הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ מקרה דחוף

אור גולן

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום
התחלתי סייקל ראשון של testosterone propionate 1cc
עם methenolone ehanthate
1 וחצי cc יחד של החברה vermodje
על הזיריקה הראשונה בישבן
התנפח לפי 2 , קצת אדום כאב גבוה ,אין להתאמן ,אין לשבת ,אין ללכת + הגוף ממש חלש ממה זה יכול להגרם?
תודה על העזרה

אינה שוב הוא התחיל זה. עוד גיבור מאחורי המקלדת. תאמין לי שאם מה שהאית אומר היה נכון כבר מזמן האיתי מקבל באן מהפורום. כך ששב בשקט בצד. ואם תרצה לדבר ב-4 עניים אתה יודע איפו למצוא אותי ואם לא אני ישלח לך כתובת בפרטי.

מישהו יודע מה מצבו של הבחור המסכן…? . זה יותר מעניין מהויכוח על חומר זבל או לא….
תום? מישהו מהמנהלים יצר עימו קשר אתמול בלילה? הוא נראה די חולה ומבוהל…..

הנה עוד פעם אלכס העבריין יוצא מכליו
חחח אתה פשוט משעשע אותי יותר מדי טרן ? תתחיל לאכול במקום לדחוף לעצמך דברים שאתה לא צריך

מישהו יודע מה מצבו של הבחור המסכן…? . זה יותר מעניין מהויכוח על חומר זבל או לא….
תום? מישהו מהמנהלים יצר עימו קשר אתמול בלילה? הוא נראה די חולה ומבוהל…..

אני חושב שמלבד אולי להתעלף מהפניקה לא יקרה לו כלום, זה מצב די נפוץ מה שהוא מתאר.

אני חושב שמלבד אולי להתעלף מהפניקה לא יקרה לו כלום, זה מצב די נפוץ מה שהוא מתאר.
מסכים.
הנה עוד פעם אלכס העבריין יוצא מכליו
חחח אתה פשוט משעשע אותי יותר מדי טרן ? תתחיל לאכול במקום לדחוף לעצמך דברים שאתה לא צריך
אינה שוב הוא התחיל זה. עוד גיבור מאחורי המקלדת. תאמין לי שאם מה שהאית אומר היה נכון כבר מזמן האיתי מקבל באן מהפורום. כך ששב בשקט בצד. ואם תרצה לדבר ב-4 עניים אתה יודע איפו למצוא אותי ואם לא אני ישלח לך כתובת בפרטי.
מה יהיה?

• פותח/ת השרשור
היי אז ככה מיום שלישי רק היום אני מרגיש שהכוח שלי חזר עד היום הייתי חלש מאוד ולא התאמנתי + סחרחורת בימים האחרונים ... הכאב בישבן עדיין בשתי הצדדים ועדיין נפוח...
מישהו יודע מה כידי לי לנסות בשביל להמשיך תסקירים
איזה חברה ? ומה לשלב עם הפרופ?
ושאין בא תשמן אלואט שככה כולם חושבים שעשה את כל זה למרות שניראה לי שלא הגיוני במיוחד למצב שהגעתי בלילה של הזריקה
תודה על העזרה לכולם ולכל מי שאכפת...😃

היי אז ככה מיום שלישי רק היום אני מרגיש שהכוח שלי חזר עד היום הייתי חלש מאוד ולא התאמנתי + סחרחורת בימים האחרונים ... הכאב בישבן עדיין בשתי הצדדים ועדיין נפוח...
מישהו יודע מה כידי לי לנסות בשביל להמשיך תסקירים
איזה חברה ? ומה לשלב עם הפרופ?
ושאין בא תשמן אלואט שככה כולם חושבים שעשה את כל זה למרות שניראה לי שלא הגיוני במיוחד למצב שהגעתי בלילה של הזריקה
תודה על העזרה לכולם ולכל מי שאכפת...😃
למה אתה חושב שזה לא הגיוני ?
אני מציע לך לקרא הרבה בפורומים שאנשים אלרגים חלק לשמן הזה הנה פוסט למשל :

Hi all, I'm a third time surrogate and am posting a general warning about PIO injections that use ethyl oleate. In my past surrogacies, I used PIO injections with sesame oil (and possibly peanut oil before that). In about 4 mock and regular IVF cycles, I've never had any problems with PIO injections other than the normal pain of the shot and occasionally hitting a vein, the normal issues we expect. I always did injections in my hips and used a heating pad afterwards.

This most recent surrogacy with a different clinic, I was sent PIO that used ethyl oleate. Within a couple weeks of starting shots, I started having problems with major soreness, lumps, and a general feeling of illness. This escalated over the next few weeks into full-blown flu symptoms of body chills and aches, MAJOR night sweats, pain in the muscles that was constant and to the point of making me cry, swelling and lumps.

I talked to my clinic and even switching to injections in the thighs or injecting a lesser amount did not help relieve the problems. Eventually I begged to be switched to another type of PIO and was given progesterone in olive oil, which cleared up all the previous pain and after a few weeks, the general body chills and night sweats went away as my system got rid of the chemical. I thought I would have scar tissue in my muscles forever, but a couple months later they seem to be healed.

After researching here and asking a few friends, I found this happens to other surrogates (and body-builders who use ethyl oleate in steroid injections). I know most don't have an issue with the PIO delivered in EO, but I wanted to post this in the hopes of helping others who may experience the same issues I did.
הפתרון בשבילך - לך על טסט רפואי בלבד!
תדע שיש גם רפואי עם בנזיל אלכוהול ביחס גבוה 9% שבסטנדרט הוא 2% באורגנון הולנדי למשל שלמעשה יש אותו אפקט חולי לשמן אתיל אוליאט .
קצת על השמן הזה :
oleate אתיל הוא אסתר חומצות שומן נוצרה על ידי העיבוי של חומצה אולאית ואתנול. זה חסר צבע לנוזל צהוב בהיר. oleate אתיל הוא מיוצר על ידי הגוף במהלך שיכרון אתנול. [1]

oleate אתיל משמש כממס עבור הכנות סמים תרופות מעורבת lipophilic חומרים כגוןסטרואידים. [2] הוא גם מוצא להשתמש כחומר סיכה וplasticizer.

oleate אתיל מוסדר כתוסף מזון על ידי מנהל המזון והתרופות תחת "תוספי מזון מותרים לתוספת ישירה למזון למאכל אדם", 21CFR 172.515.

oleate אתיל זוהה כפריימר פרומון בדבורי דבש. [3]

oleate אתיל הוא אחד אסטרים אתיל חומצת שומן (את הפנים) שנוצר בגוף לאחר הבליעה של אתנול. ישנו גוף הולך וגדל של ספרות מחקר שמפליל FAEEs כגון oleate אתיל כמתווכים הרעילים של אתנול בגוף (לבלב, כבד, לב והמוח). [4] [5] [6] בין ההשערות הוא שאתיל oleate עשוי להיות המתווך הרעיל של אלכוהול בתסמונת אלכוהול עוברי. [7] הבליעה דרך הפה של oleate אתיל נחקרה בזהירות ובשל הידרדרות מהירה במערכת העיכול שהיא מופיעה בטוחה לבליעה דרך הפה. [8] oleate אתיל לא כרגע שאושר על ידי ארה"ב מנהל המזון והתרופות לכל שימוש בזריקות. עם זאת, הוא משמש ידי הרכבה בתי מרקחת ככלי למשלוח סמים תוך שרירית, במקרים מסוימים כדי להכין את המנות יומיות של פרוגסטרון לתמיכה בהריון. מחקרים המתעדים את השימוש הבטוח בoleate אתיל בהריון לאם והן לעובר שמעולם לא בוצעו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית