הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כמה גרם פחמימות נחשב לנמוך?

benwin21

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
3
27
0
אני כרגע מתנה ב"דיאטה" דלת פחמימות, יוצא שאחוז הפחמימות שאני צורך נע בין 12-25% מסך הקלוריות היומית, כלומר מקסימום 110 גרם(שזה נחשב הרבה בשביל מה שאני מנסה), השאלה שלי היא האם צריכה כזאת של פחמימות נחשבת לדלה?

שומן וחלבונים מתחלקים 50/50 ממה שנשאר עדיפות לחלבון. יוצא שאני צורך בערך
185+- חלבון
60-100 שומנים
20-110 פחמימות(בימים בהם יש אימון קשה אני משנה ל 50 שומן, 160~+ חלבון והשאר פחמימות)

שאלתי היא האם אני עושה את זה כמו שצריך? אני לא מנסה להיכנס לקטוזיס(לא שאיכפת לי אם זה יקרה) או האם צריכת השומן גבוהה מדי ביחס לכמות הפחמימות הנאכלות?

*ככל שכמות השומן שאני אוכל עולה ככה אני צורך פחות פחמימות, כנ"ל לכיוון השני.

אם אתה שוקל 100 קילו זה קצת.. באופן כללי מתחת ל30 גרם הדייטה נחשבת קטונית. מתחת ל100(אם אתה צורך את הרוב אחרי אימון) גם נחשב דל פחמימה. יש הרבה דייטות דלות פחמימה, כל אחד שונה מהשנייה.. הייתי ממליץ שתנסה בעצמך ותיקח טיפים ממאורו פסקל,לייל מקדונלד וכו. העיקר אל תוריד ירקות ופירות, ניסיתי פעם את הדייטה של מאורו פסקל- מתחת ל5 גרם פחמימה (בלי ירקות ופירות) לא השלמתי עם מולטי והיו לי תופעות לוואי נוראות. טחינה גולמית,אוגזי מלך וגרעיני דלעת אחלה אוכל לדייטה כזאת(גם אבץ,אומגה 3 וחלבון)

• פותח/ת השרשור
משתמש בהכל. לא רוצה להגיע למתחת ל20 גרם פחמימות בגלל שזה קשה ומטורף לקבל את כל הויטמינים הדרושים.

פירות רק בימים עם הרבה פחמימות בכל השאר אני פשוט מוריד לחמים,פסטות וכו' ומשתדל לאכול פחמימות מירקות ירוקים, מסוגים של אגוזים, צ'יה, פשתן ברוקולי וכרובית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית