הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון חיטוב

shay the one

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני בן 30 מתאמת 7 אולי 8 שנים 89 קג על 20 אחוז שומר חודש וחצי על תזונה ואירובי 45 דקות הליכה 3 פעמים בשבוע
אני רוצה לרדת לכוון 14% 12%
אשמח לקבל טיפים ו סוגי טוספי מזון להגיע למטרה (הדבר שהכי קל לי זה לעלות בסא ולהתחזק במשקלים )

בקזאין אין פחמימה, בקוטג' גם אין פחמימה.
אחרי שפירקת את השריר, אתה לא יכול להחזיר את התהליך בחצי שעה כשאתה אוכל ארוחת בוקר.
השיטה הזאת עובדת אם יש לך חומצות אמינו, לא אם אתה עם מאגרים ריקים וגם בלי חומצות אמינו.
הגוף צריך פחמימה ואם הוא לא יקבל אותה הוא יקח אנרגיה מהשריר.
אם אין לך חומצות אמינו, השיטה הזאת לא מיועדת לך.
ואו חדשת לי. תודה רבה אחי.
רק 2 שאלות

1 אפשר למקור לביסוס הזה שבבוקר לפני אירובי של 30 דקות אני חייב חומצות אמינו?
2 איזה חומצות אמינו אני יכול לרכוש? BCAA , L CRANINITE ? אני יודע מאיפה לקנות אני צריך שמות ומינונים.

תודה לך אחי. עזרת לי מאוד היום 😃

ואו חדשת לי. תודה רבה אחי.
רק 2 שאלות

1 אפשר למקור לביסוס הזה שבבוקר לפני אירובי של 30 דקות אני חייב חומצות אמינו?
2 איזה חומצות אמינו אני יכול לרכוש? BCAA , L CRANINITE ? אני יודע מאיפה לקנות אני צריך שמות ומינונים.

תודה לך אחי. עזרת לי מאוד היום 😃
L-Carnitine עוזר לשרוף שומן, הוא גם עוזר טיפה נגד פירוק השריר כי הוא מכניס לתוך המיטוכונדריה של השריר חומצות שומן כמקור לאנרגיה (זה לא יהיה המקור היחידי, זה עוזר טיפה, אבל זה לא ינצל את כל האנרגיה מהשומן אז אל תתלהב).
המטרה של BCAA היא נטו למנוע פירוק של שריר (אפילו לבנות).

https://www.onnit.com/academy/the-skinny-on-fasted-cardio-and-training-depleted/

L-Carnitine עוזר לשרוף שומן, הוא גם עוזר טיפה נגד פירוק השריר כי הוא מכניס לתוך המיטוכונדריה של השריר חומצות שומן כמקור לאנרגיה (זה לא יהיה המקור היחידי, זה עוזר טיפה, אבל זה לא ינצל את כל האנרגיה מהשומן אז אל תתלהב).
המטרה של BCAA היא נטו למנוע פירוק של שריר (אפילו לבנות).

https://www.onnit.com/academy/the-skinny-on-fasted-cardio-and-training-depleted/
תודה אני אקרא תכף , BCAA זה כדורים נכון? מה המינון המומלץ? בשעות לקיחה וכו'..

תודה אני אקרא תכף , BCAA זה כדורים נכון? מה המינון המומלץ? בשעות לקיחה וכו'..
BCAA מגיע גם באבקה.
עדיף באבקה, כי היא נספגת הכי מהר במחזור הדם.
הכדור צריך להתפרק בגוף ורק אחר כך החומצות נכנסות למחזור הדם.
באבקה זה גם יותר זול.
המינון המומלץ הוא בין 5 גרם ל- 10 גרם של BCAA (כל שלושת החומצות ביחד).
הן מורכבות מ- Leucine, Isoleucine ו- Valine.
שלושתם אמורות לספק מינון של מינימום 5 גרם.

BCAA מגיע גם באבקה.
עדיף באבקה, כי היא נספגת הכי מהר במחזור הדם.
הכדור צריך להתפרק בגוף ורק אחר כך החומצות נכנסות למחזור הדם.
באבקה זה גם יותר זול.
המינון המומלץ הוא בין 5 גרם ל- 10 גרם של BCAA (כל שלושת החומצות ביחד).
הן מורכבות מ- Leucine, Isoleucine ו- Valine.
שלושתם אמורות לספק מינון של מינימום 5 גרם.
יש ב-BB אופטימום BCAA 60 CAPS משהוא ב 6 דולר.. זה כל כך זול ?

איזה חברה הכי מומלצת? או שזה כמו קראיטין? SAME SHIT.

יש ב-BB אופטימום BCAA 60 CAPS משהוא ב 6 דולר.. זה כל כך זול ?

איזה חברה הכי מומלצת? או שזה כמו קראיטין? SAME SHIT.
גם בקריאטין יש חברות מומלצות וחברות שלא.
המרכיב אומנם אותו מרכיב אבל השאלה באיזה דחיסות מייצרים אותו ואיך מפרקים אותו בצורה הביוכימית, כנ"ל לגבי המרקם.
לאופטימום יש BCAA חדש שיצא לפני חודשיים (אבקה), הכד בצבע סגול שחור, קוראים לזה PRO BCAA.
יש שם גם 5 גרם גלוטמין בנוסף לחומצות אמינו שגם עוזר למנוע פירוק שריר ולהוריד עומס מהמערכת העצבית.

גם בקריאטין יש חברות מומלצות וחברות שלא.
המרכיב אומנם אותו מרכיב אבל השאלה באיזה דחיסות מייצרים אותו ואיך מפרקים אותו בצורה הביוכימית, כנ"ל לגבי המרקם.
לאופטימום יש BCAA חדש שיצא לפני חודשיים (אבקה), הכד בצבע סגול שחור, קוראים לזה PRO BCAA.
יש שם גם 5 גרם גלוטמין בנוסף לחומצות אמינו שגם עוזר למנוע פירוק שריר ולהוריד עומס מהמערכת העצבית.
אז אני חושב שאקנה BCAA בחיטוב על מנת למנוע פירוק שריר מיותר.

בקשר לשורפי שומן בא"ש נמוך 12 אני אצטרף אותם לא ? מה אתה אומר על CLA ?

אז אני חושב שאקנה BCAA בחיטוב על מנת למנוע פירוק שריר מיותר.

בקשר לשורפי שומן בא"ש נמוך 12 אני אצטרף אותם לא ? מה אתה אומר על CLA ?
CLA לא שורף אחוזי שומן נמוכים.
מה ששורף אחוזי שומן נמוכים זאת השיטה שאתה מתכנן לעשות, היא עובדת גם על אחוז שומן גבוה וגם על נמוך.
מחקרים הראו שאם יש לך BCAA ואתה עושה אירובי בבוקר על בטן ריקה, אתה יכול לשמור על 5% שומן בלי clen, אפדרין או כל שורף שומן אחר.
כמובן שאתה גם צריך לשמור על גרעון קלורי שלילי.

CLA הוא לא שורף שומן טוב, אבל הוא יכול לעצור השמנת יתר למתאמנים שעולים במסה.
CLA יאפשר להם לעלות יותר נקי, אבל אל תחשוב שכל התוספים הם קסמים, כולם עוזרים אבל במידה מסויימת.

CLA לא שורף אחוזי שומן נמוכים.
מה ששורף אחוזי שומן נמוכים זאת השיטה שאתה מתכנן לעשות, היא עובדת גם על אחוז שומן גבוה וגם על נמוך.
מחקרים הראו שאם יש לך BCAA ואתה עושה אירובי בבוקר על בטן ריקה, אתה יכול לשמור על 5% שומן בלי clen, אפדרין או כל שורף שומן אחר.
כמובן שאתה גם צריך לשמור על גרעון קלורי שלילי.

CLA הוא לא שורף שומן טוב, אבל הוא יכול לעצור השמנת יתר למתאמנים שעולים במסה.
CLA יאפשר להם לעלות יותר נקי, אבל אל תחשוב שכל התוספים הם קסמים, כולם עוזרים אבל במידה מסויימת.
ברור לי.. עשיתי בעבר דיאטה מטורפת וירדתי 11 קילו בחודש ועכשיו אני לא עולה נקי ועולה מהר. בשומן.. אני אשקול לקחת CLA במסה על מנת לעלות נקי יותר..

וBCAA אני אקח בחיטוב.

והשיטה של האירובי בוקר עם קפאין 30 דקות על 130 דופק

היא כל כך אפקטיבית לשריפת שומן ?

ברור לי.. עשיתי בעבר דיאטה מטורפת וירדתי 11 קילו בחודש ועכשיו אני לא עולה נקי ועולה מהר. בשומן.. אני אשקול לקחת CLA במסה על מנת לעלות נקי יותר..

וBCAA אני אקח בחיטוב.

והשיטה של האירובי בוקר עם קפאין 30 דקות על 130 דופק

היא כל כך אפקטיבית לשריפת שומן ?
מאוד אפקטיבית.
אל תעלה מהר, CLA לא יחפה על כל השומנים שאתה מכניס, הוא יעזור טיפה אבל לא ינקה לך לגמרי את הדיאטה.
פשוט תעלה מקסימום 2 קילו בחודש.

מאוד אפקטיבית.
אל תעלה מהר, CLA לא יחפה על כל השומנים שאתה מכניס, הוא יעזור טיפה אבל לא ינקה לך לגמרי את הדיאטה.
פשוט תעלה מקסימום 2 קילו בחודש.
אוקיי שאלה אחרונה כאילו 3 אחרונות חח

1 אם השיטה של האירובי בבוקר בחיטוב ואם אני אוכל 200 גרם חלבון ומינוס 800 מהניטרלי כמה קילו שומן בממוצע בערך אני יורד בחודש ?
2 אמרו לי במסה של 2 קילו בחודש עולים 1 קילו שריר ו1 קילו שומן וקצת נוזלים בהתחלה זה מתאמן ממוצע זה נכון ? כמובן שכל אחד עם גנטיקה שלו
3 לייל מקדולד כתב ב-ספר PSMF שזה מיתוס שחלבון מתפרק והופך לשריר ועל זה נוסד ה-PSMF אז למה טענת שחלבון מתפרק והופך לסוכר או משהוא כזה ?

תודה!

אוקיי שאלה אחרונה כאילו 3 אחרונות חח

1 אם השיטה של האירובי בבוקר בחיטוב ואם אני אוכל 200 גרם חלבון ומינוס 800 מהניטרלי כמה קילו שומן בממוצע בערך אני יורד בחודש ?
2 אמרו לי במסה של 2 קילו בחודש עולים 1 קילו שריר ו1 קילו שומן וקצת נוזלים בהתחלה זה מתאמן ממוצע זה נכון ? כמובן שכל אחד עם גנטיקה שלו
3 לייל מקדולד כתב ב-ספר PSMF שזה מיתוס שחלבון מתפרק והופך לשריר ועל זה נוסד ה-PSMF אז למה טענת שחלבון מתפרק והופך לסוכר או משהוא כזה ?

תודה!
1. אי אפשר לדעת כמה קילו שומן תרד בחודש אלא אם כן אתה מחבר את עצמך לכל מני מכונות ובדיקות עמוקות שרק במעבדות בודקים.
800 קלוריות זה דרסטי מדי, זה אומר שאתה תרד קילו כל תשעה ימים שזה מהיר מדי.
אתה אמור לשאוף לרדת קילו (מקסימום 2) בחודשיים.
אני מבין מה אתה חושב, אתה חושב שאם אתה שורף קלוריות בפעילות גופנית אז אתה תשרוף שומן.
אבל בסוף היום, הגוף שלך מבין שהוא בגירעון של 800 קלוריות וגם אז הוא לוקח את זה מהשריר.

2. אם אתה מתאמן נכון, אוכל נכון, מתסף את עצמך בתוספי תזונה בצורה נכונה, אתה יכול לעלות גם 2 קילו בחודש נקי.
בהתחלה אוגרים קצת נוזלים זה נכון, אם המשקל עולה טיפה מהר מדי בהתחלה זה בסדר, זה נוזלים.

3. יש לך שלושה אבות מזון : פחמימה, שומן וחלבון.
הגוף אוהב לשרוף קודם פחמימה, אחר כך שומן, אחר כך חלבון.
במצב רעב כשהגוף שלך מבין שאתה לא מכניס הרבה קלוריות ומבצע פעילות גופנית, הוא מתחיל לשרוף חלבון.
איך זה קורה? פשוט :
בחלבון יש חומצות אמינו >
כשהגוף מזהה שיש מעט מאוד פחמימה (או טיפה), הוא ממיר את חומצות האמינו לפחמימה כמקור לאנרגיה.
כל פעם שהוא ממיר חומצות אמינו, הוא מבצע את זה דרך השריר וכך נוצר פירוק שריר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית