הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר אימונים ביתיים

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
היי.
אני חייל, משרת ביחידה קרבית. מיום ראשון עד חמישי אני בבסיס, מתאמן בימים א', ב', ג' ו-ד' במכון בבסיס. יש שם ציוד ברמה גבוהה יחסית לבסיס צבאי. אני מצליח לנהל שגרת אימונים טובה מאוד.
בימים חמישי עד שבת אני מתאמן בבית מדי פעם. לפעמים רץ ועושה מתיחות, לפעמים כל מיני תרגילי משקל גוף (מתח, שכיבות סמיכה, סקוואטים על משקל גוף לחזרות מרובות, לאנג'ים וכולי וכולי).
רציתי לשאול אילו תרגילים אפשר לעשות בבית על מנת לחזק את שרירי הליבה, כדי להמשיך בעליית המשקלים בסקוואט ודדליפט תוך שמירה על טכניקה טובה.
הצעות לתרגילים שונים שאוכל לעשות בבית (לא רק לחיזוק שרירי הליבה) תתקבלנה בברכה גם הן.
המטרה היא פיתוח גוף ברמה הכי גבוהה שאפשר במסגרת הצבא.
תודה רבה.

• פותח/ת השרשור
אתה מכור לאימונים הה? מנוחה זה חשוב.. למה אתה חושב שאם תעשה עוד שכיבות סמיכה ומתח ומשקל גוף סקוואטים אתה תשתפר במשהוא?
כל גירוי עוזר. אם לא להיפרטרופיה אז לגמישות, כוח, יציבה או מרכיבים אחרים.
יש תרגילי משקל גוף שיכולים לחזק מאוד את שרירי הליבה. לא מבין למה אתה כל כך נגד זה.

יש תרגילי משקל גוף שיכולים לחזק מאוד את שרירי הליבה. לא מבין למה אתה כל כך נגד זה.
אולי פרונט וכאלה.. אבל שכיבות סמיכה וסקוואטים משקל גוף?

תשמע אני מפסיק להגיב פה אבל תסתכל עוד דעות פה אני בטוח שכולם יסכימו איתי.. מיותר לגמרי

תמשיך בדיוק את מה שאתה עושה, בעיקר לחיצות ובטן סטטי (פלאנק) ייתנו אפקט מסויים מבחינת כח. סקוואטים משקל גוף זו אופציה מצויינת לתרגל טכניקה ולהזרים דם לשרירים. אל תיכנע לריפטואיזם ולמאמיניו, אנחנו נשרוד את זה!

.* קלטתי עכשיו שאתה מתאמן 4 בשבוע. אם אתה מתבאס מ 3 ימי מנוחה רצופים ורוצה לתסף באימון ביתי הוא ייאלץ להיות תחליף לאחד האימונים במכון. 5 בשבוע זה לא אידיאלי בכלל להתאוששות

תמשיך בדיוק את מה שאתה עושה, בעיקר לחיצות ובטן סטטי (פלאנק) ייתנו אפקט מסויים מבחינת כח. סקוואטים משקל גוף זו אופציה מצויינת לתרגל טכניקה ולהזרים דם לשרירים. אל תיכנע לריפטואיזם ולמאמיניו, אנחנו נשרוד את זה!

.* קלטתי עכשיו שאתה מתאמן 4 בשבוע. אם אתה מתבאס מ 3 ימי מנוחה רצופים ורוצה לתסף באימון ביתי הוא ייאלץ להיות תחליף לאחד האימונים במכון. 5 בשבוע זה לא אידיאלי בכלל להתאוששות
העיקר

"אל תכנע לריפטואיזם"

• פותח/ת השרשור

אתה מסתכל על זה לא נכון. בתיאוריה. חמישה אימונים בשבוע זה אכן לא אידאלי להתאוששות. אבל כאשר אני עובד ארבעה ימים ברצף בווליום גבוה, אימון ביתי אחד ביום שלא בא לפניו ולא בא אחריו אימון בחדר הכושר לא יפגע בהתאוששות.
אגב תנאים אידאליים, אני חייל, כך שתנאים אידאליים אף פעם לא יהיו לי.
קצת תרגילי בטן, גב תחתון ותרגילי משקל גוף לא יפגעו בהתאוששות של גוף שרגיל להגיע לכשל לעתים ורגיל לאימונים בנפח גבוה. שלא להזכיר מסעות של עשרות קילומטרים עם ציוד לוחם, ריצות עם וסט ואלונקה ועוד 'חוויות' שעברתי בעל כורחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית