הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איטריות כפי יכולתך? 9 קלוריות למאה גרם - Shirataki noodles

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
הכתבה ב- ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4524173,00.html

קישור לערך האטריות ב- Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shirataki_noodles

לא ראיתי שהזכירו את האטריות הללו קודם באתר. בסופו של יום זה המון נוזלים במעטפת של סיבים. מה דעתכם?

1.png

נראה טוב! מצאתי את זה ב IHERB, פחות מ 3$ + 4$ משלוח לארץ!
http://www.iherb.com/?rcode=PMV821
תרשמו בחיפוש Shirataki בשביל לראות את כל המגוון! ב EBAY מוכרים את זה באזור ה 20 עד 60 שח עם עלות שלוח של לא פחות מ 100 שח!
בכל אופן אני אזמין כמה סוגים ונראה איך זה.

תודה

שימו לב שבארץ שינו את האטריות, זה לא כמו מה שמוכרים בחו"ל. לטענתם זה היה מגעיל בהתחלה והם התאימו את זה לטעם הישראלי, וקוראים לזה בארץ בשם סקיני פסטה. נחכה שמישהו יטעם ויעלה חוות דעת.

שימו לב שבארץ שינו את האטריות, זה לא כמו מה שמוכרים בחו"ל. לטענתם זה היה מגעיל בהתחלה והם התאימו את זה לטעם הישראלי, וקוראים לזה בארץ בשם סקיני פסטה. נחכה שמישהו יטעם ויעלה חוות דעת.
ככה אפשר להעלות את המחיר על זה ולגבות מחיר מופקע, כמו כל דבר אחר במדינה הזאת. קראתי על המוצר הזה ביקורות של קונים ובסך הכל נראה טוב. בשביל כמה דולרים אין לי בעיה לנסות.

נשמע ממש טוב
נראה לי שאזמין ונראה מה הולך עם זה. ממה זה עשוי?
טוב בעצם ראיתי ממה זה עשוי...נראה לי אשאר עם פסטה רגילה וזהו חחח

זה דווקא לא כזה יקר... ציפיתי להרבה יותר. איך ספיחת נוזלים ? זה לא פחמימה.

לא פחמימה אך לגבי ספיחת נוזלים -אם זה עשוי מצמח הקונג'אק, הצמח ידוע כסופח המון נוזלים בגלל הכמות גבוהה של הסיבים ולכן צריך לשתות הרבה...

לא פחמימה אך לגבי ספיחת נוזלים -אם זה עשוי מצמח הקונג'אק, הצמח ידוע כסופח המון נוזלים בגלל הכמות גבוהה של הסיבים ולכן צריך לשתות הרבה...
הצמח סופח נוזלים, לא הגוף. ציטוט מהאתר שלהם : "שורש צמח הקונג'אק מכיל את הסיב התזונתי החזק ביותר בטבע שאחת מתכונותיו היא ספיחת נוזלים בנפח של עד פי 200 מגודלו, ומאחר ואין בסקיני פסטה® שומן או פחמימות, המוח מקבל איתות מהקיבה שהיא מלאה ובכך מרגישים שובע ונמנעים מתחושת הרעב".

בכל מקרה אני הזמנתי מארז, נראה אם זה שווה משהו.

בגלל שזה מצמח?
בגלל שאני במסה. והבנתי שזה סופח נוזלים. למה לי לסבול ממשהו שיכול להיות עם טעם מגעיל כשאני יכול להתענג על פסטה מקמח, עם גלוטן, קלוריות ופחמימות?מעל זה גם מזליף שמן זית ורוטב קטשופ.
אם הבחור שקנה יגיד שזה טעים, אולי אזמין כדי שיהיה לי מה לנשנש בעבודה..

האיטריות הללו , זה דבר שקיים שנים רבות בשווקי אסיה.
מה פתאום מישהו " נזכר " לייבא ולשווק אותן ?

בררו אם אכן הערכים זה באמת מה שמבטיחים לכם.
ועוד פרט פעוט קטן : לפני שאתם 'מסתערים' על המוצר חפשו את האינטרס, או במילים אחרות :
follow the money
20051011_Follow_money.jpg

אני אזמין לניסיון מויטה...
אומנם אני במסה אבל תמיד טוב שיש בצד עוד קצת אוכל ליום ארוך....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית