הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תדליקו מהר ערוץ 10

מצב
השרשור נעול
לא הייתי קורה למה שהיה בכתבה "תחקיר". כנראה שמרבית התחקירים הם כאלה ורק כשאתה מעט מכיר את נושא התחקיר קל להבחין בכך.

בלי קשר, תמיד טענתי שקלן זה זבל וחיטוב מתאים לחלשים...😃

ותודה לנועה הכתבת שיפרסמה את שמי הטוב בערוץ שבשעת השיא שלו מכיל 45 צופים.

@nlr666
פרסם לנו איזה מם בקבוצה 😃

1532mv8.jpg

אם הלוג שלי מגיע לחדשות אני מקליט את זה ומראה לילדים שאבא פעם היה סלבריטי.

מסתבר שיש עוד סיפור מאחורי הכתבה, לפחות זה מסביר למה הילד שטען שלוקח טסט ואנאבר כזה שחיף.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 76 · צפיות: 509
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 52.6 · צפיות: 499
  • image.jpg
    image.jpg
    KB 50.1 · צפיות: 481
רק שחיפים אני רואה....
אני זוכר את הפוסט על קלאן חחחחחחח

בדיוק אני רואה את ה"תחקיר" ביחד עם אמא שלי,לא ייאמן כמה בלבולי ביצים,שחיפים ומיתוסים בכתבה אחת
כל דקה אמא שלי שואלת:"גם אתה לוקח את הדברים האלה(התכוונה לקלן)?"
אמרתי לה(בנימה רצינית) שלא,אני נאמן לאפדרין 🤣

@Eyal ,מוקדש לך ידידי,
MyGeniousMemefsdfsdfdsfdsfsd.png

הבעיה העיקרית זה שהם מדברים על חומרים אסורים, מסוכנים מאוד וכו' וברקע מראים אבקות חלבון, ויטמינים וחומצות אמינו

הבעיה העיקרית זה שהם מדברים על חומרים אסורים, מסוכנים מאוד וכו' וברקע מראים אבקות חלבון, ויטמינים וחומצות אמינו
לפי דעתי זה לא בעייה כך שחיפים יפסיקו לבזבז כסף על שטיות .....

ראיתי עכשיו את הכתבה והאמת נראה לי די לגיטימי. אמנם הקטע שהוא מוציא את כל התוספים מהתיק אכן מטעה וגורם לכל העסק להיראות רע אבל הם לא מתמקדים בזה יותר מדי או טוענים שזה מסוכן ובסופו של דבר הכתבה מתמקדת בעיקר בקלן ואפדרין.

לפי דעתי זה לא בעייה כך שחיפים יפסיקו לבזבז כסף על שטיות .....
מצד שני גם נכון, שישקיעו בתזונה, ומי שרוצה לקחת תוספים כמו חלבון וכאלה שיקרא ויתעניין קצת וידע שזה לא מסוכן אבל גם לא איזה אבקת קסמים אגב הייתי מתאמן לפני מלא זמן באיזה מכון פרטי קטן, והמאמן שם ניסה לדחוף חומרים לאנשים (אני גם לא בטוח אם הוא עשה מזה הרבה רווח או סתם האמין שזה טוב כי אתה רואה יותר תוצאות). הוא ראה אותי קורע תתחת כל אימון ולא רואה תוצאות מי יודע מה, אז במקום להסביר לי קצת על תזונה, הוא ניסה לשכנע אותי לקחת חומרים, ככה שיש גם דברים כאלה

פחחח, כרגיל, המדיה יודעים לנפח לרעה כל תחביב שרק אפשר.

"בחורה בריאה, שמתאמנת... "בודי בילדר" וכו'..."
זה אפילו נשמע כמו דיבוב מצחיק...
מסתבר שיש עוד סיפור מאחורי הכתבה, לפחות זה מסביר למה הילד שטען שלוקח טסט ואנאבר כזה שחיף.
חחח רצה לצאת גבר מול החברים וקיבל בראש...

תמיד הרג אותי איך מקשרים מקרי מוות לאפדרין, זה נשמע כמו בדיחה רוסית:
"התחלנו את הערב עם בירות, ואז זרמנו ליין ואז וודקה, ליקרים, עוד בירות, עוד יין, קצת קוניאק ואז קיבלתי הרעלת קיבה מעוגיה עם שוקולד."

לא מצאתי כנראה נמחק מבושה או משהוא כזה חח
חבל..היו עושים ממנו קציצות
בכל אופן,אני אשתמש בתמונות שצילמת בתגובות הזועמות שלי על אושרת קוטלר 😃
אז..תודה.

כמה בולשיט בכתבה אחת..
אני שונא שמקשרים ככה את התוספי תזונה כמו אבקת חלבון קפאין וויטמינים לסטרואידים כמו קלן ואפדרין כאילו זה אותו דבר וגורם לאותו דבר..

הכתבה אולי רעה, גם קצת מגוכחת עקב רמתה הנמוכה. אבל בשורה התחתונה אין שום דבר מצחיק בשימוש בחומרים כמו אפדרין וקלן ו/או סטרואידים בקרב קטינים. זה דוחה ומחליא, פחות בהיבטים מסכני חיים ויותר כסימפטום נוסף לסדר העדיפויות והחינוך הרקובים של חלק בלתי מבוטל מהצעירים בארצנו הקטנטונת.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית