הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נמצא בתקופת חיטוב, ומשתמש בתפריט שבניתי לעצמי .

• פותח/ת השרשור Asi
  • פורסם בתאריך

Asi

משתמש קבוע
1,441
884
נק' מוניטין:
2,355
1,441
884
שלום לכולם חברים יקרים ,
לפני כ-6 חודשים התחלתי לקחת את עצמי בידיים ולהוריד את האחוזי שומן המציקים שיש לי על הגוף שלא מצאו חן בעיניי .
ב-5 חודשים הראשונים אכלתי כמה שיותר נקי בלי גאנ'ק פוד בחוץ ובלי כל מיני תוספות של מתוקים שהייתי אוכל מדי פעם .
התחלתי בנתונים הללו :
משקל : 94 ק"ג .
א"ש : 20-21% .
היקף בטן : 94 ס"מ .
לאט לאט ירדתי אין ספק וקיבלתי תוצאות די יפות , עכשיו אני בחודש שאני מאוד מתמיד בתזונה ומשתדל לעקוב אחריה באופן קבוע .
להלן התפריט המעודכן שלי שהתחלתי איתו לפני כ-3 שבועות :

תפריט מעודכן - אסי גואטה.JPG

הנתונים הנוכחיים הם :
משקל : 85 ק"ג .
אחוז שומן : 15-16% .
היקף בטן : 84 ס"מ .
=================================================================
פעם בשבוע אני נותן לעצמי צי'ט קטן ואוכל ביום חמישי בדר"כ ארוחה מטורפת לדוגמא ב-"מוזס" 300 גרם בורגר עם רטבים וזה .
חוץ מ'זה ? עוקב מאוד אחר התפריט ומשתדל לא לפנות ימינה או שמאלה ואם כן אז מוריד לי משהו אחר כדי שיתאזן הקלוריות .
לשאלות שלי :
1) מה אתם חושבים על התפריט שלי ? האם הוא תקין ואני יכול להמשיך במתכונת שלו .
כי בסה"כ הייתי פעם אחת בייעוץ ב- ישראל בודי - לקחתי את הטיפים שלו ואת התפריט שלו ושיחקתי איתו איך שיהיה לי נוח ולא "לסבול" כמו שהוא עשה לי שם ולא להנות מהחיים להיות רעב סביב השעון - פה אני נהנה מאוד מרגיש טוב עם עצמי ולא רעב .

2) האם זה שאני אוכל סלט גדול וטונה כשעה לפני השינה זה איכשהו קשור לאיטיות בזמן האחרון שאני חווה בירידית משקל
או שזה טבעי כי ירדתי 10 ק"ג בצורה משמעותית בכמה חודשים קצרים ועכשיו הגוף מוריד את המשקל לאט לאט .
כי בסה"כ הבטן די שטוחה , אומנם עדיין לא ריבועים אבל שטוחה מאוד .

מה דעכתם ?
תודה רבה חברים !

1) מה אתם חושבים על התפריט שלי ? האם הוא תקין ואני יכול להמשיך במתכונת שלו .
התפריט לא טוב, אני לא יודע מי נתן לך דבר כזה אבל זה רחוק מליהיות טוב.
אין לך שום שומן בתפריט וזה טעות גדולה
אין צורך לחשב ירקות כל עוד אתה אוכל 5-6 ירקות ביום (עדיפות מצבעים שונים)
ממליץ לך לקרוא את המאמר לחיטוב http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

גם אם אתה חושב שאתה יודע מה כתוב שם תקרא עד הסוף.

2) האם זה שאני אוכל סלט גדול וטונה כשעה לפני השינה זה איכשהו קשור לאיטיות בזמן האחרון שאני חווה בירידית משקל
או שזה טבעי כי ירדתי 10 ק"ג בצורה משמעותית בכמה חודשים קצרים ועכשיו הגוף מוריד את המשקל לאט לאט .
כי בסה"כ הבטן די שטוחה , אומנם עדיין לא ריבועים אבל שטוחה מאוד .
זה בגלל שני דברים:
א) המשקל שלך ירד ולכן הBMR שלך ירד משמע אתה שורף פחות קלוריות במנוחה
ב) אתה לאט לאט מאט לעצמך את החילוף חומרים בזה שאתה לא אוכל שומן + לא עושה העמסת פחמימות

• פותח/ת השרשור
התפריט לא טוב, אני לא יודע מי נתן לך דבר כזה אבל זה רחוק מליהיות טוב.
אין לך שום שומן בתפריט וזה טעות גדולה
אין צורך לחשב ירקות כל עוד אתה אוכל 5-6 ירקות ביום (עדיפות מצבעים שונים)
ממליץ לך לקרוא את המאמר לחיטוב http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

גם אם אתה חושב שאתה יודע מה כתוב שם תקרא עד הסוף.

זה בגלל שני דברים:
א) המשקל שלך ירד ולכן הBMR שלך ירד משמע אתה שורף פחות קלוריות במנוחה
ב) אתה לאט לאט מאט לעצמך את החילוף חומרים בזה שאתה לא אוכל שומן + לא עושה העמסת פחמימות

קודם כל יוגב תודה רבה לך על ההמלצה שלך ואני לוקח את זה לצומת ליבי ואקרא את מחר על הבוקר בעבודה אפנה לי זמן לזה .
מה אתה ממליץ להוסיף לתפריט היומי שלי ?
שכחתי לציין שאני אוכל ביום 5 שקדים + 5 אגוזי מלך .
איזה סוג מזון מסויים או תוסף לאוכל היית ממליץ שאקח ביום יום ?
אין לי בעיה גם לשלב מולטי ויטמין אם צריך / כדורי אומגה 3 וכו . רק צריך לדעת מה מומלץ ומינון .
כמו כן ראיתי שיש שומן במוצרי חלב וכו' כמו שרשמו האם זה לא מספיק ?

תודה רבה !

שכחתי לציין שאני אוכל ביום 5 שקדים + 5 אגוזי מלך .
זה עדיין מעט

איזה סוג מזון מסויים או תוסף לאוכל היית ממליץ שאקח ביום יום ?
שמן מכל סוג שהוא, שמן זית\קוקוס שקדים אגוזים טחינה חמאת בוטנים אבוקדו חמאה בייצים בשר אדום.
שומן זה בריא ומאוד מאוד חשוב למערכת ההורמונלית שלך ולמרות ההגיון (שאפשר להבין מאיפה הוא נובע) שומן לא משמין. פלוס קלורי גבוה מדי הוא משמין (וגם לזה יש הסתייגויות) אין קשר בין שומן בתזונה לבין השומן שיש לנו גוף

אין לי בעיה גם לשלב מולטי ויטמין אם צריך / כדורי אומגה 3 וכו . רק צריך לדעת מה מומלץ ומינון .
מולטי ויטמין צריך רק מי שלא אוכל ירקות בכלל, במצב שלך אני ממליץ להפחית את כמות הירקות ולהעלות את כמות הפחמימות דרך לחם\קורנפלקס אורז\קינואה\כוסמת\בטטה\תפוח אדמה\פסטה וכו'

קודם כל יוגב תודה רבה לך על ההמלצה שלך ואני לוקח את זה לצומת ליבי ואקרא את מחר על הבוקר בעבודה אפנה לי זמן לזה .
מה אתה ממליץ להוסיף לתפריט היומי שלי ?
אחרי שתקרא את המאמר אני בטוח שאתה תבין לבד, אבל בכל מקרה תבנה תפריט חדש ותעלה אותו לכאן שאסתכל.

בכייף 😃

• פותח/ת השרשור
זה עדיין מעט

שמן מכל סוג שהוא, שמן זית\קוקוס שקדים אגוזים טחינה חמאת בוטנים אבוקדו חמאה בייצים בשר אדום.
שומן זה בריא ומאוד מאוד חשוב למערכת ההורמונלית שלך ולמרות ההגיון (שאפשר להבין מאיפה הוא נובע) שומן לא משמין. פלוס קלורי גבוה מדי הוא משמין (וגם לזה יש הסתייגויות) אין קשר בין שומן בתזונה לבין השומן שיש לנו גוף

מולטי ויטמין צריך רק מי שלא אוכל ירקות בכלל, במצב שלך אני ממליץ להפחית את כמות הירקות ולהעלות את כמות הפחמימות דרך לחם\קורנפלקס אורז\קינואה\כוסמת\בטטה\תפוח אדמה\פסטה וכו'

אחרי שתקרא את המאמר אני בטוח שאתה תבין לבד, אבל בכל מקרה תבנה תפריט חדש ותעלה אותו לכאן שאסתכל.

בכייף 😃

יוגב היקר , מצטער שאני מציק לך אך אני אצטרך כשיהיה לך זמן פנוי להסתכל על תפריט שבנו לי ב- Israel Body בזמנו .
אך לפני כן , רציתי לציין שלצערי זה התפריט שאני כן יכול לדבוק בו ( התפריט שפרסמתי בהתחלה )
אבל מה שכן - אני יכול להוסיף לו בכל יום : 40 גרם אבוקדו , 3 כפות שמן זית , 2 כפות טחינה .
האם זה מספיק ? כי אם כן זה ממש לא בעיה אני אבקש בצהריים במסעדה שאני אוכל בה מתחת לעבודה להוסיף לי את האבוקדו שהוא 40 גרם ( בדקתי זה בא בקופסא סגורה שרשום עליה ערכים ) , ואוסיף לעצמי את ה-3 כפות שמן זית וטחינה אך אחלק אותם לצהריים וערב .

האם התפריט עדיין לא יהיה רלוונטי או שהוא יהיה בסדר ?
כמו כן תוכל לראות שם את כל הנתונים הרלוונטים עליי מתי התחלתי מדידות משקל , וקליפר במדידת אחוז שומן.( למרות שאני לא מאמין לזה בגרוש ) .

וציפרתי לפה תפריט שהיועץ שלהם בנה לי תגיד לי מה דעתך ככה בקצרה -

שוב פעם תודה רבה , אני יודע שזה לא מובן מאליו שתשקיע ככה אבל באמת תודה מכל הלב !

קבצים מצורפים

• אסי גואטה_2_1900.doc
    KB 133.5 · צפיות: 427
קראתי את התפריט, אני לא רוצה להשמע אכזרי אבל באמת שעדיף לך לקחת את זה, לזרוק את זה לפח, לשכוח מכל השטויות שכתובות שם ולקרוא מאמרים אמיתיים.

יהיה לך הרבה יותר עדיף לקרוא את המאמר שרשמתי לך מקודם, לבנות לעצמך תפריט תזונה (מבחינת ערכים) ואז להכניס מוצרים לפי מה שנוח לך.

בגלל שראיתי את השטויות שכתובות שם ואני לא רוצה שתאמין להן, אז אין שום חשיבות למה אתה אוכל אחרי האימון, אין שום חשיבות ללאכול כל 3-4 שעות זה מיתוס ענק. אל תעשה את התוכנית אימונים שהוא נתן לך היא לא מתאימה למתחילים במקומה תעבוד בתוכנית FBW (אתה תוכל למצוא דוגמאות להן בפורטל www.kilogram.co.il).

כמו שאמרת מדידת השומן היא לא מדוייקת ויש לה סטייה של 30-50 אחוז.

אני מצטער להגיד לך אבל (בהנחה שזה עלה כסף) זה היה בזבוז, הדבר הכי טוב שאתה יכול להפיק מזה, זה לקח.. אל תתן לאף אחד לעשות לך את העבודה, תקרא, תלמד ותבנה לעצמך את התפריט\תוכנית אימון תעלה אותה לכאן או לאשכול חדש ותבקש עזרה לבדיקה האם הכול בסדר. שני דברים אתה תרוויח מזה:
א - התקדמות אמיתית לאורך זמן
ב - שפיות

• פותח/ת השרשור
קראתי את התפריט, אני לא רוצה להשמע אכזרי אבל באמת שעדיף לך לקחת את זה, לזרוק את זה לפח, לשכוח מכל השטויות שכתובות שם ולקרוא מאמרים אמיתיים.

יהיה לך הרבה יותר עדיף לקרוא את המאמר שרשמתי לך מקודם, לבנות לעצמך תפריט תזונה (מבחינת ערכים) ואז להכניס מוצרים לפי מה שנוח לך.

בגלל שראיתי את השטויות שכתובות שם ואני לא רוצה שתאמין להן, אז אין שום חשיבות למה אתה אוכל אחרי האימון, אין שום חשיבות ללאכול כל 3-4 שעות זה מיתוס ענק. אל תעשה את התוכנית אימונים שהוא נתן לך היא לא מתאימה למתחילים במקומה תעבוד בתוכנית FBW (אתה תוכל למצוא דוגמאות להן בפורטל www.kilogram.co.il).

כמו שאמרת מדידת השומן היא לא מדוייקת ויש לה סטייה של 30-50 אחוז.

אני מצטער להגיד לך אבל (בהנחה שזה עלה כסף) זה היה בזבוז, הדבר הכי טוב שאתה יכול להפיק מזה, זה לקח.. אל תתן לאף אחד לעשות לך את העבודה, תקרא, תלמד ותבנה לעצמך את התפריט\תוכנית אימון תעלה אותה לכאן או לאשכול חדש ותבקש עזרה לבדיקה האם הכול בסדר. שני דברים אתה תרוויח מזה:
א - התקדמות אמיתית לאורך זמן
ב - שפיות

יוגב תודה רבה לך על כל צומת הלב שהקדשת פה .
אלפי תודות עזרת לי לחשוב מחוץ לקופסא ומחר/ בשלישי כשאני בחופש מהעבודה
אשב על זה ואתחיל לבנות תפריט לעניין.

שיהיה לך המון בהצלחה ! ושוב תודה
כמובן שאעדכן בהמשך כשאסיים לבנות 😃

יוגב תודה רבה לך על כל צומת הלב שהקדשת פה .
אלפי תודות עזרת לי לחשוב מחוץ לקופסא ומחר/ בשלישי כשאני בחופש מהעבודה
אשב על זה ואתחיל לבנות תפריט לעניין.
שיהיה לך המון בהצלחה ! ושוב תודה
בכייף 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית