הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רטיו

itsmeroko

מושעה
195
22
נק' מוניטין:
31
195
22
אתם מייחסים לזה משמעות ?

תכלס לפי מה שאני רואה האלה ששוקלים הרבה לא מתייחסים והאלה שקצת תמיד מתלוננים על זה.

מה דעתכם

אני לא בטוח שירדתי לסוף דעתך, האם אתה מדבר על זה שכל אחד מקבל את הכוח במשקל שונה, כלומר איכות תוצאה אידיאלית במ.ג שונה, או תוצאה אבסולוטית הכי אידיאלית (כבדה) במ.ג שונה?
אתה טוען שיש מישהו בעולם שמבחינת כוח אבסולוטי, יותר טוב לו לשקול 60 במקום 100?

אני אומר שיכול להיות בנאדם שישקול 60, ימשוך 200, ישקול 100 וימשוך 201.

אני אומר שיכול להיות בנאדם שישקול 60, ימשוך 200, ישקול 100 וימשוך 201.
אין ספק שזה יכול להיות,
אבל במ.ג 100 הוא יכול להגיע לרמה של מעל 201. אם הוא עושה את זה ומשקיע באימונים וכו', זה נושא אחר - אבל הפוטנציאל שלו גדול מ201. 40 ק"ג במ.ג בין 60 ל-100 הם מאוד משמעותיים, יותר מ-1 ק"ג לדדליפט.

אני אומר שיכול להיות בנאדם שישקול 60, ימשוך 200, ישקול 100 וימשוך 201

לא מוכן לעלות 10-15 קילו כדי לתת 300 קילו דדליפט.
לפי קו מחשבה הזה , יתכן שמשקל הגוף בו אתה נמצא הוא האידיאלי מבחינתך, ושאם תעלה ב- 15 קילו, לא בהכרח תיתן 300 דדליפט.

יכול גם להיות מצב שבנאדם נתקע במשקלים במאסה ודווקא כשהוא מחטב הוא פתאום עף. היו מספיק שרשורים שטחנו את הנושא הזה גם עם דוגמאות פה מהפורום.

יכול גם להיות מצב שבנאדם נתקע במשקלים במאסה ודווקא כשהוא מחטב הוא פתאום עף. היו מספיק שרשורים שטחנו את הנושא הזה גם עם דוגמאות פה מהפורום.

מה ההסבר לזה, ומה הנקודה בכל אופן ?

איזון הורמונאלי והתייעלויות עצביות. והנקודה היא שהמשוואה שיותר משקל גוף = יותר משקל על המוט היא משוואה לא בהכרח נכונה, וזה עובד בשני הכיוונים - כלומר, שילדים ששוקלים 70 ק"ג ומרימים 180 לא יגידו שכשהם ישקלו 100 הם ירימו 250, ואלה ששוקלים 100, נראים כמו פחי זבל ומרימים 250 לא יגידו שכשהם ישקלו 80 הם ייראו יותר טוב מההוא ששוקל 70 וירימו יותר ממנו.

מה ההסבר לזה, ומה הנקודה בכל אופן ?
מנופים וכו׳
אולי גם עניין של דיאטה יותר מוקפדת וטובה בחיטוב....

@StarDust אתה מרבה להשתמש במושג ״פח זבל״ על כל אדם ששוקל מעל התלת ספרתי , יש לזה סיבה מיוחדת או שזה סתם מקנאה?

מנופים וכו׳

אינדקס גליקמי נמוך על גירעון קלורי לא אמור לתרום יותר מידי
המנופים דווקא לרעתך בחיטוב

אינדקס גליקמי נמוך על גירעון קלורי לא אמור לתרום יותר מידי
המנופים דווקא לרעתך בחיטוב
לא תמיד
ולא דיברתי על אינדקס גלקימי
אלא על הכנסת מספיק חלבון, מספיק וויטמינים וכו׳ בגלל שהאוכל יותר איכותי.
+
יש כאלו שההרגשה הכללית שלהם משתפרת כי הם עושים שינוי קיצוני מגוש שומן שקשה לו לנשום תוך כדי שינה לאדם יחסית רזה אז הם גם מתאמנים יותר טוב

מנופים וכו׳

@StarDust אתה מרבה להשתמש במושג ״פח זבל״ על כל אדם ששוקל מעל התלת ספרתי , יש לזה סיבה מיוחדת או שזה סתם מקנאה?

אני לא משתמש בזה על כל אדם ששוקל תלת ספרתי. ואין לי שום עניין לשקול יותר מ80-85 גג. וגם זה יותר מדי מבחינתי. אין שום הצדקה להיות חבית שומן רק כדי להיות במשקל תלת ספרתי.

אני לא משתמש בזה על כל אדם ששוקל תלת ספרתי. ואין לי שום עניין לשקול יותר מ80-85 גג. וגם זה יותר מדי מבחינתי. אין שום הצדקה להיות חבית שומן רק כדי להיות במשקל תלת ספרתי.
אין שום הצדקה בשביל כוח הכוונה?
אז בעצם כל הליפטרים עם הכוח העל-אנושי שנמצאים בא״ש של 25 נגיד עושים את זה לא נכון?

אין שום הצדקה בשביל כוח הכוונה?
אז בעצם כל הליפטרים עם הכוח העל-אנושי שנמצאים בא״ש של 25 נגיד עושים את זה לא נכון?

מאחר ואין לי כוונה להזריק כמוהם כדי לחפות על חוסר האיזון ההורמונאלי שבאחוזי שומן כאלה, מה שהם עושים לא מעניין אותי.
על אותו טיעון שאתה משתמש בו - כל הבילדרים שאשכרה נראים טוב ועובדים ABCD לא עושים דברים נכון?

מאחר ואין לי כוונה להזריק כמוהם כדי לחפות על חוסר האיזון ההורמונאלי שבאחוזי שומן כאלה, מה שהם עושים לא מעניין אותי.
על אותו טיעון שאתה משתמש בו - כל הבילדרים שאשכרה נראים טוב ועובדים ABCD לא עושים דברים נכון?
בילדרים מבינים יותר בבילדינג אז אני לא ״אתערב״ שם. (לעומתך שלדעתך אתה כל-יודע).

אתה יכול לשים את המחקר שאמור להראות בבירור שב-25 אחוז שומן יש חוסר איזון הורמונלי רציני שמשפיע על האימונים
?

אתה יכול לשים את המחקר שאמור להראות בבירור שב-25 אחוז שומן יש חוסר איזון הורמונלי רציני שמשפיע על האימונים
?

לא עניתי לך על זה כבר בשרשור אחר? ואני ממש לא יודע כל. אבל דבר אחד אני כן יודע - שומן לא מניע מפרקים ולא מביא לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות. אלא אם כן תביא לי מחקר שמפריך את כל הפיזיולוגיה המוכרת לנו, אין בכוונתי להשמין.
ד"א - גם ריפטו, במאמר ההבהרה שהוא הוציא, אומר שהטווח הוא עד 20%. לא שזה מפריע לו לסתור את עצמו אח"כ ולפרסם מאמר שלא משנה אם אתה עולה בשריר או בשומן, אתה מתחזק.

?
יש משו במה שהוא אומר
כעיקרון הטווח ה"בריא" הוא 10%-20% ירידה מטה ועלייה מעלה כבר מתחילה להיות משחק בהורמונים

לא עניתי לך על זה כבר בשרשור אחר? ואני ממש לא יודע כל. אבל דבר אחד אני כן יודע - שומן לא מניע מפרקים ולא מביא לגיוס מוגבר של יחידות מוטוריות. אלא אם כן תביא לי מחקר שמפריך את כל הפיזיולוגיה המוכרת לנו, אין בכוונתי להשמין.
ד"א - גם ריפטו, במאמר ההבהרה שהוא הוציא, אומר שהטווח הוא עד 20%. לא שזה מפריע לו לסתור את עצמו אח"כ ולפרסם מאמר שלא משנה אם אתה עולה בשריר או בשומן, אתה מתחזק.
המחקר ששלחת לי היה על נשים אם אני לא טועה (ככה שקשה להשוות ולהסיק מתוצאות המחקר לגבי גברים).

המחקר ששלחת לי היה על נשים אם אני לא טועה (ככה שקשה להשוות ולהסיק מתוצאות המחקר לגבי גברים).

הוא היה מחקר כללי על ארומטיזאציה והעלאת רמות אסטרוגן ככל שאחוז השומן עולה.

אני לא בטוח אם זאת שאלה של גאונות, חוכמה, מזל או חזון, אבל הילדון המעצבן הזה פתח כבר שלושה אשכולות עם רעיון מוזנח, זורק כמה מילים טיפשיות, והדיון הופך לסערה אחת גדולה, מכלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית