הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רעיון לארוחת בוקר טובה

avielsit

משתמש מתחיל
102
5
נק' מוניטין:
7
102
5
אהלן אני צריך רעיון לארוחת בוקר טובה
שגם תגרום לשובע וגם תתן לי כמות יפה של חלבון.. (שהארוחה לא תהייה גדולה מידי)
לגבי הערכים אני כבר אדאג להוסיף אותה לתפריט..
כרגע אני אוכל חצי קופסאת קוטג' שזה נחמד אבל מהר מאוד גורם לרעב..
לגבי הלחם אני אוכל אותו כבר ב 10 11 ככה שאין טעם לאכול בבוקר (7 וחצי)
אגב אני בחיטוב

מישהו מוכן לעזאזל להסביר לי מה הבעיה פה של אנשים עם חלב? אם זה נכנס בערכים הקלורים שהוא הציב לעצמו, מבחינת קלוריות וגם מבחינת פחמימה למי שבדל פחמימה, מה הבעיה פה?

אני ברצינות שואל, ראיתי כבר הרבה פעמים בדיונים הסתייגויות חריפות מחלב ומוצריו בחיטוב..
כי זאת פחמימה שהיא סוכר(לקטוז).
זאת לא פחמימה איכותית בשיט.

זה ממש לא של אנשים, זה בעיקר חברינו @Kartalajan שמאז שהגיע לפורום זורק המלצות כנגד חלב כי לקטוז זה סוכר או כל מיני שטויות כאלו ואחרות. אין שום בעיה עם סוכר, ובטח ובטח שלא עם חלב! תשתה חלב ותהנה ממנו.

בכל אופן, ריפטו איתי ;-)
הא, וגם מאמר שרוב האנשים בפורום לא קראו לדעתי - http://www.kilogram.co.il/1537/חלב-המשקה-האולטימטיבי/

לרוויה 😃
כי זאת פחמימה שהיא סוכר(לקטוז).
זאת לא פחמימה איכותית בשיט.
ועל כמה חלב אנחנו מדברים? גלון של שני ליטר ביום?! תירגע כבר.

זה מה שאני אוכל כל בוקר שאני קם...

שייק חלבון שאני מכין מ..

1. מנת הגשה אחת של אבקת חלבון
2. חצי בננה
3. 200 מ"ל של חלב 3% [ אפשר גם מים ]
4. 4/5 קוביות קרח

ואחרי שאני גומר לשתות את זה חצי קופסת קוטג 5%
15 שקדים
ועוד 8 אגוזי מלך
ועם הקוטג 3 קרקרים כאלה של לחמית מחיטה מלאה

זה נראה הרבה אבל זה ממש לא וזה בדיוק מה שכל אחד צריך לפי דעתי..

יש פה גם שומן בריא - שקדים
אחלה כמות של חלבון - קפסולה של אבקת חלבון + חלב + קוטג + קצת מהשקדים ומהגוזי המלך..
ויש פה גם כמות נחמדה של פחמימה - בננה והקרקרים של הלחמית מחיטה מלאה

קלוריות
680 קלוריות
חלבון 54
פחמימות 42
שומן 34
סיבים תזונתיים 6.5

קיצור אחלה ארוחה בדיוק 5 דקות לוקח לי להכין הכול אני כבר רגיל..😃

תהנה !😃

נערך לאחרונה:
שתוק כבר חתיכת אפס אתה לא מבין כלום בתזונה ומה שמצחיק שאתה אומר שאני אומר שטויות. תחכים ותלמד מאיפה שצריך מאנשים שבתחום.
בקיצור חאלס, אם אתה רוצה להגיע לערכים זין בתזונה שלך זאת בעיה שלך, אני לא רואה טעם לויכוח הזה התוצאות שלך ידברו בעד עצמם.
אוי, נתת לי מוניטין שלילי? יואו, כמה חבל! אני רץ לבכות.
עזוב עזוב, אתה ילד והתגובות שלך רק מראות את היותך ילד קטן, או אפילו ילדה קטנה עם קוקיות.
אתה לא שותה חלב כי אתה כנראה עדיין יונק.

3. 200 מ"ל של חלב 3% [ אפשר גם מים ]
חלב?! אבל זה לקטוז! 🤣

עזוב עזוב, אתה ילד והתגובות שלך רק מראות את היותך ילד קטן, או אפילו ילדה קטנה עם קוקיות.
נתתי לך מוניטין שלילי כי אתה מטעה סתם.
אני אישית נמנע ממוצרי חלב כי יש לי רגישות ללקטוז ואם לא היה לי, הייתי שותה את זה בבוקר כי לא הייתי נמנע לגמרי מכיוון שאני לא מתכוון להגיע רחוק בתחום.
ואם אתה כזה חכם גדול, תראה לי בילדרים שעולים על במה ושאוכלים מה שבא להם במסה ובחיטוב סבבה? חבל שאתה ראש בקיר שלא מבין שיש מאכלים שנמנעים מהם כי המטרה היא לצבור מינימום שומן..

חלב?! אבל זה לקטוז! 🤣

חלב?! אבל זה לקטוז! 🤣

חחח אכפת לי באמת פעם ביום שותה כוס חלב וגם זה לא לפעמים לפעמים אני עושה עם מים ולפעמים לא עושה בכלל ✌️

חחח אכפת לי באמת פעם ביום שותה כוס חלב וגם זה לא לפעמים לפעמים אני עושה עם מים ולפעמים לא עושה בכלל ✌️
הנקודה שלי פה היא שלא כל אחד צריך להימנע עד כדי ממאכלים מסוימים במסה, אבל, כל מי שחזק בפיתוח הגוף ועולה על במות חייב לשמור תזונה במקסימום על מנת לצבור כמה שפחות שומן באוף סיזן.
אבל אם יש אנשים ששותים חלב והם לא מתכוונים להגיע רחוק זה לא קריטי כמו לאחרים שציינתי למעלה וזה הכל(בכל מקרה זה תמיד עדיף).
חבל שאנשים פה עדיין חושבים שכל קלוריה = קלוריה..

עוז, למה התכוונת? שאלו שאומרים שחלב זה סוכר מדקלמים מיתוס, או אלו שאומרים ההפך?

@Kartalajan - גם אם יש דברים שנמנעים מהם ע"מ למזער עלייה בשומן, פאקינג חלב הוא לא אחד מהם! תראה לי מישהו שעלה יותר בשומן כי הוא שתה חלב. אתה מדבר כאילו אני דוחף אנשים לשתות גלונים של חלב.

דבר שני - למרות שאני שונא להתייחס לקשקושים שלך על בילדים כל היום (אתה כל הזמן משווה אליהם דברים. אם כל מה שעושים הוא "אלוהי", למה אתה לא דוחף ביום שני אימונים + 10000 קלוריות? אתה לא מבין שההשוואות אליהם חסרות משמעות?!), אני אשאל רק שאלה אחת - אתה לא חושב שיש הבדל בין "לאכול מה שבאלך" לבין לשתות חלב?!

זה היה בציניות כמובן 🤦‍♂️

@Kartalajan - גם אם יש דברים שנמנעים מהם ע"מ למזער עלייה בשומן, פאקינג חלב הוא לא אחד מהם! תראה לי מישהו שעלה יותר בשומן כי הוא שתה חלב. אתה מדבר כאילו אני דוחף אנשים לשתות גלונים של חלב.

דבר שני - למרות שאני שונא להתייחס לקשקושים שלך על בילדים כל היום (אתה כל הזמן משווה אליהם דברים. אם כל מה שעושים הוא "אלוהי", למה אתה לא דוחף ביום שני אימונים + 10000 קלוריות? אתה לא מבין שההשוואות אליהם חסרות משמעות?!), אני אשאל רק שאלה אחת - אתה לא חושב שיש הבדל בין "לאכול מה שבאלך" לבין לשתות חלב?!

כן אני יודע רציתי לערוך ולרשום מה אכפת לי טעים לי אבל בדיוק קמתי והלכתי להכין לי את השייק עם כוס החלב אז אמרתי אין לי כוח 😄

חחחחחח קינג ;-)
רק תיזהר לא לפתח סוכרת מסוג 2 עקב פיתוח התנגדות אינסולין כתוצאה מצריכה מוגזמת של לקטוז.

אבל מתי תבין שפאקינג חלב זה סוכר?? ושאני נותן לך דוגמא מבילדרים, זאת הוכחה שלא סתם נמענים מחלב. ההשוואות האלה ממש לא חסרי משמעות כי אפילו שהם על חומרים הם עדיין שומרים תזונה.
לא אמרתי שאתה דוחף לאנשים גלוני חלב, לא אמרתי להימנע לגמרי מחלב(תלוי במטרה) אבל אני רוצה שתבין שמוצרי חלב זה סוכר.
ואם אתה טוען שלא, למה אתה לא אוכל במסה שלך סוכר לבן חופשי?
ונמאס להמשיך להתווכח איתך משכתי את זה יותר מידי זמן. האגו שלך גדול מידי להבין שאתה טועה בעניין הזה.
אני כבר הסברתי את עמדתי, תמשיך לחשוב שחלב זה טוב, אני לא רואה טעם לויכוח הזה כי בסופו של יום ההבדל ביני לבינך שאני יודע ממה להימנע בחיטוב ומסה ומה להמליץ לאנשים ואתה לא.
כבר התייאשתי להסביר לך, אתה כבר תבין בדיעבד(ואני לא מדבר רק על עניין החלב) 😉
שיהיה לך בהצלחה בחיטוב, מקווה שתפסיק עם הצ'יריוס.

האמת, אתה צודק. אני פשוט מבזבז את הזמן שלי להסביר משהו למישהו שמציג את הסוכר כגורם מספר אחת לתוהו ובוהו.

מה לא מובן בזה שאין בעיה עם סוכר?!

וברור שבילדרים שומרים "למרות" שהם מוזרקים, מה הקשר?!

וצר לי לאכזב אותך, מכמה סיבות -
א' - אני לא אוכל סוכר לבן כי תחושת השובע שזה ייתן לי יחסית לכמות קלוריות היא מזערית, לא משום סיבה אחרת (למרות שיש לציין שלשיבולת שועל של הבוקר אני בכיף מוסיף שוקולד/מייפל ושאר דברי "סוכר")
ב' - ביקשתי ממך בפוסט הקודם לפרט אודותייך ואודות היסטוריית האימונים שלך ונענית בשלילה. אז כ"כ, למרות שאתה בטוח שאתה מבין ממה להימנע כביכול וממה לא להימנע, ושאני בהכרח טועה אני רק אזרוק כמה דברים לאוויר, שלי אישית עבדו למרות שאני לא רואה בעיה עם חלב - ירדתי בעצמי 56 קילו, חיטבתי בחיטוב האחרון 9 קילו עם איבוד מינימלי של כוח (גילוי נאות - נעשה בדל פחמימה) ו-עזרתי לחבר לרזות 15קילו, עם חלב!!!

בילדרים חייבים לשמור תזונה גם עם חומרים..ואתה באמת חושב שאין בעיה עם סוכר במסה ובחיטוב? רציני? אין לי מה עוד להגיד לך.
אני יותר מדבר איתך על עניין שאתה חושב שכל קלוריה = קלוריה, שזה כמובן לא נכון. חבל שאתה הורס ארוחה טובה של ש"ש בכך שאתה מוסיף סתם סוכר כמו שוקולד מייפל שיגרום לך סתם לצבור יותר שומן.
ומתי שאלת אותי על רקע האימונים שלי? ובכל אופן, מה זה משנה? מראה לא מעיד על ידע.
סבבה גבר מאחל לך בהצלחה בהמשך החיטוב(למרות שלא ראיתי תמונות אבל נעזוב את זה), אין לנו מה להמשיך להתווכח על זה כי זה הולך למבוי סתום שכל אחד ימשיך לחשוב מה הוא רוצה.

1. שיבולת שועל + חצי סקופ חלבון + כפית דבש תערבב הכל עם מים .
2 . חצי אבוקדו + סלט שיכלול הרבה ירוקים .
3. 3 - 5 חלבוני ביצה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית