נק' מוניטין:
736
- 831
- 225
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הייתי קורה למה שהיה בכתבה "תחקיר". כנראה שמרבית התחקירים הם כאלה ורק כשאתה מעט מכיר את נושא התחקיר קל להבחין בכך.
בלי קשר, תמיד טענתי שקלן זה זבל וחיטוב מתאים לחלשים...😃
ותודה לנועה הכתבת שיפרסמה את שמי הטוב בערוץ שבשעת השיא שלו מכיל 45 צופים.
לפי דעתי זה לא בעייה כך שחיפים יפסיקו לבזבז כסף על שטיות .....הבעיה העיקרית זה שהם מדברים על חומרים אסורים, מסוכנים מאוד וכו' וברקע מראים אבקות חלבון, ויטמינים וחומצות אמינו
מצד שני גם נכון, שישקיעו בתזונה, ומי שרוצה לקחת תוספים כמו חלבון וכאלה שיקרא ויתעניין קצת וידע שזה לא מסוכן אבל גם לא איזה אבקת קסמים אגב הייתי מתאמן לפני מלא זמן באיזה מכון פרטי קטן, והמאמן שם ניסה לדחוף חומרים לאנשים (אני גם לא בטוח אם הוא עשה מזה הרבה רווח או סתם האמין שזה טוב כי אתה רואה יותר תוצאות). הוא ראה אותי קורע תתחת כל אימון ולא רואה תוצאות מי יודע מה, אז במקום להסביר לי קצת על תזונה, הוא ניסה לשכנע אותי לקחת חומרים, ככה שיש גם דברים כאלהלפי דעתי זה לא בעייה כך שחיפים יפסיקו לבזבז כסף על שטיות .....
חחח רצה לצאת גבר מול החברים וקיבל בראש...מסתבר שיש עוד סיפור מאחורי הכתבה, לפחות זה מסביר למה הילד שטען שלוקח טסט ואנאבר כזה שחיף.
לא רק זה,הוא גם גרם להשמצה ונזק תדמיתיחחח רצה לצאת גבר מול החברים וקיבל בראש...
הפוסט הזה עדיין קיים?מסתבר שיש עוד סיפור מאחורי הכתבה, לפחות זה מסביר למה הילד שטען שלוקח טסט ואנאבר כזה שחיף.
לא מצאתי כנראה נמחק מבושה או משהוא כזה חחהפוסט הזה עדיין קיים?
חבל..היו עושים ממנו קציצותלא מצאתי כנראה נמחק מבושה או משהוא כזה חח