הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה נקייה

שי כ.

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
10
10
2
היי אני מנסה עכשיו מסה נקייה אחרי שעברתי חיטוב אנאבולי ועשיתי 10 ימים של נייטרלי
אני שוקל 81 קג
גובה 180
גיל 22

הצריכה היומית שלי היא 2780 קלוריות לא כולל השלמות שלאחר אימונים
אני מחלק את הערכים שלי ככה:
חלבון-180 ג
שומן- 145 ג
פחמימה- 188 ג

רציתי לדעת אם זה בסדר מבחינת החלוקה

אנאבוליזם (במסגרת שלנו) = יצירה של תאי שריר חדשים.

כדי לעלות במסת השריר צריך לאכול יותר ממה שהגוף דורש, כמו שעכשיו הגוף שלך דורש 2400 אז אתה אוכל 2700.

כשאתה בחיטוב (אוכל פחות ממה שהגוף דורש) אז לא משנה איזה סוג דיאטה עשית אתה לא תעלה את מסת השריר שלך (למעט מתאמנים מתחילים/אנשים בעלי גנטיקה יוצאת דופן)
ככה שהמונח חיטוב אנאבולי הוא שגוי

אנאבוליזם (במסגרת שלנו) = יצירה של תאי שריר חדשים.

כדי לעלות במסת השריר צריך לאכול יותר ממה שהגוף דורש, כמו שעכשיו הגוף שלך דורש 2400 אז אתה אוכל 2700.

כשאתה בחיטוב (אוכל פחות ממה שהגוף דורש) אז לא משנה איזה סוג דיאטה עשית אתה לא תעלה את מסת השריר שלך (למעט מתאמנים מתחילים/אנשים בעלי גנטיקה יוצאת דופן)
ככה שהמונח חיטוב אנאבולי הוא שגוי
הוא פשוט התכוון לAnabolic Diet

נהוג לתת 100. בכל מקרה, חישבתי לך ולאחר שלושה אימונים עצימים בשבוע ה-RMR שלך עומד על 2200 (2196).
איך הגעת ל-2480? כמה אירובי אתה עושה בשבוע?

• פותח/ת השרשור
נהוג לתת 100. בכל מקרה, חישבתי לך ולאחר שלושה אימונים עצימים בשבוע ה-RMR שלך עומד על 2200 (2196).
אני עושה אירובי פעמיים בשבוע

הוא לוקח את הrmr שלו נטו לפי הנוסחה כפול 1.2, השלמות הוא פשוט עושה תלוי ביום אימון, ככה שבתפיסה הכוללת הוא ב+300 תמידי,

אך ללא תפריט קבוע יומי, רק לפי השלמת קלוריות.

הוא לוקח את הrmr שלו נטו לפי הנוסחה כפול 1.2, השלמות הוא פשוט עושה תלוי ביום אימון, ככה שבתפיסה הכוללת הוא ב+300 תמידי,

אך ללא תפריט קבוע יומי, רק לפי השלמת קלוריות.

לא כל כך מצליח לרדת לסוף דעתך. בשורה התחתונה הוא חושב שה RMR שלו הוא סביבות ה-200 (בהנחה שהוא שורף 700 קלוריות שבועיות באירובי) קלוריות יותר ממה שהוא באמת ולזה הוא עוד מתכנן להוסיף קלוריות ע"מ להיות כביכול בפלוס שמעצם הנחת היסוד שלו הוא יימצא בפלוס גם ככה.

@שי כ. כמה אירובי אתה עושה בשבוע (קלוריות)?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית