הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בדדליפט

• פותח/ת השרשור Alpaca
  • פורסם בתאריך

Alpaca

משתמש פעיל
347
139
נק' מוניטין:
290
347
139
לא מזמן התחלתי לעשות דדליפט זה 120 קילו אם אני לא טועה.. מה לא טוב ומה צריך שיפור?

קודם כל תעיף את החגורה, היא מיותרת זו לא חגורה טובה וזו חגורה שיוצרה על ידי אנשים שלא יודעים מה עושים עם חגורה.
דבר שני המבט שלך יותר מדי חד, אל תסתכל למראה. עדיף תסתובב כדי שלא יהיה מולך קיר ותסתכל 3 מטר קדימה ולמטה.
אתה מתחיל עם אגן גבוה מדי, תוריד את האגן גך שיהיה בחצי המרחק בין הכתף לברך.
אני לא בטוח אבל יכול להיות שאתה מושך רחוק מדי מהגוף, קשה לראות בגלל הזווית.

בהצלחה !

• פותח/ת השרשור
קודם כל תעיף את החגורה, היא מיותרת זו לא חגורה טובה וזו חגורה שיוצרה על ידי אנשים שלא יודעים מה עושים עם חגורה.
דבר שני המבט שלך יותר מדי חד, אל תסתכל למראה. עדיף תסתובב כדי שלא יהיה מולך קיר ותסתכל 3 מטר קדימה ולמטה.
אתה מתחיל עם אגן גבוה מדי, תוריד את האגן גך שיהיה בחצי המרחק בין הכתף לברך.
אני לא בטוח אבל יכול להיות שאתה מושך רחוק מדי מהגוף, קשה לראות בגלל הזווית.

בהצלחה !
תודה רבה באמת פתחת לי קצת את העיניים, בקשר לחגורה זה כי העלתי משקל ל120-130 והייה לי קשה למשוך את זה עם גב ישר אז רציתי שלפחות משהוא יחזיק את הגב... אם יש עוד משהוא שניתן לשפר אני אשמח לשמוע 😃

מעבר למה שכתבו, היכנס לסט אפ מחדש אחרי כל חזרה. אתה לא עושה T&G, אבל לא נראה שאתה מוודא סט אפ.
בנוסף, אתה מקפיד על נשימה נכונה? נראה שהבטן לא מכווצת בכלל וייתכן שבגלל זה הגב התחתון מתעגל.

• פותח/ת השרשור
מעבר למה שכתבו, היכנס לסט אפ מחדש אחרי כל חזרה. אתה לא עושה T&G, אבל לא נראה שאתה מוודא סט אפ.
בנוסף, אתה מקפיד על נשימה נכונה? נראה שהבטן לא מכווצת בכלל וייתכן שבגלל זה הגב התחתון מתעגל.
תגדיר נשימה נכונה? ממה שאני יודע לקחת הרבה אוויר לבטן ולמשוך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית