הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסת פחמימות

tal2896

משתמש פעיל
329
39
נק' מוניטין:
60
329
39
מחר אני מעמיס פחמימות אחרי 10 ימי חיטוב

אני על 100-120 גרם פחמימה
190 גרם חלבון
88 גרם שומן

ללא אירובי בנתיים

משקל התחלתי 95 משקלי עכשווי 91.2
אחוז שומן 20-22

כמה פחמימות לאכול מחר והאם יש הבדל בזמן העמסה בין פחמימות מורכבות לפחמימות פשוטות ?
האם אני יוכל להתפרע מחר בלי דאגה ? ,תודה רבה 😃

האם אני יוכל להתפרע מחר בלי דאגה ? ,תודה רבה
לא מומלץ

כמה פחמימות לאכול מחר והאם יש הבדל בזמן העמסה בין פחמימות מורכבות לפחמימות פשוטות ?
תלוי איך אתה רוצה להעמיס, נקי, מלוכלך, או חצי מלוכלך.
נקי זה אומר פשוט לאכול פי 2 פחמימות ממה שבדרך כלל אוכל. (לדוגמא במקום 2 כוסות קורנפלקס בבוקר אז 4 וכך הלאה)
מלוכלך אומר מה שבא לך ואיך שבא לך (הבעיה שאתה עלול לעכב את הירידה ככה במידה ותתפרע, וגם ההרגשה הרעה שאחרי זה לא שווה את זה)
חצי מלוכלך אומר לעשות נקי אבל להוריד 2 ארוחות גדולות (צהריים וערב) ובמקומן לאכול 2 ארוחות צ'יט

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ

תלוי איך אתה רוצה להעמיס, נקי, מלוכלך, או חצי מלוכלך.
נקי זה אומר פשוט לאכול פי 2 פחמימות ממה שבדרך כלל אוכל. (לדוגמא במקום 2 כוסות קורנפלקס בבוקר אז 4 וכך הלאה)
מלוכלך אומר מה שבא לך ואיך שבא לך (הבעיה שאתה עלול לעכב את הירידה ככה במידה ותתפרע, וגם ההרגשה הרעה שאחרי זה לא שווה את זה)
חצי מלוכלך אומר לעשות נקי אבל להוריד 2 ארוחות גדולות (צהריים וערב) ובמקומן לאכול 2 ארוחות צ'יט
אני רואה את היום שלי ככה מחר

קם בבוקר אוכל 2 פיתות הולך לצו שני הצבא זימן ..

חוזר בסביבות 12-4 אוכל המבורגר או פיצה

אחרי זה אוכל עוד אורז או שניצלים ( כמות קטנה האמת של אורז)
ובלילה איזה דיאט קולה 😃
חחח

חח הדיאט קולה היה סתם להוסיף טעם לתגובה
אני בחיים לא מדמיין את עצמי שותה קולה בהעמסה, התחושת נפיחות גם ככה הרגה אותי אז עוד להוסיף גזים לסיפור..לא מומלץ..למה לא שותה קולה ביום יום? בחיטוב זה אחד הדברים שהכי עזרו לי

הנטראלי שלי הוא 2400 במנוחה
מה גובה משקל?

• פותח/ת השרשור
אני בחיים לא מדמיין את עצמי שותה קולה בהעמסה, התחושת נפיחות גם ככה הרגה אותי אז עוד להוסיף גזים לסיפור..לא מומלץ..למה לא שותה קולה ביום יום? בחיטוב זה אחד הדברים שהכי עזרו לי

מה גובה משקל?
קולה זירו אותי מרעיב חחח

91.2
גובה 1.70

• פותח/ת השרשור
הראשון ששמעתי על מקרה כזה

סבבה ואתה סגור על החישוב נייטרלי שלך?

אם כן אז תאכל בין 2900-3400 קלוריות מחר.
כן אני דיי סגור אני חושב שאני ילך לכיוון של ה3400 צריך את זה מנטאלית גם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית