הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המשך חיטוב

NutritionFact

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
8
236
2
שלום לכולם ,

הקדמה (קצת ארוכה):

• מזה כחודשיים אני נמצא בחיטוב, התחלתי ממשקל 91 ק"ג , על 188 ס"מ.
  • כיום אני שוקל 82.5 ומעריך את עצמי על 13 א.ש לערך.

• התחלתי את התהליך עם תפריט של כ 1500-1600 קלוריות , ו 168 דק אירובי שבועיות , בנוסף 4 אימוני משקולות.
  • כ-75 פחמימה
  • כ- 160 חלבון
  • כ- 50 שומן

• כחודש מתחילת החיטוב העלתי את זמן האירובי ל 288 דק שבועיות (40 דק אינטרולים + 30 דק עצימות נמוכה *4)

• כיום מבצע פרוטוקול מספר 4 של שומן עיקש בצורה הבאה:
10 דק חימום ->10 דק אינטרולים (15ספרינט,45מנוחה) ->5 דק מנוחה->40 דק עצימות בינונית->10 דק אינטרולים(30,30)
->40דק עצימות בינונית * 4 פעמים בשבוע. (400 דק אירובי שבועיות)

בלינקים הבאים ניתן לראות את אימוני האירובי שלי לפי הנתונים של שעון הדופק פולאר:

• מתחילת החיטוב ועד היום לא ביצעתי שינויים בתפריט כלל - מבצע העמסה אחת לשבועיים.

בשבועות האחרונים ההתקדמות שלי הואטה משמעותית - שבוע תקיעה במשקל,שבוע לאחר מכן ירידה 0.5 קג-->שבוע תקיעה.
(דווקא לאחר ההעמסה האחרונה היתה הירידה במשקל)

סקירה מהירה שלי מראה שה-RMR שלי הוא בסביבות 1400 קלוריות במנוחה
4 פעמים בשבוע שורף עוד כ 1500 קלוריות באירובי
בסהכ צורך כ 1600 קלוריות - מה שמביא אותי לגרעון קלורי של 1700 קלוריות 4 פעמים בשבוע (גדול מדי)

בשורה התחתונה:

התכנון שלי הוא להעלות הילוך ולסיים עם החיטוב - רוצה להגיע ל כ 10 א.ש
לצורך העניין אני מתכנן שימוש ביוהימובין + קפאין + ל טירוזין. והמשך עם פרוטוקול מס' 4 לשומן עיקש.

אני כרגע די אובד עצות - מרגיש אני עובד מאוד קשה מבחינת אירובי ותזונה דלה ולא מתקדם כמו שצריך , ולא יודע בדיוק איך לתקוף את זה..

האם לשנות את התפריט מקצה לקצה? ללכת על דל פחמימה או משהו בסגנון? להשאר עם התפריט הנוחכי?

תודה מראש על העזרה!!

נערך לאחרונה:
מעט מדי קלוריות למשקל שלך החילוף חומרים שלך הואט בצורה משמעותית כנראה מה שאני הייתי מציע זה לעלות קלוריות בצורה מתונה במשך שבוע תגיע לנטרלי של 2300 תשאר עליו שבוע ותחזור לחיטוב בהדרגה

מבצע העמסה אחת לשבועיים
בשבועות האחרונים ההתקדמות שלי הואטה משמעותית - שבוע תקיעה במשקל,שבוע לאחר מכן ירידה 0.5 קג-->שבוע תקיעה.
(דווקא לאחר ההעמסה האחרונה היתה הירידה במשקל)
העמסה תעשה אחת לשבוע, זה בדיוק המטרה שלה, להחזיר את החילוף חומרים למקום אחרת הגוף יעצור את הירידה..

סקירה מהירה שלי מראה שה-RMR שלי הוא בסביבות 1400 קלוריות במנוחה
טעות, אין מצב ופה בכלל בטוח שאתה עושה נזק עם כמות אירובי כזאת גבוהה..

ממליץ לך להעלות תמונה, הערכת שומן עצמית היא בעייתית גם למי שיודע להעריך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית