עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתן לך את הטיפ הכי טוב שאוכל לתת לך
כל שאלה שאתה רוצה לשאול אתה יכול לעשות "חיפוש" ולרשום כמה מילות מפתח.
מה שיותר קל לי ואני עושה
אני רושם בגוגל כמה מילות מפתח ומוסיף LBS - ואז זה מוצא לי המון נושאים מLBS ואני נכנס עד שאני מוצא משהו רלוונטי
הפתרון זה מאכלים שקל לאכול, פרוסות גבינה צהובה בתור חלבון, אגוזים /שקדים בתור שומן, חלב בתור פחמימה.
פרוסת גבינה צהובה, 12 שקדים וכוס חלב, זה בערך 350 קלוריות שאתה אוכל בלי להרגיש
הבנתי שזה לא בריא לאכול יותר ממה שאתה מצליח ..אתה תצטרך לאכול בכוח חבר.. אף אחד לא יאכל בשבילך .. גיינר גם אחלה פיתרון אבל אתה צריך ללמוד לאכול ולא להסתמך רק על זה..
המטרה היא לא שתדחוף לעצמך אוכל עד שאתה רוצה להקיא.הבנתי שזה לא בריא לאכול יותר ממה שאתה מצליח ..
הבנת לא נכון ואני אסביר - במידה ותעשה יום אכילת גבינה צהובה - אתה תצליח לאכול כמו כלום בוא נניח במהלך כל היום 2 קילו גבינה צהובה = 7000 קלוריות.
אם תעשה יום אכילת אורז לצורך העניין אתה תצליח לאכול בוא נאמר רק 3500 קלוריות.
הדוגמא הזו לא עולה בקנה אחד עם התפיסה שהבאת.
תאכל כמה שאתה צריך, בהתחלה אפילו בכוח - אח"כ אתה תתרגל.
תנסה גם לשלב אירובי, לחלק מהאנשים זה עוזר.
תודה על העזרה : )המטרה היא לא שתדחוף לעצמך אוכל עד שאתה רוצה להקיא.
אלא למצוא איך אתה יכול לאכול יותר במהלך היום, למשל לחלק את היום לארוחות קטנות יותר או לאכול פחות במהלך היום ולאכול יותר בערב.
וכמו שכבר כתבתי לך, תמצא מה שטעים לך וקל יותר לאכול, פיתה לעומת 2 פרוסות לחם, בשבילי תפוחי אדמה לעומת אורז.
אני לא בעד שייקים במהלך היום כי הם משביעים אותי.
אם כל זה לא עובד, 100-200 קלוריות מסוג של צ'יט כמו אוריאו, גלידה יכול לעזור
כן, זה לא פיזיקה גרעינית.עוד משהו
אני מתקשה לאכול את הכמויות שאני צריך כדי לעלות במסה , אני לא יכול לצרוך גיינר , יש איזשהם פתרונות מזון שהייתם ממליצים לי לעשות כדי להקל ?
כן, זה לא פיזיקה גרעינית.
אוכלים, נשקלים פעם בשבוע, עלית ?מצוין. לא עלית, מוסיפים אוכל.
אם הזמן תלמד מה עובד לך יותר טוב ופחות טוב.
קח אתגר, תשקל מחר בבוקר תפרסם פה ובשבוע הבא שוב.
מה אתם חושבים על התפריט הזה ? הראשון כמובן .יש דברים שמגבירים תיאבון, מאכלים מסויימים וצמחים
תעשה את המחקר שלך באינטרנט ואני בטוח שתמצא
זרוק למיקסר
300 מל חלב
50 גרם שקדים
2 כפיות שוקולית/תמצית וניל
100 גרם שיבולת שועל
בננה
4 תמרים/תותים
1000 קלוריות בכיף ונהנה מכל רגע