נק' מוניטין:
42
- 197
- 20
בהצלחה קציצו יאח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול בבקשה לתת לו כאפה בשמי אם אתה רואה אותו אימון הבא נותן 80+ בסקוואט (80 מקסימום כולל)מסור בכלל לא בילדרי, הוא מצוין גם לסטביליזציה ו בריאות הכתף, תמשיך לשלב גם את זה
אתה יכול בבקשה לתת לו כאפה בשמי אם אתה רואה אותו אימון הבא נותן 80+ בסקוואט (80 מקסימום כולל)
אתה עדיין יכולאם לא הייתי המדריך שלו...הייתי נותן לו יותר מכאפה אחת
ס1סאתה עדיין יכול
דל פחמימה
יום ראשון 84.2 קילו
יום שני 84 קילו
יום שלישי 82.2 קילו
מעניין כמה אהיה מחר בבוקר. נכון להיום אכלתי גג 15 גרם פחמימה
הוא על 20 אם לא 21יהב יהב יהב..רק אתה נכנס לדל פחמימה כשהאחוז השומן שלך על סף ה20..
יותר אוהב דל פחמימה,מעדיף את זה על חיטוב רגיל. נ.ב איך לעזעזאל משכנעים את אבא שלי לקנות חלבון כבר היה לי פעם והוא לא מסכים חחח בטיעון של ''זה עולה הרבה כסף'' וזה בעצם זול פי 2 מטונה (וכן,הסברתי לו)כן, פלוס מינוס. קשה להעריך במדויק באחוזים נוכחיים כמו שלו.
יותר אוהב דל פחמימה,מעדיף את זה על חיטוב רגיל. נ.ב איך לעזעזאל משכנעים את אבא שלי לקנות חלבון כבר היה לי פעם והוא לא מסכים חחח בטיעון של ''זה עולה הרבה כסף'' וזה בעצם זול פי 2 מטונה (וכן,הסברתי לו)
צריך חלבון לrainy days שאני לא מגיע לחלבום
פשוט תשווה ביניהם. בפחית טונה ובסקופ חלבון יש כמעט את אותה כמות חלבון.יותר אוהב דל פחמימה,מעדיף את זה על חיטוב רגיל. נ.ב איך לעזעזאל משכנעים את אבא שלי לקנות חלבון כבר היה לי פעם והוא לא מסכים חחח בטיעון של ''זה עולה הרבה כסף'' וזה בעצם זול פי 2 מטונה (וכן,הסברתי לו)
צריך חלבון לrainy days שאני לא מגיע לחלבום
מתי לא היינו ?Gains???
הפכנו להיות בילדרים מסריחים???
אני מבין שאתה אוהב לצטט אותי בלי קרדיט אההכותרת עומדת להיות כבר לא עדכנית כל כך כי אני עומד להתגלח לפני החתונה של אחי
@StarDust
אתה יכול לשנות את שם הלוג ל
Let the gains begin
תודה
בכנות,לא זכרתי מי אמר לי את זה.אני מבין שאתה אוהב לצטט אותי בלי קרדיט אה