הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איטריות כפי יכולתך? 9 קלוריות למאה גרם - Shirataki noodles

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
הכתבה ב- ynet:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4524173,00.html

קישור לערך האטריות ב- Wikipedia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Shirataki_noodles

לא ראיתי שהזכירו את האטריות הללו קודם באתר. בסופו של יום זה המון נוזלים במעטפת של סיבים. מה דעתכם?

1.png

איך אפשר לדעת בוודאות שזה הערכים? איזה טוקבקיסט רשם "ביררתי באתרי היצרים ביפן וזה 90 קלוריות ל100 גרם" לא יודע עד כמה זה אמין..

אני רוצה גם להזמין לנסות..

בעבר היו הרבה דיאטות שהופקו מצמח הצ'יקורה. הם היו נמכרות בכפסולות כמדכאות תיאבון. בכל אופן אני מאמין שזה יגיד בתחילת שבוע הבא ואני יעדכן אם זה שווה משהו.

לאכול דבר כזה מפתח הרגלי אכילה גרועים מאוד. אני לא הייתי הולך על זה. נכון שזה יעזור מאוד בדיאטה אבל...

לא בהכרח. אם אתה אוכל את זה רק בחיטוב ובמינון נכון זה יכול למנוע את הרגשת רעב שחלק מהאנשים חווים בכניסה לחיטוב. כשתצא מחיטוב תפסיק עם זה ותחזור לתזונה רגילה שגם בה לא תרגיש רעב.

צריך לבדוק את העיניין לעומק ובאמת לקנות ולשלוח לבדיקת מעבדה על מנת לדעת באמת כמה קלוריות ל100 גרם יש בזה ..

דיברתי בצניות חחח אני ואתה באותו ראש
😛 מה שכן אני מחכה לביקורות של חבר'ה פה..אולי אקנה כדי לנשנש בעבודה...
למרות שגיליתי משהו מדהים..סבבה?זה לחמניה, שמים בפנים טונה ומיונז וזה מדהים!

😛 מה שכן אני מחכה לביקורות של חבר'ה פה..אולי אקנה כדי לנשנש בעבודה...
למרות שגיליתי משהו מדהים..סבבה?זה לחמניה, שמים בפנים טונה ומיונז וזה מדהים!
חחח , אבל עכשיו תאכלס אם הערכים באמת אמיתיים וזה משביע כמו שהם מצהירים זה לא פחות ממדהים למחטבים שבינינו ויהיה אפשר להחזיק אפילו על 30 גרם פחמימה לאורך זמן

חחח , אבל עכשיו תאכלס אם הערכים באמת אמיתיים וזה משביע כמו שהם מצהירים זה לא פחות ממדהים למחטבים שבינינו ויהיה אפשר להחזיק אפילו על 30 גרם פחמימה לאורך זמן
יאפ
אבל לא יודע, נשמע טוב מדי חח

אשמח אם תשתף אותי מאיפה אפשר להזמין.
אני אזמין לניסיון מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר*...
אומנם אני במסה אבל תמיד טוב שיש בצד עוד קצת אוכל ליום ארוך....

אשמח אם תשתף אותי מאיפה אתה מזמין.

אשמח אם תשתף אותי מאיפה אפשר להזמין.

אשמח אם תשתף אותי מאיפה אתה מזמין.
תחפש בגוגל יש מלא כאלה miricale noodels.. אישית השמנתי מאתר בחו״ל-אין לזה כלכך טעם, שמתי לזה קצת רוטב של וולדן יצא אש..
הייתי אומר לך מאיפה הזמנתי אבל לא מדברים פה על אתרים מחו״ל..

תחפש בגוגל יש מלא כאלה miricale noodels.. אישית השמנתי מאתר בחו״ל-אין לזה כלכך טעם, שמתי לזה קצת רוטב של וולדן יצא אש..
הייתי אומר לך מאיפה הזמנתי אבל לא מדברים פה על אתרים מחו״ל..
זה טעים?משביע?אני צריך משהו לעבודה בשביל הנשנוש..עם קטשופ

זה טעים?משביע?אני צריך משהו לעבודה בשביל הנשנוש..עם קטשופ

טעים זה הרוטב שאתה שם..
אין לזה כחכך טעם.
משביע-כן, בעיקר בחיטוב.
הבעיה היא להכין את זה-צריך להרטיח לסנן ואז לשבל שוב, הסתבכתי-בסוך עשיתי מה שהבנתי-יצא בסדר בסה״כ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית