ייעוץ יעוץ מקרה דחוף

אור גולן

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום
התחלתי סייקל ראשון של testosterone propionate 1cc
עם methenolone ehanthate
1 וחצי cc יחד של החברה vermodje
על הזיריקה הראשונה בישבן
התנפח לפי 2 , קצת אדום כאב גבוה ,אין להתאמן ,אין לשבת ,אין ללכת + הגוף ממש חלש ממה זה יכול להגרם?
תודה על העזרה

יכול להיות האמת שכן יש מצב. אוקי שמחתי לשמוע שבלקן טובים חששתי מהם קצת ואני מפחד גם שהחומר לא כואב בזריקות אבל ניראה מה יהיה מחר

אני לא מבטיח לך אבל שהם גם לא משתמשים עם אוליאט תבדוק את זה על האמפולה זה חייב להיות רשום

שלום
התחלתי סייקל ראשון של testosterone propionate 1cc
עם methenolone ehanthate
1 וחצי cc יחד של החברה vermodje
על הזיריקה הראשונה בישבן
התנפח לפי 2 , קצת אדום כאב גבוה ,אין להתאמן ,אין לשבת ,אין ללכת + הגוף ממש חלש ממה זה יכול להגרם?
תודה על העזרה
החומר השני שאתה מערבב אם הפרופ זה פרימובולן 100 ? הבנתי נכון ? יעני סך הכל בזריקה יש לך 2.5 מייל חומר ?
בכל מקרה תשיג תרופה שנקראת מיסוליד תשתה כדור שעה לפני הזריקה ותזריק שוב תחומר. אמור להיות בסדר. אם יש לך תגובה אלרגית זה יכול לפטור תבעיה. דרך אגב פרופ של בלקן באמפולות לא יודע מי פה ניסה אבל הוא מפוצץ תשריר בכאבים למשך 3 ימים. לאומת אננטט שלהם שלא מרגישים כלום בזריקה.

• פותח/ת השרשור
אוקי אז ככה ניסיתי שוב לראות מה יקרה מישהו מקצועי הזריק לי הפעם
נתתי היום ב13:00 2 וחצי אותו דבר
הכל היה בסדר עשיתי אימון ב18:00
עד 19:30 קצת חלש אבל סבבה
סיימתי תאימון 1 כאב בטן מהשייק
2 הישבן כבר כואב והתחיל לכאב בשעה 17:30 התנפח טיפה בנתיים אותו דבר כמו אז בראשון + כאב חד באזור הזריקה
+ גלי חום בראש וקור בגוף כל כך קר נכנסתי לסוונה עם בגדים מרגיש חולשה מטורפת....!!!
ישבן השני עדיין כאב עברו 4 ימים משבת
עזרה בבקשה תודה רבה לכולם !!!​

אז אני רואה כמעט כפול ומרגיש שאני נופל כל רגע
אני שותה מים ולא יודע עוד מה לעשות
תרגע שניה תירד מהסייקל אני חושב זה עושה לך לא טוב , תנסה לארגן חברה מוכרת שהיא לא עושה כאבים גושים וחום גוף
תיקח אדוויל זה יעבור לך לי זה גם קרה פעם

אור תקשיב לי טוב זרוק את החומר הזה ואל משתמש בו נקודה זה חומר מזיוף או משהו זרוק אותו תחליף חברה וזהו אם הוא עשה לך חום החומר מחויידק בטוח כאב בבצים זה הפרנויה שלך כבר לגבי הדופק קצת מהיר זאת תגובה שהגוף שלך מיצר הוא מנסה להלחם בחומר זרוק אותו תעשה טובה לעצמך

לפי דעתי תרד מהסייקל ותנוח קצת תשיג משהו יותר טוב ותתחיל שוב.. לא יודע אני וורמודג׳ גם ומרגיש מעולה.
כנראה באמת קיבלת זיוף

עידכון כאב ביצים קל קול עבה וקשה קצת לנשום חום גבוה בכל הגוף של 39.5
דופק 102
ללכת למיון ?
כך בנתיים כדור שיוריד לך את החום. ותעלה תמונות באיכות הכי טובה שאתה יכול של 2 הבקבוקים שאתה משתמש בהם.
הפרופ תמיד קצת יותר מורגש מאננטט או חומר אחר אבל מה שאתה מתאר זה לא צריך לקרות. כבר רשמתי לך בהודעה קודמת תביא מיסוליד ותשתה אותו שעה לפני הזריקה אם זה תגובה אלרגית של הגוף הוא יכול לפטור לך תבעיה הזאת. ואתה לא תסבול מכלום. ותסיים תסייקל כמו בן אדם.
ולזה שהמליץ פה לקנות MXP או זבל אחר. לפני שאתה ממליץ משהו לבן אדם קודם תבדוק לעומק מה הבעיה אצלו. הוא רשם שלפני חצי שנה הוא כבר ניסה לעשות סייקל והיה לו את אותו הסרט. אז מה הקשר להמליץ על חברה אחרת כזאת או רפואית או כל דבר אחר? זה לא פיטרון.

כך בנתיים כדור שיוריד לך את החום. ותעלה תמונות באיכות הכי טובה שאתה יכול של 2 הבקבוקים שאתה משתמש בהם.
הפרופ תמיד קצת יותר מורגש מאננטט או חומר אחר אבל מה שאתה מתאר זה לא צריך לקרות. כבר רשמתי לך בהודעה קודמת תביא מיסוליד ותשתה אותו שעה לפני הזריקה אם זה תגובה אלרגית של הגוף הוא יכול לפטור לך תבעיה הזאת. ואתה לא תסבול מכלום. ותסיים תסייקל כמו בן אדם.
ולזה שהמליץ פה לקנות MXP או זבל אחר. לפני שאתה ממליץ משהו לבן אדם קודם תבדוק לעומק מה הבעיה אצלו. הוא רשם שלפני חצי שנה הוא כבר ניסה לעשות סייקל והיה לו את אותו הסרט. אז מה הקשר להמליץ על חברה אחרת כזאת או רפואית או כל דבר אחר? זה לא פיטרון.

תגיד, אתה מתכוון אולי למסוליד?

כי אם כן, זו לא תרופה נגד אלרגיה, זו תרופה אנטי דלקתית.

קבצים מצורפים

• 2931.jpg
    2931.jpg
    KB 5 · צפיות: 208
לחבר שלי שסבל מהתופעה זה מה שפתר לו תבעיה לפני כל זריקה אז שווה לנסות וגם לא כאב לו כלום ולא חום ולא שום דבר. תמונה. 20140611_151659.jpg

אם לחבר שלי זה פתר תבעיה אז שווה לנסות. מה הוא מפסיד ?

אבל קודם שיעלה תמונות ברורות מאוד של הבקבוקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית