הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון squat 190, deadlift 200

חזרה רביעית בדדליפט פסולה 😛
סתם סתם, תותח אחלה משקלים 😃
דרך אגב, שמתי לב שבכל חזרה בדדליפט הגב התחתון שלך מתעגל בקטנה? שים לב לזה.
מוניטין 👏

לא היית רחוק בכלל מלסגור את הרביעית כמו שצריך, ככה או ככה במכון זה לא סוף העולם. כל הכבוד!
נראה לי שקצת נשרפת בדדליפט נראה לי שווה לתת ריסט אם שבוע הבא לא יעלה.

סקוואט נראה יציב תקין וחלק.

אם תוכל בבקשה להסביר מה כוונתך ב "להישרף" בדדליפט, וכיצד יתבצע ריסט? תודה.
זה כשאתה מצליח לסגור חזרות, אבל הגוף לא מגיב אידיאלית..
אני לדוגמא שרוף בדדליפט, אני כן מצליח לסגור חזרות עם משקלים מאוד גבוהים אבל זה מתלווה בהתפרפרות בנעילה כבר בחזרה הראשונה, בנימים שמתפוצצים בפנים ובצוואר, בסחרחורות קשות ומיגרנה ישר אחרי הסט ומעידה וכמעט עילפון.

אני לדוגמא שרוף בדדליפט, אני כן מצליח לסגור חזרות עם משקלים מאוד גבוהים אבל זה מתלווה בהתפרפרות בנעילה כבר בחזרה הראשונה, בנימים שמתפוצצים בפנים ובצוואר, בסחרחורות קשות ומיגרנה ישר אחרי הסט ומעידה וכמעט עילפון.
אני לא מפרפר בדדליפט אבל שאני מסים אני גם כמעט מתעלף,ויש לי סחרחורת זה אותו דבר ?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי לזה הוא התכוון, אני חושב שהוא התכוון שכבר באימונים האחרונים החזרות האחרונות היו גריינד ועכשיו הגיעה גם החזרה הפסולה והחמישית שאפילו לא ניסיתי, אז עדיף לעשות ריסט כדי שההתקדמות תימשך לטווח הרחוק, ואם זה מה שהוא התכוון אני מסכים איתו.

תודה, ואיך מתבצע ריסט ? ( למיטב הבנתי ב- 531 במצב כזה יורדים ל 90% מה- TM).

אין בעיה עם גריינד, אם אתה מושך כל שבוע קצת יותר ומתקדם- אז למי אכפת כל עוד אתה בריא.
אבל 197X5 זה יותר טוב משמעותית מ200X4~ משמע "נחלשת". אבל זה טבעי לגמרי. אני אגב בליניארית לפני כמה שנים התקדמתי כמה שבועות ברצף כשל-הצלחה-כשל-הצלחה... הזוי אבל זה מה שהיה.
עוד אופציה זה לעשות שבוע כבד שבוע קל, לא יודע אם זה פופולרי בטקסס אבל זה רעיון במקום ריסט.

למה חזרה פסולה? אסור לעשות את זה לנענע כזה וסקוואט קטן? ועוד שאלה למה אתה לא משתמש בחגורה בדדליפט?

למה חזרה פסולה? אסור לעשות את זה לנענע כזה וסקוואט קטן? ועוד שאלה למה אתה לא משתמש בחגורה בדדליפט?
בתחרות זה נקרא להקפיץ את המוט או משהו כזה וזה פוסל את ההרמה.
וחגורה בדדליפט לא כזאתי עוזרת..

• פותח/ת השרשור
אני כבר על 160 ואני מפחד לקרוע תבייספס באחיזה משולבת.. זה יכול לקרות לי ?
אין קשר בין הדברים, בייסבס נקרע בעיקר במקרים שהידיים לא ישרות לחלוטין (המרפק מכופף). בנוגע לחגורה בדדליפט, אני לא חןשב שהיא מוסיפה לי משקל למוט בעוד שהיא מפריעה לי להיכנס לסטאפ תקין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית