הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר הצעה, קניית משותפת INZER

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
אני מתכנן לקנות INZER BELT מHOUSEOFPAIN..

משלוח של חגורה אחת עולה 54$ ושל שתיים 64$...
אם נקנה ביחד זה יצא יותר זול..
137$ במקום 159$..

אם מישהו רוצה לקנות גם חגורה והוא מאזור באר שבע... שלחו ה"פ
זה החגורה המדוברת 10מ"מ : ( מנוף \ שן בחירה שלכם ) https://houseofpain.com/product-category/powerlifting-gear/belts/

עדיין הם לא מטומטמים במכס.. אם הם יכתבו 100$ כנראה שבמכס יבינו שזה לא באמת 100$..
כן אחי, כל המכס פאוורליפטרים, הם תוך שנייה יבינו שאלה חגורות אינזר איכותיות שעולות יותר מ100$.
🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
כן אחי, כל המכס פאוורליפטרים, הם תוך שנייה יבינו שאלה חגורות אינזר איכותיות שעולות יותר מ100$.
🤦‍♂️
לך תדע 😛 הקיצר
@Alikk1998
@RON TAIEB

מה נסגר? מאיפה קונים? ועוד מישהו רוצה להצטרף לעסק?
( אליק החזירו לך תשובה מבסט בלטס? )

Hi Alik I think that we can work with you. A customer in your country told me that the mail service in your country was being stopped. Is this true? We ship by Priorty Mail. Let me know what your belt order is and lets see about getting your order so you will not have to pay that tax. Thank-you. Jackie Best

• פותח/ת השרשור
Hi Alik I think that we can work with you. A customer in your country told me that the mail service in your country was being stopped. Is this true? We ship by Priorty Mail. Let me know what your belt order is and lets see about getting your order so you will not have to pay that tax. Thank-you. Jackie Best
אבל אם באמת מזמינים מהם 3 זה יותר שווה מ HOP? ולמה לא ענו כמה זה עולה

אבל אם באמת מזמינים מהם 3 זה יותר שווה מ HOP? ולמה לא ענו כמה זה עולה
הם אמרו להגיד מה אנחנו רוצים ואז נתחיל לדבר על המחיר וכדומה
עכשיו שכל אחד יכנס לאתר שלהם (ממי שרוצה.) וירשום לי דגם, צבע, סוג (פרונג 1 2 או לבר פורבר) ומידה, אני אשלח להם והם יגידו את המחיר + המשלוח.

• פותח/ת השרשור
הם אמרו להגיד מה אנחנו רוצים ואז נתחיל לדבר על המחיר וכדומה
עכשיו שכל אחד יכנס לאתר שלהם (ממי שרוצה.) וירשום לי דגם, צבע, סוג (פרונג 1 2 או לבר פורבר) ומידה, אני אשלח להם והם יגידו את המחיר + המשלוח.
ומאינזרנט מאה דולר נכון?
Ron תעשה את זה ^ ונראה כמה משלוח יוצא אצלהם
אנחנו הולכים על זאתי נכון? http://www.bestbelts.net/Powerlifting-Belts/Athlete.aspx
מה הסרגל מידות שלהם? יענו מדיום איזה מידות זה?

• פותח/ת השרשור
כן הולכים על האתלט, זו 10 מ"מ.
במידה יש להם מדריךhttp://www.bestbelts.net/How-To-Use-a-Belt/How-to-Measure.aspx
ראיתי את זה, הכוונה איך הולך הסרגל מידות?
מדיום זה כאילו נגיד מ 30אינץ ל 36אינץ..
אני בכל מקרה 78ס"מ שזה כמעט 31אינץ
אני רוצה 10מ"מ ( מה שיש בקישור ), מנוף אם יש, אם לא שן אחת.
צבע אי אפשר לראות על החגורה עצמה? רק את הריבועים האלה של הצבעים?

חחחחח
זה אני אמרתי להם לפני תקופה כלשהי חחח
אני לוקח 10mm 1-frong בצבע שחור את המידה אני אבדוק בערב
ועם שן לא מנוף
בסט בלטס לא מייצרים חגורות עם מנוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית