הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע חשיבות אימון הרגליים והתזונה ( חיטוב,מסה)

• פותח/ת השרשור Yojik
  • פורסם בתאריך

Yojik

משתמש פעיל
328
34
נק' מוניטין:
103
328
34
חברים יקרים
החלטתי לכתוב לכל אלה שמתקשים לעלות במסה / לרדת במשקל
בהתבסס בנסיון האישי שלי , לאחר הרבה בזבוז זמן מיותר , לא אפקטיבי , ולא מומלץ.........

מאז ומתמיד , היתי ילד שמן ולא פרופורציאונאלי ..
בטן , ציצי , צדדים ו.. ידיים ורגליים רזות
כל הזמן ניסיתי לשפר את המצב ו אף פעם לא הצלחתי ( ניסיתי מסה / חיטוב וכל מה שתרצו)
רק שתמיד הגעתי לאותה הנקודה ( או סתם שמן או סתם שחיף רזה )
אלה שאז התחלתי להפנים ולהבין שאת כל מה שאני רוצה להשיג , אפשר והיה צריך לעשות בדרך "קצת" אחרת!!!!

אימון רגליים ( סקוואט )
תזונה נכונה ומאוזנת
התמדה
והרבה הרבה כח רצון וסיבולת

מאז שהתחלתי חיטוב אחרון , אני משקיע בצורה יצאת דופן בכל הפרמטרים הללו ובעיקר בסקוואט
להפתעתי הרבה ולשמחתי .. התחיל שינוי מהותי במבנה הגוף
היידיים גדלות ( לא עושה אימוני ידיים כמעט בכלל )
הרגליים לפתע התחילו לגדול ולקבל צורה ( סקוואט סקוואט סקוואט )
הגוף התחיל לקבל פרופורציות ולהתאזן .

לסיכום :
אנשים , גם כשקשה , גם כשאין חשק/כח או כל דבר אחר ..פשוט לא להתייאש ..
תבנו תפריט מסה/חיטוב , תתמידו , תאמינו בעצמכם ועל תסתכלו במראה כל יום בייאוש ..
והכי חשוב - תתחילו לאמן רגליים !!!!!!!!!
והתוצאות יגיעו 😃

ממש מקווה שנתתי קצת מוטיבציה ...

אצלי זה היה הפוך, פמפמתי ידיים מול המראה והרגליים קיבלו צורה.

מטורףף!!
🤦‍♂️

כל הכבוד לך! מקווה שתראה עוד הרבה התקדמות לטובה.

מטורףף!!
🤦‍♂️

אני ממש מופתע ממה שאתה אומר וזה באמת מאוד מוזר לי,
הדרך היחידה שלי להבין את זה היא שפשוט אכלת בתזונה שמתאימה למסה וגדלת בכל הגוף וגם ברגלים או להיפך שהיית בחיטוב ושרפתי את השומן שמכסה את הארבע ראשי ככה שהצלחת סוף סוף לראות את השריר,
מה שידוע לי בנוגע לסקוואט וכן בדדליפט גם מתוך ידע וגם מתוך נסיון אישי שהוא גורם לעלייה במסה בכל הגוף מפני שהוא מפעיל קבוצת שרירים גדולה שגורמת לגירוי עצום על כל המערכות בגוף עצמות, גידים, רצועות, שרירים, עצבים, והורמונים, ככה שהוא מעודד יצירה טבעית של הורמוני הגדילה לסוגיהם בגוף וגם זה כמובן והכי חשוב רק בשילוב עם תזונה מתאימה,
אבל עם הידיים שהגדילו את הרגליים לא שמעתי מעולם...

נכתב ע"י avivchoen:

מטורףף!!
לחץ כדי להרחיב...
הדרך היחידה שלי להבין את זה היא שפשוט אכלת בתזונה שמתאימה למסה וגדלת בכל הגוף וגם ברגלים או להיפך שהיית בחיטוב ושרפתי את השומן שמכסה את הארבע ראשי ככה שהצלחת סוף סוף לראות את השריר,
מה שידוע לי בנוגע לסקוואט וכן בדדליפט גם מתוך ידע וגם מתוך נסיון אישי שהוא גורם לעלייה במסה בכל הגוף מפני שהוא מפעיל קבוצת שרירים גדולה שגורמת לגירוי עצום על כל המערכות בגוף עצמות, גידים, רצועות, שרירים, עצבים, והורמונים, ככה שהוא מעודד יצירה טבעית של הורמוני הגדילה לסוגיהם בגוף וגם זה כמובן והכי חשוב רק בשילוב עם תזונה מתאימה,

אני חושב שהוא קצת "עקץ" (אם לנסח את זה נכון) או יותר נכון להגיד ציני (תוך כדי המשפט עלתה לי המילה) בתגובה שלו...
שים לב לסמיילי המיואש....
ככה או ככה פותח האשכול שמח בשבילך,הלוואי שתצליח לחזק פה עוד כמה אנשים על הדרך(כי זה מה שנראה לי שניסית חלעשות בפוסט הזה) ובהצלחה בהמשך

מוניטין אחי אין אנשים כמוך בארץ וחבל!

סיפרת כאן את הסיפור שלי
במקרה שלי אני תמיד ניסיתי להגיע לאחוז שומן נמוך אבל זה אף פעם לא נראה כמו שרציתי, התחלתי לקרוא והבנתי שהפתרון הוא לעלות במסת השריר, שמתי זין על העולם,נשבעתי לעצמי שעכשיו זה הזמן להוכיח לעצמי שלא אכפת לי ממה שאף אחד חושב גם אם אני אעלה 10 קילו ודפקתי מסה של שלוש ארבע חודש, ובאמת שזה שינה אותי לגמרי
תמשיך ככה ותדע שאם אתה תתמיד ותעבוד נכון אתה תצליח, תשקיע בידע ותדע מה אתה עושה, סקוואט ודדליפט הם חבריך הטובים ביותר ושאף אחד לא יגיד לך אחרת,
בהצלחה 😃

Back
למעלה תחתית