ייעוץ שיפור התפריט לחיטוב

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
נק' מוניטין:
7
102
5
איך התפריט עכשיו לחיטוב?
גיל 22 גובה 173 משקל 69.5 (סיימתי מסה ב 75 ק"ג ואני כבר חודש ושבוע בחיטוב)
Bmr 1753 כפול 1.2 פלוס 300 קלוריות בערך שאני שורף באימון פחות 500 יוצא בערך 1900..
צריך לשפר משהו או שסוף סוף זה תקין..?

קבצים מצורפים

• Screenshot_2014-05-27-22-54-30.png
    Screenshot_2014-05-27-22-54-30.png
    KB 64.7 · צפיות: 178
2100 פלוס 300 קלוריות שאני שורף באימון באימון בערך זה 2400 פחות 500 יוצא 1900
לא שמתי לב שזה חיטוב 😃 חשבתי מסה

התפריט מבחינת מוצרים משעמם לדעתי.

מבחינת ערכים הייתי מוריד 25 חלבון ומוסיף לפחמימה

• פותח/ת השרשור
לא שמתי לב שזה חיטוב 😃 חשבתי מסה

התפריט מבחינת מוצרים משעמם לדעתי.

מבחינת ערכים הייתי מוריד 25 חלבון ומוסיף לפחמימה
וואלה אחי משעמם זה לא מילה.. בא לי להתאבד כבר חח אבל כל פעם שאני מסתכל במראה ורואה את האחוז שומן שלי ביחס למשקל אני מקבל עצבים נותן לי מוטיבציה..
סתם שאלה ככה על כמה בערך אחוז שומן אני )אני יודע שזאת תמונה לא טובה)

קבצים מצורפים

• 20140519_233742.jpg
    20140519_233742.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 92
  • פותח/ת השרשור
סביבות ה 16-17 לדעתי

למה אתה לא מגוון?

איך אתה מתקדם מבחינת משקל גוף בשקילות השבועיות?
אני לא מגוון כי גם ככה זה מסובך לעשות תפריט ואני יושב על זה לפחות אחד לשבוע וזה לא מסתדר לי.. זה פחות מטריד אותי אני מוכן להתרגל לאכול חצץ העיקר להעיף את האחוז שומן הזה..

לגבי המשקלי גוף אני יורד בערך קילו בשבוע..
מבחינת האחוז שומן נראה לי טיפה יותר אבל בכל מקרה תודה על ההתיחסות אתה היחיד בפורום הזה שעונה ומבגין ידע ברמה גבוה..

אני לא מגוון כי גם ככה זה מסובך לעשות תפריט ואני יושב על זה לפחות אחד לשבוע וזה לא מסתדר לי.. זה פחות מטריד אותי אני מוכן להתרגל לאכול חצץ העיקר להעיף את האחוז שומן הזה..
בקטנה, זה לא סיבה להרוג את עצמך, סתם לדוגמא פרוסת לחם = כוס (200 מ"ל) של קורנפלקס. תמשיך לחפש עוד מוצרים שהערך הקלורי שלהם זה 100 קלוריות לערך (20 קלוריות לפה או לשם לא יהרגו אותך) בטטות\אורז\תפו"א\פסטה כנ"ל לגבי השומנים וכו', קח מוצר שאתה אוכל ותחפש חלופה עם ערכים דומים, אל תתקע על ערכים מושלמים אתה תמות מזה ועדיף לך להנות..כל התהליך הזה הוא דרך, אתה לא מגיע לשלב שאתה אומר זהו סיימתי אין דבר כזה..אז תהנה מהדרך אל תסבול (בסוף הדרך פשוט מתים...אל תשאף להגיע לשם כל כך מהר 😃 )

לגבי המשקלי גוף אני יורד בערך קילו בשבוע..
זה ירידה מדהימה בשבוע. אתה עושה אימוני כוח?

