הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הנעל הזו?

אין לי ממש מה להשוות כי זו הנעל היחידה של הרמת משקולות שהייתה לי. עברתי אליה מאולסטאר, ואני בחיים לא אוכל לחזור, זה רמה אחרת לגמרי של יציבות ועומק שהנעל מאפשרת להגיע אליו

אין לי ממש מה להשוות כי זו הנעל היחידה של הרמת משקולות שהייתה לי. עברתי אליה מאולסטאר, ואני בחיים לא אוכל לחזור, זה רמה אחרת לגמרי של יציבות ועומק שהנעל מאפשרת להגיע אליו
תגיד, איזה מידה הזמנת? ואיזה מידה אתה באולסטאר?

איך בדקת את המידה שלך? ללכת ע"פ המידה שאני נועל באדידס?
לא זוכר הזמנתי דיי ממזמן, אני חושב שאז הזמנתי חצי מידה גדולה יותר מהנעל שהייתה לי. מאז הרגל שלי גדלה ועליתי מידה בנעל הרגילה שלי אבל האדידס עדיין יושבת סבבה, קלעתי במידה. בקיצור - לדעתי קח חצי מידה גדול יותר מהנעל הרגילה שלך. אבל תחכה לעוד דעות

• פותח/ת השרשור
לא זוכר הזמנתי דיי ממזמן, אני חושב שאז הזמנתי חצי מידה גדולה יותר מהנעל שהייתה לי. מאז הרגל שלי גדלה ועליתי מידה בנעל הרגילה שלי אבל האדידס עדיין יושבת סבבה, קלעתי במידה. בקיצור - לדעתי קח חצי מידה גדול יותר מהנעל הרגילה שלך. אבל תחכה לעוד דעות

וכמה הן עלו לך?

אין הבדל ביניהן. אני מתכוון - בכלל.
אם כבר, ה-P2 שיפרה לי את הסקוואט הרבה יותר מהאדיפאוור והיא עולה חצי ממנה.
שמע, אם אתה לא הרגשת את ההבדל בעצמך, זה לא אומר שאין.
נעל לא עולה פי 2 סתם ככה כי אין הבדל.
בטח יש סיבה אמיתית לזה שלא תמצא משקולני עילית עם הפאוורליפט לעומת האדיפאוור.
איך בדקת את המידה שלך? ללכת ע"פ המידה שאני נועל באדידס?
הנושא נטחן עשרות פעמים בפורום ובטוח שתוכל למצוא את התשובה לשאלה הזאת בחיפוש קצרצר.
אני חוזר שוב, מדוד נעלי אדידס כלשהן ותזמין בדיוק את המידה שמתאימה לך, כי המידות תואמות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית