עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
1750 * 1.2 = 2100
לא שמתי לב שזה חיטוב 😃 חשבתי מסה2100 פלוס 300 קלוריות שאני שורף באימון באימון בערך זה 2400 פחות 500 יוצא 1900
וואלה אחי משעמם זה לא מילה.. בא לי להתאבד כבר חח אבל כל פעם שאני מסתכל במראה ורואה את האחוז שומן שלי ביחס למשקל אני מקבל עצבים נותן לי מוטיבציה..לא שמתי לב שזה חיטוב 😃 חשבתי מסה
התפריט מבחינת מוצרים משעמם לדעתי.
מבחינת ערכים הייתי מוריד 25 חלבון ומוסיף לפחמימה
למה אתה לא מגוון?וואלה אחי משעמם זה לא מילה..
אני לא מגוון כי גם ככה זה מסובך לעשות תפריט ואני יושב על זה לפחות אחד לשבוע וזה לא מסתדר לי.. זה פחות מטריד אותי אני מוכן להתרגל לאכול חצץ העיקר להעיף את האחוז שומן הזה..סביבות ה 16-17 לדעתי
למה אתה לא מגוון?
איך אתה מתקדם מבחינת משקל גוף בשקילות השבועיות?
בקטנה, זה לא סיבה להרוג את עצמך, סתם לדוגמא פרוסת לחם = כוס (200 מ"ל) של קורנפלקס. תמשיך לחפש עוד מוצרים שהערך הקלורי שלהם זה 100 קלוריות לערך (20 קלוריות לפה או לשם לא יהרגו אותך) בטטות\אורז\תפו"א\פסטה כנ"ל לגבי השומנים וכו', קח מוצר שאתה אוכל ותחפש חלופה עם ערכים דומים, אל תתקע על ערכים מושלמים אתה תמות מזה ועדיף לך להנות..כל התהליך הזה הוא דרך, אתה לא מגיע לשלב שאתה אומר זהו סיימתי אין דבר כזה..אז תהנה מהדרך אל תסבול (בסוף הדרך פשוט מתים...אל תשאף להגיע לשם כל כך מהר 😃 )אני לא מגוון כי גם ככה זה מסובך לעשות תפריט ואני יושב על זה לפחות אחד לשבוע וזה לא מסתדר לי.. זה פחות מטריד אותי אני מוכן להתרגל לאכול חצץ העיקר להעיף את האחוז שומן הזה..
זה ירידה מדהימה בשבוע. אתה עושה אימוני כוח?לגבי המשקלי גוף אני יורד בערך קילו בשבוע..
שיהיה גם 100% שומן..זה לא חשוב, חשוב זה מה שאתה חושב על עצמך, אם רוצה לרדת תרד, לדעתי אם תעשה מסה נקייה ואחריה חיטוב אתה תיהיה יותר מרוצה מהתוצאה כי חסרה לך מסת שרירמבחינת האחוז שומן נראה לי טיפה יותר
בכייף 😃אבל בכל מקרה תודה על ההתיחסות אתה היחיד בפורום הזה שעונה ומבגין ידע ברמה גבוה..
בקטנה, זה לא סיבה להרוג את עצמך, סתם לדוגמא פרוסת לחם = כוס (200 מ"ל) של קורנפלקס. תמשיך לחפש עוד מוצרים שהערך הקלורי שלהם זה 100 קלוריות לערך (20 קלוריות לפה או לשם לא יהרגו אותך) בטטות\אורז\תפו"א\פסטה כנ"ל לגבי השומנים וכו', קח מוצר שאתה אוכל ותחפש חלופה עם ערכים דומים, אל תתקע על ערכים מושלמים אתה תמות מזה ועדיף לך להנות..כל התהליך הזה הוא דרך, אתה לא מגיע לשלב שאתה אומר זהו סיימתי אין דבר כזה..אז תהנה מהדרך אל תסבול (בסוף הדרך פשוט מתים...אל תשאף להגיע לשם כל כך מהר 😃 )
זה ירידה מדהימה בשבוע. אתה עושה אימוני כוח?
שיהיה גם 100% שומן..זה לא חשוב, חשוב זה מה שאתה חושב על עצמך, אם רוצה לרדת תרד, לדעתי אם תעשה מסה נקייה ואחריה חיטוב אתה תיהיה יותר מרוצה מהתוצאה כי חסרה לך מסת שריר
בכייף 😃
למה לא FBW?כן איי עושה abc רגילה 5 ימים בשבוע יעני חזה יד אחורית
החלטה שלך וזה בסדר גמורלגבי אחוז שומן אני רוצה להוריד עוד לפני המסה הנקייה כי לטעמי זה נראה רע מידי
למה לא FBW?
האמת היא שאין סיבה מיוחד שאני עושה abc...
למה אתה חושב ש fbw עדיפה לי? אני באמת לא סגור על איך בוחרים את התכנית הכי טובה בשבילי..
אני מתאמן כבר שנה.. זה עדין נחשב מתחיל? (אני יודע שהתוצאות לא משהו אבל כמו כל מתחיל עשיתי את כל הטעיות עד שהתחלתי ללמוד ולקרוא בהרחבה על הנושא)כי זאת תוכנית שמתאימה למתחילים. ממליץ לעבור אליה ולהתאמן חזק
אין שום קשר בין הזמן שאתה מתאמן לבין אם אתה מתאמן מתחיל\בינוני או מתקדם. מה שחשוב הוא היכולת שלך להרים יותר משקל כל שבוע. אם אתה עושה סקוואט וכל שבוע מצליח להעלות ב2.5 קילו לפחות אז אתה מתאמן מתחיל אם לא אתה בינוני\מתקדם (בהנחה שאתה עובד נכון ולא על משקל נמוך מאוד שלא עולה בגלל טכניקה\תוכנית לא טובה)
עם איזה משקל אתה עובד?אני באמת לא מצליח להעלות משקלים כמעט בסקוואט (מקווה שזה לא בגלל טכניקה)
מה שנוח בעקרון. יש לך בפורטל כל מני סוגים. חשוב שתבחר תרגילים שאתה יודע לבצע ואם לא יודע אז תלמד לפני שמבצעאיך אני יודע איזה תכנית להתאים לי? לפי איזה קריטריונים בוחרים?
עם איזה משקל אתה עובד?
מה שנוח בעקרון. יש לך בפורטל כל מני סוגים. חשוב שתבחר תרגילים שאתה יודע לבצע ואם לא יודע אז תלמד לפני שמבצע
תצלם סרטון שלך עושה סקוואט ותעלה לפורום לקבל ביקורת על הטכניקה, כמה זמן כבר תקוע על זה?60-70 קילו
תצלם סרטון שלך עושה סקוואט ותעלה לפורום לקבל ביקורת על הטכניקה, כמה זמן כבר תקוע על זה?
מה שאר המשקלים? דדליפט? בנץ'? פרס?