מבחינת האחוז שומן נראה לי טיפה יותר
שיהיה גם 100% שומן..זה לא חשוב, חשוב זה מה שאתה חושב על עצמך, אם רוצה לרדת תרד, לדעתי אם תעשה מסה נקייה ואחריה חיטוב אתה תיהיה יותר מרוצה מהתוצאה כי חסרה לך מסת שריר

אבל בכל מקרה תודה על ההתיחסות אתה היחיד בפורום הזה שעונה ומבגין ידע ברמה גבוה..
בכייף 😃

• פותח/ת השרשור
בקטנה, זה לא סיבה להרוג את עצמך, סתם לדוגמא פרוסת לחם = כוס (200 מ"ל) של קורנפלקס. תמשיך לחפש עוד מוצרים שהערך הקלורי שלהם זה 100 קלוריות לערך (20 קלוריות לפה או לשם לא יהרגו אותך) בטטות\אורז\תפו"א\פסטה כנ"ל לגבי השומנים וכו', קח מוצר שאתה אוכל ותחפש חלופה עם ערכים דומים, אל תתקע על ערכים מושלמים אתה תמות מזה ועדיף לך להנות..כל התהליך הזה הוא דרך, אתה לא מגיע לשלב שאתה אומר זהו סיימתי אין דבר כזה..אז תהנה מהדרך אל תסבול (בסוף הדרך פשוט מתים...אל תשאף להגיע לשם כל כך מהר 😃 )

זה ירידה מדהימה בשבוע. אתה עושה אימוני כוח?

שיהיה גם 100% שומן..זה לא חשוב, חשוב זה מה שאתה חושב על עצמך, אם רוצה לרדת תרד, לדעתי אם תעשה מסה נקייה ואחריה חיטוב אתה תיהיה יותר מרוצה מהתוצאה כי חסרה לך מסת שריר

בכייף 😃

כן איי עושה abc רגילה 5 ימים בשבוע יעני חזה יד אחורית
גב יד קדמית
רגליים כתפיים
אירובי אני עושה פעמיים שללוש בשבוע..
לגבי אחוז שומן אני רוצה להוריד עוד לפני המסה הנקייה כי לטעמי זה נראה רע מידי

• פותח/ת השרשור
כי זאת תוכנית שמתאימה למתחילים. ממליץ לעבור אליה ולהתאמן חזק
אני מתאמן כבר שנה.. זה עדין נחשב מתחיל? (אני יודע שהתוצאות לא משהו אבל כמו כל מתחיל עשיתי את כל הטעיות עד שהתחלתי ללמוד ולקרוא בהרחבה על הנושא)

אין שום קשר בין הזמן שאתה מתאמן לבין אם אתה מתאמן מתחיל\בינוני או מתקדם. מה שחשוב הוא היכולת שלך להרים יותר משקל כל שבוע. אם אתה עושה סקוואט וכל שבוע מצליח להעלות ב2.5 קילו לפחות אז אתה מתאמן מתחיל אם לא אתה בינוני\מתקדם (בהנחה שאתה עובד נכון ולא על משקל נמוך מאוד שלא עולה בגלל טכניקה\תוכנית לא טובה)

• פותח/ת השרשור
אין שום קשר בין הזמן שאתה מתאמן לבין אם אתה מתאמן מתחיל\בינוני או מתקדם. מה שחשוב הוא היכולת שלך להרים יותר משקל כל שבוע. אם אתה עושה סקוואט וכל שבוע מצליח להעלות ב2.5 קילו לפחות אז אתה מתאמן מתחיל אם לא אתה בינוני\מתקדם (בהנחה שאתה עובד נכון ולא על משקל נמוך מאוד שלא עולה בגלל טכניקה\תוכנית לא טובה)

אני באמת לא מצליח להעלות משקלים כמעט בסקוואט (מקווה שזה לא בגלל טכניקה)
איך אני יודע איזה תכנית להתאים לי? לפי איזה קריטריונים בוחרים?

אני באמת לא מצליח להעלות משקלים כמעט בסקוואט (מקווה שזה לא בגלל טכניקה)
עם איזה משקל אתה עובד?

איך אני יודע איזה תכנית להתאים לי? לפי איזה קריטריונים בוחרים?
מה שנוח בעקרון. יש לך בפורטל כל מני סוגים. חשוב שתבחר תרגילים שאתה יודע לבצע ואם לא יודע אז תלמד לפני שמבצע

• פותח/ת השרשור
תצלם סרטון שלך עושה סקוואט ותעלה לפורום לקבל ביקורת על הטכניקה, כמה זמן כבר תקוע על זה?
מה שאר המשקלים? דדליפט? בנץ'? פרס?

דדליפט אני לא עושה אני עובד על הטכניקה שלי היא כרגע לא טובה..
בנץ' 75 קילו..
פרס אני עושה עם דמבלים 20 קילו כל אחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית