עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הם לא באמת מציגים את זה כמו שזה נו, זה שאתה תופס אותי במילה ומראה שאני טועה זה לא אומר שזה באמת נכון. אולי באמת אייל כתב שאלוהים יעזור אבל הם עשו מזה סיפור וכתבו ״פורום של בני 16 שלוקחים קלן״ וכתבו דברים שקריים והציגו את זה באור שלילי והתייחסו רק למה שהתאים להם..זה ציטוט מההודעה של אייל:![]()
הוא כתב "שאלוהים יעזור", לא הם המציאו את זה.
יש כאן ילדים בני 16 שמשתמשים בקלן. אז הם טעו והכלילו את כל הפורום. זו סיבה להיעלב?הם לא באמת מציגים את זה כמו שזה נו, זה שאתה תופס אותי במילה ומראה שאני טועה זה לא אומר שזה באמת נכון. אולי באמת אייל כתב שאלוהים יעזור אבל הם עשו מזה סיפור וכתבו ״פורום של בני 16 שלוקחים קלן״ וכתבו דברים שקריים והציגו את זה באור שלילי והתייחסו רק למה שהתאים להם..
אתה מתבלבל עם ערוץ 1תרגעו אנשים, זה ערוץ עשר אף אחד בארץ לא ראה את הכתבה.
קישור לכתבה המלאה,יש?אחלה פרסום עשו לפורום, עכשיו "ילד בן 16 שצורך קלן" יקליד את המילים שאייל כתב בגוגל ויצטרף לשורותיו של הפורום.
תודה למדיה ולצינזור שלה...
תקציר לכתבה בקישור:
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1060841
קודם כל כן היה ״הגזמה״יש כאן ילדים בני 16 שמשתמשים בקלן. אז הם טעו והכלילו את כל הפורום. זו סיבה להיעלב?
הם הציגו באור שלילי אתה מה שצריך להיות מוצג באור שלילי. שימוש של חומרים צריך להיות מוצג באור שלילי. זה לא חוקי וזה מסוכן. איך רצית שיציגו את זה בטלוויזיה?
הדבר היחיד שלא נעשה כראוי בעיניי הוא ההשוואה בין חומרים ותרופות לא חוקיים לתוספי מזון חוקיים.
אתה מתבלבל עם ערוץ הכנסתאתה מתבלבל עם ערוץ 1
זה ציטוט מההודעה של אייל:![]()
הוא כתב "שאלוהים יעזור", לא הם המציאו את זה.
1. איך בדיוק הבחור מייצג את כל הנוער? אף אחד לא אמר או טען את זה. זו פרשנות אישית שלך.קודם כל כן היה ״הגזמה״
1. לקחו נער בן 15.5 שהמאמן שלו דחף לו דברים סתם ולקחו אותו כמישהו שמייצג את כל הבני נוער.
2. הם תמיד אומרים שזה ה״כדורים״ הורגים אבל אצל הילדה זה היה המשתנים והמים.
3. כמן שאמרת עם ההשוואה של ויטמינים ואבקת חלבון לקלאן ואנאבר ...
4. היו צריכים להציג מישהו שעושה סקוואט ולא קורלז.
5.לא ציינו שאייל וליאור קים מבוגרים, וכמעט כל מי ששואל פה על סטרואידים והוא מתחת לגיל 21 ״חוטף צעקות״ ומשנים את דעתו כמעט בכל המקרים, אז להפך הפורום מונע מבני נוער שהדילר שלהם חירטט אותם לקחת חומרים
אני זוכר שלפני שלקחתי קלן פעם ראשונה יצא לי לקרוא את הפוסט הארור הזה וזה הכניס אותי לתסבוכות חח ובימים הראשונים של הקלן ציפתי לאיזה משהובאותו הלילה התחננתי לאלוהים שיעזור.
גם אני קראתי משהו בסגנון על ונטולין ושזה ״יתן הרגשה שנדרסת ע״י משאית״אני זוכר שלפני שלקחתי קלן פעם ראשונה יצא לי לקרוא את הפוסט הארור הזה וזה הכניס אותי לתסבוכות חח ובימים הראשונים של הקלן ציפתי לאיזה משהו
בערוץ אחד צופים 2 אנשים בממוצע, בערוץ 10 צופים 20, בערוץ 2 כל השאר.אתה מתבלבל עם ערוץ 1
אין לך ממה לחשוש,אילנה גם על קלןעכשיו אני בחרדות שאילנה דיין עוקבת אחרי הפוסטים שלי.