עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מישהו יודע מה מצבו של הבחור המסכן…? . זה יותר מעניין מהויכוח על חומר זבל או לא….
תום? מישהו מהמנהלים יצר עימו קשר אתמול בלילה? הוא נראה די חולה ומבוהל…..
מסכים.אני חושב שמלבד אולי להתעלף מהפניקה לא יקרה לו כלום, זה מצב די נפוץ מה שהוא מתאר.
הנה עוד פעם אלכס העבריין יוצא מכליו
חחח אתה פשוט משעשע אותי יותר מדי טרן ? תתחיל לאכול במקום לדחוף לעצמך דברים שאתה לא צריך
מה יהיה?אינה שוב הוא התחיל זה. עוד גיבור מאחורי המקלדת. תאמין לי שאם מה שהאית אומר היה נכון כבר מזמן האיתי מקבל באן מהפורום. כך ששב בשקט בצד. ואם תרצה לדבר ב-4 עניים אתה יודע איפו למצוא אותי ואם לא אני ישלח לך כתובת בפרטי.
למה אתה חושב שזה לא הגיוני ?היי אז ככה מיום שלישי רק היום אני מרגיש שהכוח שלי חזר עד היום הייתי חלש מאוד ולא התאמנתי + סחרחורת בימים האחרונים ... הכאב בישבן עדיין בשתי הצדדים ועדיין נפוח...
מישהו יודע מה כידי לי לנסות בשביל להמשיך תסקירים
איזה חברה ? ומה לשלב עם הפרופ?
ושאין בא תשמן אלואט שככה כולם חושבים שעשה את כל זה למרות שניראה לי שלא הגיוני במיוחד למצב שהגעתי בלילה של הזריקה
תודה על העזרה לכולם ולכל מי שאכפת...😃
תדע שיש גם רפואי עם בנזיל אלכוהול ביחס גבוה 9% שבסטנדרט הוא 2% באורגנון הולנדי למשל שלמעשה יש אותו אפקט חולי לשמן אתיל אוליאט .הפתרון בשבילך - לך על טסט רפואי בלבד!