הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבי ברכיים

• פותח/ת השרשור Guyko
  • פורסם בתאריך

Guyko

משתמש מתחיל
160
4
נק' מוניטין:
4
160
4
אני מתאמן כבר הרבה זמן בריצה,עושה שלוש ריצות בשבוע שתיים של 4 קילומטר ואחת ארוכה יותר של 9 קילומטר
בזמן האחרון התחילו לי כאבים בברכיים מתחת לפיקה וגם קצת בצד של הברך.רציתי לדעת למה זה קרה ואיך אני יכול לטפל בזה ?
התחלתי לעשות גם בזמן האחרון סקוט על רגל אחת (בלי משקל) יכול להיות שזו גם מה שיוצר את הכאבים ?

שמע אני לא סגור על זה אני אישית לא נוגע כרגע בחומרים אך הנושא הזה מאוד מסקרן אותי כי אני מתכנן בעתיד כשאני לגיל המתאים כן לעבוד עם חומרים אך שוב אין לי כרגע את הידע והניסיון של מה זה בידיוק איך למה וכמה זה משפיע על כל דבר , אתה משתמש ומבין בהרבה יותר ממני בעניין בחומרים אין ספק אני פשוט לא רוצה להגיד לך משהו שאני לא יודע בוודעות מה שאני כן יכול להגיד לך שהרבה מעסים מעדיפים לא לגעת באנשים שעם חומרים מאותה סיבה שהם לא יודעים מה זה עושה בידיוק לשריר שלך והם לא רוצים לקחת סיכון שזה עלול לעשות משהו חמור לשריר אבל אם אתה אומר שאין קשר לספיחת נוזלים אני איתך תן לי קצת זמן אני אחזור אליך עם מספר טלפון של מישהו טוב שאני מאמין שיפתור לך את הבעיה תוך 4-5 טיפלים שהתווך שלהם כבר אני אומר לך יהיה קצר כל שבוע בהתחלה לפתור את הבעיה והתחזוקה אחרי שהשריר בריא המומלצת היא בסביבות פעם בחודש בקיצור תן לי לעשות כמה טלפונים אני אברר לך על אחד טוב באזור הדרום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית