עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בקיצור אני אמור להתישב לאחור ?גב תחתון שמתעגל בסוף התנועה (ב'בור') של הסקוואט. קורה בגלל שהאגן נמחץ מתחת לגוף, כתוצאה מהאמסטרינג לא גמיש מספיק.
יש שיגידו שזה לא מסוכן ויש אנשים שאף פעם לא מתקנים את זה.
ההאמסטרינג שלך יחסית גמיש, ולכן אתה מצליח לשבור מקביל ולרדת מעבר לזה, אבל בשלב מסוים, הגב התחתון מתעגל כבר.
בחזרה ב-0:35 זה ממש ברור לעין. תראה איך האגן מסתובב.
אתה צריך לעבוד על גמישות. חפש מתיחות סטטיות להאמסטרינג ותעשה אותן בסוף אימון רגליים.
לא יודע אם להמליץ לך לרדת פחות לבינתיים, כי העומק גבולי. החלטה שלך.
זה לא בדיוק להתיישב, אבל זה להוציא תחת אחורה באגרסיביות.בקיצור אני אמור להתישב לאחור ?
למה קצת הסתבכתי עם ההסבר ותודה על העזרה
ןכשאני יעשה את זה זה יסדר תבאטווינק ?זה לא בדיוק להתיישב, אבל זה להוציא תחת אחורה באגרסיביות.
תחשוב שיש גלורי הול מאחוריך ואתה צריך 'למלא את החסר'.
יכול להיות. בכל מקרה, עבודה על גמישות בהאמסטרינג רק תוסיף.ןכשאני יעשה את זה זה יסדר תבאטווינק ?
האמסטרינג, חבליים, ירך אחורית. השריר שנמצא מתחת לעכוז.האמסטרינג זה השריר האחורי של הרגל? למה אם כן אני עובד עליו בקטע של גמישות לפני ואחרי אימון אני עושה מתיחות
שוב תודה על העזרה גבר אז נעשה ליפני מתיחות דינמיות ואחרי סטטיהאמסטרינג, חבליים, ירך אחורית. השריר שנמצא מתחת לעכוז.
מתיחות סטטיות אל תעשה לפני אימון, רק אחרי. לפני אימון תעשה מתיחות דינמיות.
תמשיך להעלות סרטוני טכניקה כדי לוודא שאתה לא 'נופל' אחורה או משבש את הטכניקה שלך תוך כדי ניסיון לצאת יותר אחורה.שוב תודה על העזרה גבר אז נעשה ליפני מתיחות דינמיות ואחרי סטטי
אז עכשיו אני יעבוד על להתישייב אחורה כמה שאפשר