הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליפים לחדר כושר

• פותח/ת השרשור asaz
  • פורסם בתאריך

asaz

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
היי אני חדשה באתר ויש לי מספר שאלות בעיקר בנוגע לתחליפים לחדר כושר.
1)אני אישית מאוד לא מתחברת למשקולות, למקום הסגור ולמכשור האירובי שפשוט משעמם אותי נורא.
האם שיעורי אירובי כמו זומבה וקיקבוקס יכולים לתת תחליף הולם לסטפר וכו' כמרכיב אירובי בתכנית חיטוב? וכנל לגבי החלק האנאירובי האם רצועות trx יכולות להספיק?
2) בנוגע לחישוב של כמות הקלוריות שצריך לצרוך בכל יום בהתאם לנתונים שלי, אם ה rmr שלי 1700 כמה אני צריכה לגרוע בכל יום על מנת להתחטב ולרדת כ10 קילו? והאם התפריט משתנה בין ימים שבהם אתה מתאמן ולא מתאמן?
תודה מראש ;)

1. השיעורים הללו יכולים לתת תחליף הולם

2. ה-TRX לא יכולות להספיק מהסיבה הפשוטה שלאורך זמן הן לא יוצרות לך אתגרים מספיק גדולים, עם משקולות כן.

3. אם אני לא טועה 300 קלוריות אבל עדיף שתחכי לעוד תשובות @yogevnn . התפריט לא משתנה.

נערך לאחרונה:
ברוך הבא לפורום 😃

אירובי זה לא משנה מה ואיך את עושה העיקר שעושה, זה בסהכ כלי שנועד להגדיל את הגרעון הקלורי.

רצועות TRX לא מספיקות בדיוק מהסיבה שעוז כתב.
במקרים חריגים בהם אין שום אפשרות להגיע לחדר כושר אז TRX זה הרע במיעוטו ויוכל למזער איבוד שריר בתהליך החיטוב.

חישבת את האימוניםבתוך הRMR?
מה המשקל? גובה?

תתחילי מגרעון של 300 קלוריות.

אין צורך לשנות את התפריט בין יום של אימון ויום ללא אימון

וכנל לגבי החלק האנאירובי האם רצועות trx יכולות להספיק?
ראשית אני חייבת להגיד לך שגם לי היתה סלידה מחדרי כושר לפני שהתחלתי להתאמן שם אבל מצאתי חדר כושר קטן וצנוע שכולם מכירים את כולם והחוויה היתה אחרת לגמרי ממה שציפיתי. היום אני בחדר כושר גדול ו"ממוסד" יותר אבל מאחר וכל מה שמעניין אותי שם נמצא בפינה קטנה, בתוך כלוב ברזל, אני נכנסת ויוצאת בלי לראות אף אחד.
תנסי אולי תופתעי לטובה. את בטוח יכולה להעזר בפורום למצוא מקום מומלץ שסמוך אליך.

לגבי אימונים אנארוביים @oz25 ו @yogevnn צודקים.
אין שום תרגיל שיכול להחליף למשל סקווט כנגד משקל. אני בכלל מוצאת שכל סוגי תרגילי הרגליים כנגד הרצועות (שאני מכירה) הם חסרי תועלת (למעט מכרעיים על רגל אחת שאיכשהו מצליח ליצור אתגר לכמה זמן). לעשות סקווט עם TRX זה כמו לעבוד בסמית משין - למה זה טוב?!?
מצד שני, יש תרגילים - כמו שכיבות שמיכה, מתח, חתירה הפוכה, בטן - שהעבודה עם הרצועות יכולה לאתגר גם בטווח היותר ארוך.
שורה תחתונה הכל יותר טוב מכלום.
תתחילי וכשתגיעי לנקודת חוסר התועלת במילא תחפשי לאתגר את עצמך במקום מקצועי יותר.

• פותח/ת השרשור
תודה על העצות!
גובה:168 משקל:68
את ה-rmr חישבתי בלי האימונים.
בנוגע לאכילה אחרי אימון, מיד בסיומו יש האומרים פחמימה קלה (אנרגי, תמרים,בננה ) ויש האומרים חלבון (קוטג,טונה..)
האם יש הבדל בין מה שצריך לאכול אחרי לסוג האימון?

Back
למעלה תחתית