הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ רעיון לארוחת בוקר טובה

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
נק' מוניטין:
7
102
5
אהלן אני צריך רעיון לארוחת בוקר טובה
שגם תגרום לשובע וגם תתן לי כמות יפה של חלבון.. (שהארוחה לא תהייה גדולה מידי)
לגבי הערכים אני כבר אדאג להוסיף אותה לתפריט..
כרגע אני אוכל חצי קופסאת קוטג' שזה נחמד אבל מהר מאוד גורם לרעב..
לגבי הלחם אני אוכל אותו כבר ב 10 11 ככה שאין טעם לאכול בבוקר (7 וחצי)
אגב אני בחיטוב

אני לוקח בלנדר ושם בפנים שיבולת שועל, חלב, אבקת חלבון, קצת סיבים תזונתיים,נוטלה בשביל הטעם ולפעמים קפה בשביל האנרגיה של הבוקר ושותה את זה ומתפוצץ

2 ביצים+2 חלבון ביצה בקערה מערבב עם מעט בצל קצוץ ופטריות מטגן על מחבת עם כמה שפריצים של שמן קנולה עם חצי קופסאת קוטג' בצד ומלפפון

ערכים:
500~ קלוריות
35 גרם חלבון

כרגע הארוחת בוקר שלי זה חביתת שומן וחלבון:

מחמם מחבת (יש תרסיס שמן דל קלוריות אז מרסס טיפה שלא ידבק)
זורק 20 שקדים, שובר עליהם ביצה, מניח עליה 2 פרוסות גבינה צהובה 22% ואם קמתי קצת מוקדם אז מוסיף כמה פרוסות עגבניה..

ערכים:
קלוריות: 435 חלבון: 28 גרם פחמימה: 3 גרם שומן: 34 גרם

נהדר גם לדל פחמימה.. אני מעדיף לפתוח תבוקר בשומן וחלבון זה נותן אחלה שובע מאשר דגני בוקר או פחמימות בסגנון שאחרי שעתיים רעבים עוד פעם..

50 גרם שיבולת שועל+גביע יוגורט ביו לבן 1.5%. תוסיף קינמון ואם ממש בא לך טיפה ממתיק או חצי כפית סילאן. יושב בבטן טוב ולא עובר 250 קלוריות ויש בארוחה בערך 13-14 גרם חלבון, שזה זהה ואפילו טיפה יותר מהחצי קוטג שאתה אוכל (וטעים כמובן)

כרגע אוכל :
2 גביעי יוגורט 0%
50 גר פייבר 1
כף דבש
10 שקדים

מערבב הכל עם 2 שקיות סטיבה וקינמון בקערה ונהנה מכל רגע

מה שאני עושה-תכין לך פנקייקים מחלבון בימי שבת כך שישאר לך לרוב הבקרים במשך השבוע , אם אתה צריך מתכון מנצח אשמח לתת

אם אתה לא שומר מאוד תזונה ונמנע מחלב, זה מה שהייתי ממליץ לך -
300 מל חלב
100 גרם ש"ש(כמובן שאפשר יותר)
3 ביצים.
קצת יותר מ800 קלוריות, אחלה דרך לפתוח את הבוקר.

אני אוכל בבוקר 100 גרם שיבולת שועל עם עוד 200 קלוריות של כל מיני תוספות נחמדות - הכי טעים בעולם.

אני לוקח בלנדר ושם בפנים שיבולת שועל, חלב, אבקת חלבון, קצת סיבים תזונתיים,נוטלה בשביל הטעם ולפעמים קפה בשביל האנרגיה של הבוקר ושותה את זה ומתפוצץ

נשמע מעניין.. בא לך לפרט יותר על מינונים,איזה טעם יש לאבקה, כמה סקופים ובכללי מה המינונים של כל מרכיב...
מה הם הערכים הסופיים?..

אני כל בוקר פותח עד 150 ג' שיבולת שועל+כוס חלב+סקופ חלבון+כפית סוכר ענבים. אני מערבב הכל בצלחת פשוט תענוג לפתוח ככה את הבוקר.

300 מל חלב
3 ביצים.
אפשר לשאול מה הבעיה בחלב ? (שאתה כמובן שומר על תזונה נכונה בין אם זה מסה או חיטוב)

אפשר לשאול מה הבעיה בחלב ? (שאתה כמובן שומר על תזונה נכונה בין אם זה מסה או חיטוב)
הפחמימות שבחלב = לקטוז שזה סוכר.
אני אישית לא אוכל מוצרי חלב ומרגיש מעולה(יש לי גם רגישות קלה ללקטוז אז..).

ז"א שאם כבר אוכלים ש"ש , עדיף לאכול את זה עם מים ?
זה תלוי עד כמה אתה לוקח את עניין פיתוח הגוף ברצינות ואם אתה עולה על במה שאתה צריך לשמור תזונה לגמרי כי המטרה שלך לצבור כמה שפחות שומן.
אם אתה מתאמן "חובבן" שלא מתכוון להגיע רחוק לא חושב שאתה צריך להימנע עד כדי כך(בבוקר זה פחות נורא שתצרוך חלב מאשר בשאר היום כי הסוכר מנוצל לאנרגיה).

300 מל חלב
3 ביצים.

מישהו מוכן לעזאזל להסביר לי מה הבעיה פה של אנשים עם חלב? אם זה נכנס בערכים הקלורים שהוא הציב לעצמו, מבחינת קלוריות וגם מבחינת פחמימה למי שבדל פחמימה, מה הבעיה פה?

אני ברצינות שואל, ראיתי כבר הרבה פעמים בדיונים הסתייגויות חריפות מחלב ומוצריו בחיטוב..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית