הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב בשילוב ספורט

digital

משתמש מתחיל
51
2
נק' מוניטין:
11
51
2
אהלן אני רוצה להתחיל חיטוב לא לתקופה ארוכה רק להוריד איזה 3-5 אחוזי שומן כרגע בסביבות12 לקראת תקופת תחרויות בקיץ (אני משחק טניס) ורציתי לדעת האם אני אצליח להוריד אותם מבלי לפגוע כמעט במסת שריר ? כי אני משחק לפחות 4 פעמים בשבוע 3 שעות כל אימון . איזה תפריט כדי לי לבנות? אני יודע שמומלץ דל פחמימה באחוז שומן נמוך אבל הבעיה שלא אצליח לעשות אותו כמו שצריך כי אני צריך פחמימות שיתנו לי אנרגיה לאימון אז האם יש עוד דרך בכזה אחוז שומן במצב שלי? אל תמליצו לי על PREWORKOUT למיניהם
תודה מראש על העזרה

אהלן אני רוצה להתחיל חיטוב לא לתקופה ארוכה רק להוריד איזה 3-5 אחוזי שומן כרגע בסביבות12 לקראת תקופת תחרויות בקיץ (אני משחק טניס) ורציתי לדעת האם אני אצליח להוריד אותם מבלי לפגוע כמעט במסת שריר ?
גרעון קלורי לא גדול + אימוני כוח

אני יודע שמומלץ דל פחמימה באחוז שומן נמוך אבל הבעיה שלא אצליח לעשות אותו כמו שצריך כי אני צריך פחמימות שיתנו לי אנרגיה לאימון אז האם יש עוד דרך בכזה אחוז שומן במצב שלי?
כל גרעון קלורי יגרום לירידה במשקל, אין סיבה שתעשה דל פחמימה, בטח לא בהתחלה.

אל תמליצו לי על PREWORKOUT למיניהם
אין שום קשר בין אחד לשני.

תקרא את המאמר:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

• פותח/ת השרשור
כל גרעון קלורי יגרום לירידה במשקל, אין סיבה שתעשה דל פחמימה, בטח לא בהתחלה.
אתה בטוח במה שאתה אומר כי ממה שהבנתי אז באחוז שומן של 11-12 אני ארד גם במסת שריר אם אהיה בגירעון קלורי ולא על ידי דל פחמימה כי אם זה לא ככה אז מה הסיבה שעושים בכלל דל פחמימה ?
קראתי את המאמר שנתת לי כבר לפני כמה זמן ובקשר לPREWORKOUT התכוונתי לזה בהקשר של אנרגיה לאימון על חשבון פחמימות בלי קשר לתפריט חיטוב UP אשמח לעוד תגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית