שלום אני בן 16 התחלתי להתאמן ליפני שנה בול עליתי 9 קילו התאמנתי 4 תרגילים לידיים בפול באדי וגם ב ab ואחרי התוכניות האלה התקדמתי אבל הורדתי תרגילים ואני קצת תקוע אני שם דגש על כל הגוף עשיתי הרבה תוכניות כרגע ab עם סופר סטים ודרופים חזקים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
12-15 ס"מ איפה? (רק אל תגיד היקף יד/חזה/שריר אחר כלשהו)שוקל 62 על מטר 70 התוכנית הרשואנה שלי היתה fbw ואז ab תאמין לי שאני מכיר אץ עצמי טוב עליתי בחודש וחצי ניראה לי 12--15 סנטים עברתי כבר abc ועוד תוכניות
12 ס"מ בחודשיים זה מגוחך. עדיף שלא תגיד את זה פה. עוד אייל ירשום לך חוב לראק על הגדלת ידיים :Dמה זה ערכים סופיים? ותאמת שאני די קטן ביחס למה שאני רוצה להיות איך מעלים לפה סרטון מהיוטיוב אם מותר או שתתנו קישור למדריך? אני לא מגזים שמע משקלים לא מענינים אותי לא משנה כמה אתה מרים משנה איך אתה ניראה אבל אני מרים הרבה אז די סביר שהתקדמתי וגם גדלתי לא? גם אם לא שמים לב אז אולי עליתי 12 בחודשיים טוב זה לא חשוב לנו עכשיו אז מה אתה מציע לי?
זה מגוחך כי אתה יכול לעלות בחודשיים בערך חצי קילו שריר..במידה ואתה מבורך.מצחיק מה שאמרתה לא הגיוני ומוזר זה כמו שאני יגיד לך שאני יכול לבחור בעליה בשומן או בשריר זה לא כזה מדויק אתה יודע ולמה זה מגוחך
אם אתה עולה 2 קילו שריר ביום איך אתה 62 קילו על 1.70 ושחיף ?חחחחחחחחחחח אין לי כמעאט שומן לא צריך לאכול פחות ולא אירובי זה הרוב שריר!!
מה??קנאיקה