הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שמן קוקוס - הורדה מהמדף

נביעות

משתמש פעיל
383
141
נק' מוניטין:
333
383
141
בוקר טוב לכולם.

"לפי הנחיית משרד הבריאות – ולאחר בירור עם הספק,

יש להוריד מהמדפים (סופרמרקט) את שמן קוקוס כבישה קרה 350 מ`ל של מארקס שיווק

ברקוד 12349089"

לידיעתכם

• פותח/ת השרשור
לא תמיד אנחנו מקבלים פרטים לגביי סיבת ההורדה וההחזרה לספק. אבל סביר להניח שמדובר בממצאים כל שהם במוצר עצמו.

קבצים מצורפים

• 12349089.jpg
    12349089.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 130
  • פותח/ת השרשור
נראה מפוקפק גם בלי ההורדה מהמדפים.
רק ג'מוקה או One tribe
אני מכיר את היבואן הזה ברמה האישית. בסך הכל יש לו מוצרים טובים ומכר טוב. יכול להיות שנפל על משהו ספציפי. אני לוקח בחשבון שייתכן ומשרד הבריאות פסל לו את המוצר בעקבות תנאי אחסון לא ראויים. אבל אין ספק שג'מוקה זה מותג מעולה, יקר אבל מעולה.

אני מכיר את היבואן הזה ברמה האישית. בסך הכל יש לו מוצרים טובים ומכר טוב. יכול להיות שנפל על משהו ספציפי. אני לוקח בחשבון שייתכן ומשרד הבריאות פסל לו את המוצר בעקבות תנאי אחסון לא ראויים. אבל אין ספק שג'מוקה זה מותג מעולה, יקר אבל מעולה.
יש חנות ברמת ג שמוכרת ב60 לליטר גמוקה. לא רע בכלל לדעתי.

• פותח/ת השרשור
יש חנות ברמת ג שמוכרת ב60 לליטר גמוקה. לא רע בכלל לדעתי.
זה ממש זול עדכון

לקוח קנה את המוצר. היה לו ריח לא טוב. הגיש תלונה למ. הבריאות ומ. הבריאות ביקש להוריד הכל עד קבלת בדיקת מעבדה.

• פותח/ת השרשור
למען האמת זאת בקשה באמת חריגה של מ.הבריאות. אבל כנראה לאור הביקורות השליליות שהמשרד הזה סופג כנראה שהם מחמירים עכשיו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית