הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון הסייקל הטוב ביותר

• פותח/ת השרשור Asi30
  • פורסם בתאריך
A

Asi30

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
אהלן חברים, אני ממש בסופו של הסייקל הראשון וכבר חושב על הסייקל הבא.
בזמן האחרון התחלתי לקרוא וללמוד קצת יותר על חומרים והבנתי שיש הרבה מאוד דרכים לעשות סייקל.
בעיקר התעניינתי בסייקל ארוך, שסוג החומרים משתנה כל כמה שבועות כאשר טסט נשאר בבסיס לאורך כל הסייקל.

מה דעתכם? סייקל סטנדרטי עם חומרים כמו טסט ודקה או סייקל עם טסט ואז דקה ואז דיבול ואז סופרדרול? (סתם רצף של חומרים שעלה לי לראש, לא שהשילוב ביניהם טוב או שאני תכננתי להשתמש בהם..)

שאלה כללית מדי, תהיה ספיציפי יותר, מינונים, לכמה זמן וכו
בעיניי העדיפות לאסתר קצר יותר תמיד עדיפה, גם החומר עובד מהר יותר ולא צריך את כל הקיקים וחראדרולים למניהם, וגם אפשר להתחיל מהר pct. באופן כללי, תמיד npp יהיה עדיף על deconate, מבחינת הנוזלים והתאוששות בעיקר. כמו שציינתי, טסט ולצידו משהו אנאבולי זה הבסיס הטוב ביותר. ואני אהיה כן, לא אוהב את כל המתייפייפים שממליצים על מינונים קטנים כי אתה מתחיל. בסייקל ראשון זה מספיק לגלות איך הגוף שלך מגיב לטסט, בסייקל השני כבר אפשר לתת קצת יותר. רוב החומרים הקצרים מיוצרים ug, רובם מינון הרבה יותר נמוך מהמוצהר, אני לא אומר להתחיל להעלות לגרם בסיקל שני, אבל 750 מג של טסט פרופ, זה מינון מעולה ״הנקודה המתוקה״ עם החומרים שיש עכשיו בשוק קשה באמת להגיע ל 750 מג.
תהיה בטוח שזה לא ממש 750 אלא יותר 600 מג. אלא אם כן אתה נופל על חברה טובה, ויש בארץ חברה חדשה שלא אציין כאן שבהחלט הטסט שלהם מורגש יותר טוב מכל הטסטים האחרים.

בכל אופן, לסייקל שני אפשר ללכת על-

1-6 test prop 200eod
1-6 npp 150 eod
Dostinex 0.25 e5d
Arimadex 1 mg e3d or eod

ולכל יפי נפש שבאים ומפחדים מטסט, תרגיעו, הגוף שלכם מייצר טסט, לעשות סלט ומיקסים של נגזרות אחרות של טסטסטרון בסוף מוביל לאותם כמויות שבועיות. כל הסטרואידים כך או אחרת נגזרת של טסט, לבוא ולערבב 500 מזה 400 מזה 500 מזה ואוראלי כל שהו יוצר גם ככה סה״כ שבועי זהה. אז אם כבר לדחוף חומר, אז טסט, אין כמו טסט הוא הבסיס הסטרואיד הבונה מסה הטוב שיש. קצת אקנה ועור שומני זה לא ממש תופעות לוואי, לעומת טרן שמביא לתסביכים, חוסר שינה ומה לא. זה לא שאני נגד טרן, פשוט החומר הזה מביא עימו יותר מדי תופעת לוואי, אנשים נורמטיביים שמנהלים חיי משפחה לא צריכים לשבת בבית עם פקעת עצבים ברגע שרואים את האישה, אין לכם במה להעלות עליה, אני יכול לספור על יד אחת אנשים כאן שמתפרנסים מהגוף שלהם, עבורם לסבול את התופעות לוואי האלו מביא פרנסה ולכם מה ? ואל תגידו לי הרגשה טובה כי גם להביא סתם ככה ביד זו הרגשה טובה.

לסיכום, היצמדו לבסיס, תשקיעו בעיקר באוכל ובאימונים והתוצאות כבר יגיעו. אל תחפשו גלולת פלא, לא שהיא לא קיימת (igf_lr3 gh אינסולין) קיימים, אך זה לא ריאלי לממן את זה וכל השאר לא גלולות קסם אלא גלולות תופעות לוואי שגורמות בעיקר לעלייה בכולסטרול, עם שפע תופעות נלוות והתוצאות, ובכן בטוח שלא ישמרו לאורך זמן.
תודה על התשובה בשביל מה דוטינקס וארימידקס..

תודה על התשובה בשביל מה דוטינקס וארימידקס..

השימוש בדוסטינקס משתלב כאשר אתה משלב חומרים שמעלים רמות פרולקטין. כגון דקה וטרן.

ארימידקס דואג להלחם בתופעות לוואי אסטרוגניות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית