר ורק אחרי זה חיטוב, אבל אני די תקוע ואני מפחד שכל שלושת החודשים האלה לא היו שווים כלוםץ
לכן, אני מבקש את עזרכתם- אנא תעזרו לי לבנות תפריט טוב שיעזור לי באימונים ובתוצאות!

תודה מקרב לב!

קודם כל בוא תספר לי איך אתה חושב שהצלחת לחשב את העליה \ ירידה בשומן שריר.

מה התוכנית אימונים שלך?

מה הRMR שלך?

• פותח/ת השרשור
במכון עשו לי כל חודש מדידות לראות את ההתפחות
ואין לי מושג מה זה RMR אבוא תסביר לי...
אני חדש בעסק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית