הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדר כושר ותזונה

• פותח/ת השרשור Roean
  • פורסם בתאריך

Roean

משתמש מתחיל
27
6
נק' מוניטין:
6
27
6
אני מתאמנת כל יום ,
באירובי יוצא לי משהו כמו 700 קלוריות ולפעמים אפילו 850 (אם אני מוסיפה ריצה)
אחרי האירובי אני עושה מכשירים לידיים ותרגילים לבטן (כל יום את שניהם אבל יום אחד יוצר בטן ויום אחד יותר ידיים)
בכללי יוצא שאני מאבדת הרבה קלוריות אבל לא אוכלת הרבה.
מה לשנות באימון ומה לאכול ביום יום?
אני שוקלת 57 ואני 1.72

קודם כל מה המטרה שלך?
האם קראת את המאמרים בפורטל?

לאן את רוצה להגיע? כי לפי המשקל שלך יחסית לגובה אין סיכוי שנשאר לך מה לחטב
תתפלא... זה בידיוק הניתונים שלי ויש לי כרס....
כולנו כבר יודעים שמשקל הוא לא מדד אמין.

תתפלא... זה בידיוק הניתונים שלי ויש לי כרס....
כולנו כבר יודעים שמשקל הוא לא מדד אמין.

קודם כל קשה לי להאמין שיש לך באמת כרס, מה שאולי יש לך ולפותחת השאלה זה מחסור בשריר בבטן/חזה/כתפיים

ממליץ לשתייכן לקרוא את המאמר מה נשים יודעות אבל לא רוצות להבין

קודם כל קשה לי להאמין שיש לך באמת כרס, מה שאולי יש לך ולפותחת השאלה זה מחסור בשריר בבטן/חזה/כתפיים
תאמין... זה לא סתם בראש שלי.... במיוחד אחרי אוכל, אני נראת כמו אשה בהריון.
וקראתי כבר את כולם! עכשיו אני מחכה בסבלנות, עד שהיא כמו שנאמר שם, תיהיה האחרונה ללכת 😭

תאמין... זה לא סתם בראש שלי.... במיוחד אחרי אוכל, אני נראת כמו אשה בהריון.
זה בדיוק מה שנקרא בראש שלך 😃
אחרי אוכל הבטן מתנפחת אין מה לעשות, בעיקר כשאוכלים פחמימות אז הגוף סופח נוזלים ויש בעיקר תחושת נוזליות, אני בטוח שאם תצלמי תמונה את תראה שהבדל גדול באמת אין ואם תעלי אותה לפורום תוכלי לקבל פידבקים של "בטן אין לך.."
הבעיה היא שתמיד יש את הקצת הזה, שזה קורה לכולם וגם להרבה גברים ולפעמים הקצת הזה הוא הרבה מאוד בראש שלנו שאנחנו פשוט זוכרים איך אנחנו רגילים לראות את עצמנו וגם זווית ראיה שהיא לא מייטבית. והקצת הזה בדרך כלל נובע ממחסור בשריר.

אני לא אומרת שאני שמנה ,רק רוצה לחטב את הרגליים הבטן והידיים
זאת אומרת שהן יהיו רזות מדי עד כדי חסרות צורה? או שיהיו טיפה מעוצבות?
על מנת שהן יהיו מעוצבות את צריכה שיהיה שם שריר, כדי שיהיה שם שריר את צריכה לפתח אותו, כדי לפתח שריר צריך לאכול יותר ממה שהגוף צורך (תקופה של העלאה במסת השריר) ולעבוד באימוני כוח עם משקולות.

זה בדיוק מה שנקרא בראש שלך
יוגב.... אתה אחלה בחור! אבל לפעמים אתה מעצבן! 😣
אנשים שואלים אותי עם אני בהריון.... יש לי עור תפוז בירכיים וידיים מדלדל....
הייתי פעם מאוד רזה, אפילו בתת משקל! 50 ק"ג על 1.72....
תוך שנה בגלל תרופות העליתי 10 ק"ג. תוך כידי ישיבה על הפסה.... כך ששריר זה בטוח לא....
בגלל פיברומיאלגיה וסרטן בחוליה ובאגן... דיי מוגבלת במאמץ.... מכאן=תקועה עם שומן עיקש.
בגלל שלפי ה BMI וה RMR שהם יחסית נמוכים, אין לי יותר מידי קיצוץ בקלוריות 😭 כול המצב מעצבן רצח!!!!
המאמן שלי צוחק אלי שמתחילים לראות לי את הקוביות העליוניות. ואז ממש מתחת נשפכת הכרס מעל התיץ....

יוגב.... אתה אחלה בחור! אבל לפעמים אתה מעצבן!
זה הכול מדאגה לבנות שמנסות להרזות עד העצם 😃

אנשים שואלים אותי עם אני בהריון.... יש לי עור תפוז בירכיים וידיים מדלדל....
הייתי פעם מאוד רזה, אפילו בתת משקל! 50 ק"ג על 1.72....
תוך שנה בגלל תרופות העליתי 10 ק"ג. תוך כידי ישיבה על הפסה.... כך ששריר זה בטוח לא....
בגלל פיברומיאלגיה וסרטן בחוליה ובאגן... דיי מוגבלת במאמץ.... מכאן=תקועה עם שומן עיקש.
בגלל שלפי ה BMI וה RMR שהם יחסית נמוכים, אין לי יותר מידי קיצוץ בקלוריות כול המצב מעצבן רצח!!!!
המאמן שלי צוחק אלי שמתחילים לראות לי את הקוביות העליוניות. ואז ממש מתחת נשפכת הכרס מעל התיץ....
המקרה שלך הוא קצת יוצא מן הכלל בגלל התרופות ורחוק מאוד מהידע שלי, כל מה שכתבתי נכתב לבחורה הטיפוסית שלא שוקלת כלום ורק רוצה לרזות כדי להראות יותר יותר טוב בלי הבנה שאם אין שם גרם שריר טוב זה לא יראה וזה רק מייגע וקשה מאוד לרדת למשקלים כל כך נמוכים עד שבסוף, מתפוצצים ואוכלים כמו בהמות, או שפשוט הופכים לאנשים מעצבנים מרוב רעב

• פותח/ת השרשור
זאת אומרת שהן יהיו רזות מדי עד כדי חסרות צורה? או שיהיו טיפה מעוצבות?
על מנת שהן יהיו מעוצבות את צריכה שיהיה שם שריר, כדי שיהיה שם שריר את צריכה לפתח אותו, כדי לפתח שריר צריך לאכול יותר ממה שהגוף צורך (תקופה של העלאה במסת השריר) ולעבוד באימוני כוח עם משקולות.
אני עובדת על שרירי בטן כבר יותר משלושה חודשים ואני לא מרגישה שום הבדל.
אם אעלה במסה זה יעזורס ?

ל מה שכתבתי נכתב לבחורה הטיפוסית
זה הבעיה בליעץ לאנשים דרך האינטרנט!!!
בלי לראות אותם, בלי להכיר אותם, בלי שום דרך לדעת עם הנתונים שהם מוסרים הם אמתיים בכלל!
הרעיו של הפורום הוא נהדר!!! אבל בעייתי קצת....
ודרך אגב יש לא מעט נשים כמוני. שתמיד היו רזות ואז עם השנים הגוף משתנה... הם לא שמנות, אבל בגלל מחסור בפעילות הכול מתחיל להיות צ'אבי ומדלדל...
במקרים כאלה לדעתי, הכי קשה למצוא את האיזון בין בריאות לאובססיה, בגלל חוסר מקום לתמרון מבחינת הקלוריות

זה הבעיה בליעץ לאנשים דרך האינטרנט!!!
בלי לראות אותם, בלי להכיר אותם, בלי שום דרך לדעת עם הנתונים שהם מוסרים הם אמתיים בכלל!
הרעיו של הפורום הוא נהדר!!! אבל בעייתי קצת....
מסכים, אופטימלי זה לא, אבל זה הכי טוב שיש כרגע לדעתי, האפשרות הכי טובה היא להעלות תמונה מטושטשת או לשלוח למישהו שמבין בהודעה פרטית למי שלא רוצה להחשף בכלל

אבל בגלל מחסור בפעילות הכול מתחיל להיות צ'אבי ומדלדל...
מחסור בפעילות לאורך זמן = עלייה בצריכה הקלורית = בסופו של דבר עלייה בשומן

במקרים כאלה לדעתי, הכי קשה למצוא את האיזון בין בריאות לאובססיה, בגלל חוסר מקום לתמרון מבחינת הקלוריות
זה נכון שלבנות זה קצת יותר קשה, הפתרון שלהן זה להוסיף הרבה אירובי עד ליצירת גרעון מספיק גדול ככה שאפשר לאכול כמו בן אדם ועדיין לרדת. או....להעלות מסת שריר לשקול יותר ואז הBMR גבוהה יותר וניתן לאכול יותר ולהראות טוב יותר..

אני עובדת על שרירי בטן כבר יותר משלושה חודשים ואני לא מרגישה שום הבדל.
אני מצטער להגיד, אבל חוץ מכיף רגעי ותחושה של "עשיתי משהו טוב היום" אין ייתרון אמיתי בלעשות עבודה על שרירי בטן כאשר לא מקפידים על תפריט תזונה מסודר + תוכנית אימונים עם עומס מתגבר.

אני ממש ממליץ לך לקרוא את שני המאמרים האלו:

http://www.kilogram.co.il/1092/מה-נשים-יודעות-אבל-לא-רוצות-להבין/

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

הפתרון שלהן זה להוסיף הרבה אירובי עד ליצירת גרעון מספיק גדול ככה שאפשר לאכול כמו בן אדם ועדיין לרדת.
נראה לי שזה הפטרון אצלי, כי לצערי אני לא כול כך רואה את עצמי מתקדמת במשקלים מספיק כידי להעלות מאסה

מה שרוב הבנות לא מבינות שגרעון גדול מידי מכניס את הגוף ל"סטרס" מה שיגרום לו לאגור כל פיסת אוכל שלו כאנרגיה (שומן) לתהליכים החשובים בגוף שלא קשורים באימון מכאן יוצא שבנות אוכלות מעט, שורפות מלא קלוריות על מכשירי האירובי השונים ועדיין לא יורדות במשקל וגם אם כן יוצא מצב שנשאר להן "כרס" קטנה או אפילו שומן באיזור היריכיים והתחת.
צריך להבין שכדי שהגוף שלנו ידע לנצל את האוכל ואת האנרגיה (שומן) לשריפה מירבית וטובה צריך לעזור לו , משמע לאכול טוב (מספיק קלוריות) ומגוון (כן , רצוי גם שומן בתפריט אפילו יותר מהפחמימה) ולשמור על גרעון קלורי מתון (אם הכוונה היא חיטוב) מה שיביא למצב שהגוף ידע לנצל את האנרגיה טוב יותר גם באימון וגם אחריו, התהליכים ההורמונלים לא ייפגעו וגם תהיה הרגשה הרבה יותר טובה.

לגביי תקופת ה"מאסה" אצל בנות, אני אישית לא הכי בעד (אלא אם כן את ספורטאית או משהו כזה), אבל אני כן בעד לשלב תרגילים מורכבים בתוך תוכנית האימון גם על גרעון קלורי. בגלל שרוב הבנות הן "מתאמנות מתחילות" מה שקורה שהן מתחילות לעשות סקוואט ודדליפט + מתחילות לאכול באופן מסודר ונכון הגוף שלהם מקבל ריאקציה טובה וכמעט תמיד בשלשה-ארבעה חודשים הראשונים יהיה שיפור משמעותי בצורה של הרגליים\תחת\בטן (יש לי כמה מתאמנות שהשיפור שלהן באמת מדהים) וזה בערך הדבר הכי חשוב לנשים במראה שלהן.

מקווה שעזרתי קצת

• פותח/ת השרשור
מה שרוב הבנות לא מבינות שגרעון גדול מידי מכניס את הגוף ל"סטרס" מה שיגרום לו לאגור כל פיסת אוכל שלו כאנרגיה (שומן) לתהליכים החשובים בגוף שלא קשורים באימון מכאן יוצא שבנות אוכלות מעט, שורפות מלא קלוריות על מכשירי האירובי השונים ועדיין לא יורדות במשקל וגם אם כן יוצא מצב שנשאר להן "כרס" קטנה או אפילו שומן באיזור היריכיים והתחת.
צריך להבין שכדי שהגוף שלנו ידע לנצל את האוכל ואת האנרגיה (שומן) לשריפה מירבית וטובה צריך לעזור לו , משמע לאכול טוב (מספיק קלוריות) ומגוון (כן , רצוי גם שומן בתפריט אפילו יותר מהפחמימה) ולשמור על גרעון קלורי מתון (אם הכוונה היא חיטוב) מה שיביא למצב שהגוף ידע לנצל את האנרגיה טוב יותר גם באימון וגם אחריו, התהליכים ההורמונלים לא ייפגעו וגם תהיה הרגשה הרבה יותר טובה.

לגביי תקופת ה"מאסה" אצל בנות, אני אישית לא הכי בעד (אלא אם כן את ספורטאית או משהו כזה), אבל אני כן בעד לשלב תרגילים מורכבים בתוך תוכנית האימון גם על גרעון קלורי. בגלל שרוב הבנות הן "מתאמנות מתחילות" מה שקורה שהן מתחילות לעשות סקוואט ודדליפט + מתחילות לאכול באופן מסודר ונכון הגוף שלהם מקבל ריאקציה טובה וכמעט תמיד בשלשה-ארבעה חודשים הראשונים יהיה שיפור משמעותי בצורה של הרגליים\תחת\בטן (יש לי כמה מתאמנות שהשיפור שלהן באמת מדהים) וזה בערך הדבר הכי חשוב לנשים במראה שלהן.

מקווה שעזרתי קצת
תודה רבה ממש עזרת!!

מקווה שעזרתי קצת

מסכימה, מניסיון, תזונה נכונה ובשילוב של הרבה הרבה סקוואט ודדליפט(עם הקפדה על העלאה במשקלים) מאוד מאוד משפרים את המראה הכללי בכל חלקי הגוף.

Back
למעלה תחתית