הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תדליקו מהר ערוץ 10

מצב
השרשור נעול
זה ציטוט מההודעה של אייל:
17647

הוא כתב "שאלוהים יעזור", לא הם המציאו את זה.
הם לא באמת מציגים את זה כמו שזה נו, זה שאתה תופס אותי במילה ומראה שאני טועה זה לא אומר שזה באמת נכון. אולי באמת אייל כתב שאלוהים יעזור אבל הם עשו מזה סיפור וכתבו ״פורום של בני 16 שלוקחים קלן״ וכתבו דברים שקריים והציגו את זה באור שלילי והתייחסו רק למה שהתאים להם..

עריכה מגמתית כיאה לתקשורת בישראל.. כמו שאמר fuck מי שמכיר את התחום לא יתייחס, מי שלא, אין טעם לנסות להסביר כי במילא הוא בדעה שכל מי שעושה אסטרואידים ברגע שיפסיק יהפוך לשמן וקראטין זה מסוכן

הם לא באמת מציגים את זה כמו שזה נו, זה שאתה תופס אותי במילה ומראה שאני טועה זה לא אומר שזה באמת נכון. אולי באמת אייל כתב שאלוהים יעזור אבל הם עשו מזה סיפור וכתבו ״פורום של בני 16 שלוקחים קלן״ וכתבו דברים שקריים והציגו את זה באור שלילי והתייחסו רק למה שהתאים להם..
יש כאן ילדים בני 16 שמשתמשים בקלן. אז הם טעו והכלילו את כל הפורום. זו סיבה להיעלב?
הם הציגו באור שלילי אתה מה שצריך להיות מוצג באור שלילי. שימוש של חומרים צריך להיות מוצג באור שלילי. זה לא חוקי וזה מסוכן. איך רצית שיציגו את זה בטלוויזיה?
הדבר היחיד שלא נעשה כראוי בעיניי הוא ההשוואה בין חומרים ותרופות לא חוקיים לתוספי מזון חוקיים.

סתם לקחו את ההודעות שמתאימות להם אם היו מחפשים טיפה היו מוצאים באשכול הקלן הגדול שאנחנו מסרבים בכל תוקף לעזור לילדים בני 16 לדבריהם

יש כאן ילדים בני 16 שמשתמשים בקלן. אז הם טעו והכלילו את כל הפורום. זו סיבה להיעלב?
הם הציגו באור שלילי אתה מה שצריך להיות מוצג באור שלילי. שימוש של חומרים צריך להיות מוצג באור שלילי. זה לא חוקי וזה מסוכן. איך רצית שיציגו את זה בטלוויזיה?
הדבר היחיד שלא נעשה כראוי בעיניי הוא ההשוואה בין חומרים ותרופות לא חוקיים לתוספי מזון חוקיים.
קודם כל כן היה ״הגזמה״

1. לקחו נער בן 15.5 שהמאמן שלו דחף לו דברים סתם ולקחו אותו כמישהו שמייצג את כל הבני נוער.
2. הם תמיד אומרים שזה ה״כדורים״ הורגים אבל אצל הילדה זה היה המשתנים והמים.
3. כמן שאמרת עם ההשוואה של ויטמינים ואבקת חלבון לקלאן ואנאבר ...
4. היו צריכים להציג מישהו שעושה סקוואט ולא קורלז.
5.לא ציינו שאייל וליאור קים מבוגרים, וכמעט כל מי ששואל פה על סטרואידים והוא מתחת לגיל 21 ״חוטף צעקות״ ומשנים את דעתו כמעט בכל המקרים, אז להפך הפורום מונע מבני נוער שהדילר שלהם חירטט אותם לקחת חומרים

קודם כל כן היה ״הגזמה״

1. לקחו נער בן 15.5 שהמאמן שלו דחף לו דברים סתם ולקחו אותו כמישהו שמייצג את כל הבני נוער.
2. הם תמיד אומרים שזה ה״כדורים״ הורגים אבל אצל הילדה זה היה המשתנים והמים.
3. כמן שאמרת עם ההשוואה של ויטמינים ואבקת חלבון לקלאן ואנאבר ...
4. היו צריכים להציג מישהו שעושה סקוואט ולא קורלז.
5.לא ציינו שאייל וליאור קים מבוגרים, וכמעט כל מי ששואל פה על סטרואידים והוא מתחת לגיל 21 ״חוטף צעקות״ ומשנים את דעתו כמעט בכל המקרים, אז להפך הפורום מונע מבני נוער שהדילר שלהם חירטט אותם לקחת חומרים
1. איך בדיוק הבחור מייצג את כל הנוער? אף אחד לא אמר או טען את זה. זו פרשנות אישית שלך.
2. מתקבל.
3. את זה כבר ציינתי.
4. זה לא באמת משנה.
5. לא ציינו את שם הפורום וזה לא באמת משנה. אף אחד לא חושב עכשיו "וואי וואי LBS זה פורום לילדים בני 16 על חומרים". מי שמכיר את הפורום יודע שלא. מי שלא מכיר, עדיין לא מכיר. השרשור של אייל וליאור נלקחו לדוגמה של תופעות הלוואי של החומרים.

באותו הלילה התחננתי לאלוהים שיעזור.
אני זוכר שלפני שלקחתי קלן פעם ראשונה יצא לי לקרוא את הפוסט הארור הזה וזה הכניס אותי לתסבוכות חח ובימים הראשונים של הקלן ציפתי לאיזה משהו

אני זוכר שלפני שלקחתי קלן פעם ראשונה יצא לי לקרוא את הפוסט הארור הזה וזה הכניס אותי לתסבוכות חח ובימים הראשונים של הקלן ציפתי לאיזה משהו
גם אני קראתי משהו בסגנון על ונטולין ושזה ״יתן הרגשה שנדרסת ע״י משאית״
וקצת פחדתי...
סך הכל 2cc (הרופא אמר לי במקום לקחת מלא ביום לקחת 3 פעמים כשפעם אחת להעלות את המינון) ואין כלום חוץ מטיפה רעידות בידיים...

עכשיו אני בחרדות שאילנה דיין עוקבת אחרי הפוסטים שלי.
אין לך ממה לחשוש,אילנה גם על קלן
אם כבר אני ו @talp צריכים לחשוש שאורלי וגיא לא גונבים לנו את הMEMES ל"תוכנית" בוקר שלהן..

אלוהים ישמור!!!!! מה זה החומר המסוכן הזה ?!?!?

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 59.1 · צפיות: 331
לא הייתי קורה למה שהיה בכתבה "תחקיר". כנראה שמרבית התחקירים הם כאלה ורק כשאתה מעט מכיר את נושא התחקיר קל להבחין בכך.

בלי קשר, תמיד טענתי שקלן זה זבל וחיטוב מתאים לחלשים...😃

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית