נק' מוניטין:
6,854
- 1,924
- 1,032
יודע שהחזרה הרביעית בדדליפט פסולה- אין צורך להעיר על זה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם תוכל בבקשה להסביר מה כוונתך ב "להישרף" בדדליפט, וכיצד יתבצע ריסט? תודה.נראה לי שקצת נשרפת בדדליפט נראה לי שווה לתת ריסט אם שבוע הבא לא יעלה.
זה כשאתה מצליח לסגור חזרות, אבל הגוף לא מגיב אידיאלית..אם תוכל בבקשה להסביר מה כוונתך ב "להישרף" בדדליפט, וכיצד יתבצע ריסט? תודה.
אני לא מפרפר בדדליפט אבל שאני מסים אני גם כמעט מתעלף,ויש לי סחרחורת זה אותו דבר ?זה כשאתה מצליח לסגור חזרות, אבל הגוף לא מגיב אידיאלית..
אני לדוגמא שרוף בדדליפט, אני כן מצליח לסגור חזרות עם משקלים מאוד גבוהים אבל זה מתלווה בהתפרפרות בנעילה כבר בחזרה הראשונה, בנימים שמתפוצצים בפנים ובצוואר, בסחרחורות קשות ומיגרנה ישר אחרי הסט ומעידה וכמעט עילפון.
זה בכל אימון דדליפט או חד פעמי?אני לא מפרפר בדדליפט אבל שאני מסים אני גם כמעט מתעלף,ויש לי סחרחורת זה אותו דבר ?
לא נראה לי לזה הוא התכוון, אני חושב שהוא התכוון שכבר באימונים האחרונים החזרות האחרונות היו גריינד ועכשיו הגיעה גם החזרה הפסולה והחמישית שאפילו לא ניסיתי, אז עדיף לעשות ריסט כדי שההתקדמות תימשך לטווח הרחוק, ואם זה מה שהוא התכוון אני מסכים איתו.זה כשאתה מצליח לסגור חזרות, אבל הגוף לא מגיב אידיאלית..
אני לדוגמא שרוף בדדליפט, אני כן מצליח לסגור חזרות עם משקלים מאוד גבוהים אבל זה מתלווה בהתפרפרות בנעילה כבר בחזרה הראשונה, בנימים שמתפוצצים בפנים ובצוואר, בסחרחורות קשות ומיגרנה ישר אחרי הסט ומעידה וכמעט עילפון.
שאני עושה גוקרים של 1 ב 1 3 5זה בכל אימון דדליפט או חד פעמי?
תודה, ואיך מתבצע ריסט ? ( למיטב הבנתי ב- 531 במצב כזה יורדים ל 90% מה- TM).זה כשאתה מצליח לסגור חזרות, אבל הגוף לא מגיב אידיאלית..
לוקח שבוע מנוחה עם משקלים קלילים ואז מתחיל מ-80%-85%תודה, ואיך מתבצע ריסט ? ( למיטב הבנתי ב- 531 במצב כזה יורדים ל 90% מה- TM).
שאני עושה גוקרים של 1 ב 1 3 5זה בכל אימון דדליפט או חד פעמי?
בתחרות זה נקרא להקפיץ את המוט או משהו כזה וזה פוסל את ההרמה.למה חזרה פסולה? אסור לעשות את זה לנענע כזה וסקוואט קטן? ועוד שאלה למה אתה לא משתמש בחגורה בדדליפט?
אני כבר על 160 ואני מפחד לקרוע תבייספס באחיזה משולבת.. זה יכול לקרות לי ?בתחרות זה נקרא להקפיץ את המוט או משהו כזה וזה פוסל את ההרמה.
וחגורה בדדליפט לא כזאתי עוזרת..
אין קשר בין הדברים, בייסבס נקרע בעיקר במקרים שהידיים לא ישרות לחלוטין (המרפק מכופף). בנוגע לחגורה בדדליפט, אני לא חןשב שהיא מוסיפה לי משקל למוט בעוד שהיא מפריעה לי להיכנס לסטאפ תקין.אני כבר על 160 ואני מפחד לקרוע תבייספס באחיזה משולבת.. זה יכול לקרות לי ?
אתה מתחרה ב DL בלי חגורה?אני לא חןשב שהיא מוסיפה לי משקל למוט בעוד שהיא מפריעה לי להיכנס לסטאפ תקין.
הרבה מתחרים בלי חגורה כי זה לא נוח, זה מפריע להכנס לסט אפ ולא מוסיף משקל למוט.אתה מתחרה ב DL בלי חגורה?