Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
Sq 80 3X5 סקוואט יותר מכוער מאיטח @DarkMatter
צריך לפתוח יותר ברכיים ולכווץ בטן כי התחת שלי עולה מהבור כאילו יש קונוס בכלוב בגובה של מקביל בקיצור גוד מורנינג
BP 55.5 4 3 3 מה עובר על אמא של הבילדר שהיה לידי שהוא חייב להרים לי את במוט אחרי שנייה של מאבק כוס אמא שלו?
Chin ups b.w-30 4 3 2 עובר לפולי כי אני וגרביטון לא חברים טובים
בקיצור חרא אימון
מגיע לכשל בגרביטון פחות 30 קילו? ועוד חשבתי שאני גרוע במתח, תיזהר מהGM בסקוואט

יהב עדכן את הלוג ״Fat,but weaker than you״:

עדכון לוג: 25/11/14

יום קל
Box squat 55 3X5
Push press 28X5 (סתם בשביל להעלות לפה טכניקה)
Press 28X2X5
Wide grip pullups בפולי
Facepulls
גמישות

זה לא קרוב לrm5 סתם רציתי להעלות כדי לקבל ביקורת וממה שאני רואה יש הרבה מאוד איפה להשתפר

קרא את שאר עדכון הלוג...
@MikeRozner @Juggernaut @Kartalajan
מחר יש משחק ואני כמובן לא משחק כך שאין אימון אז אני מגיע בשיא הכוח ל107.5 דד ביום חמישי,מקווה לשיא.

נערך לאחרונה:
אימון של אתמול
DL 108X5 PR
Push press 38 5 5 3 פרק כף היד כואב בטירוף.
צ'ין אפס בפולי 52 קילו 3X5
Biceps 23kg 2X8

סקוואט 82.5? נראה לי שיש לך יותר מזה לא?

נתתי לך את ברכת העהד ולא הצלחת? 🙁 לפחות הפגזה בסקבט
היה לו יותר עד שהוא עשה בדיקת סינגלים וחודש של חיטוב מבוזבז

נתתי לך את ברכת העהד ולא הצלחת? 🙁 לפחות הפגזה בסקבט

היה לו יותר עד שהוא עשה בדיקת סינגלים וחודש של חיטוב מבוזבז
לא יותר קל לרשום 3 5 5?
אגב, מה עם הפוטבול?
אחלה,מה איתך ? עוד לא קיבלתי גיר לא כלום. מקבל מחר כנראה.
וזה פשוט היה נראה מוזר 5 5 3 לא יודע למה
יש לי עוד בארסנל,זה הייה קשה מאוד אבל לא הרגיש pr,זכרו שזה דילואוד,החלטתי להתקדם לאט ובטוח ומברך על כל 2.5 שנוסף למוט

יום קל עם דומס מטורף בתחת מהאימון פוטבול אתמול
Box Squat 57.5X3X5
Press 28 3X5
Facepulls
מתח רחב קל בפולי

110 דדליפט לשלוש עם גב עגול אש אצל דודי
התאהבתי במקום
אימון קצר בגלל מחסור בזמן

110 דדליפט לשלוש עם גב עגול אש אצל דודי
התאהבתי במקום
אימון קצר בגלל מחסור בזמן
יש כמה סוגים של גב עקום תציין בבקשה- גב עקום כמו הכרס של רחבי, גם עקום סטנדרטי וגב עקום כמו הכרס של יצחק, זה חומר חשוב לציין סוגים

יש כמה סוגים של גב עקום תציין בבקשה- גב עקום כמו הכרס של רחבי, גם עקום סטנדרטי וגב עקום כמו הכרס של יצחק, זה חומר חשוב לציין סוגים
לא נראה טוב פשוט. הגב התחתון לא רע ואני לא מאוד מודאג לגבי זה אבל כל התנועה גם לא נראית נכונה.

לא נראה טוב פשוט. הגב התחתון לא רע ואני לא מאוד מודאג לגבי זה אבל כל התנועה גם לא נראית נכונה.
לי עזר אישית להוריד אגן קצת לנעול כלפי אחורה קודם גב ואז ברכיים. ראה ערך הדד של אליאב

יהב עדכן את הלוג ״Fat,but weaker than you״:

עדכון לוג: 07/12/14

Sq 85 3X5 קשה בטירוף
BP 1X5 1X4F ופשוט התאכזבתי מדי ולא רציתי לעשות סט שלישי(להגנתי לא היה לי ספוטר ומי שיוציא לי
צ'ין אפס בפולי עליון 52 6 7 8 שיפור של חזרה בכל סט
Triceps
אימון עם כאבים מטורפים ברגל שאני לא יודע ממה הם נובעים אבל זה מאוד הגביל אותי בכל תרגיל( כן גם בפולי ובנץ וכשעשיתי טרייספס במכונה כמו בילדר עומו)
שונא בנץ.
למה אני לא מצליח להתקדם בבנץ למען השם

קרא את שאר עדכון הלוג...

ממליץ לך גם להפסיק להיות בכיין ולבכות על בילדרים, בילדר חכם יכול להועיל לך מאוד, מדוע אתה לא מתקדם בבנץ', הרי לך- בפעם המי יודע כמה ו האחרונה, בנץ' פרס הוא תרגיל שמושפע בעיקר ממשקל גוף, תעלה במשקל גוף תעלה גם בבנץ, מה שמזכיר לי שאתה אוכל לא מי יודע מה, דבר נוסף, בנץ' מושפע גם כן מהיפרתרופיה של פלג גוף עליון, מה שמחזיר אותנו אחורה לכך שאתה לא מספיק כבד, תעלה במשקל, דבר אחרון, הרבה נפח לפלג גוף עליון, בילדרים ילחצו יותר ממך בגלל שהם מפצלים את רוב פלגי הגוף שלהם, אז בבנץ' לרובם יהיה יתרון, רוצה לפתח בנץ'? תעבוד בנפחים גבוהים, תתחיל להוסיף עזר כמו כל הבילדרים שאתה צוחק עליהם, ותאכל עוד, הרבה.

מסכים, נפח הוא הסוד ללחיצות, גם בעליה ממש קטנה של 300 גרם משקל גוף נפח עשה לבנץ' שלי פלאים.

ממליץ לך גם להפסיק להיות בכיין ולבכות על בילדרים, בילדר חכם יכול להועיל לך מאוד, מדוע אתה לא מתקדם בבנץ', הרי לך- בפעם המי יודע כמה ו האחרונה, בנץ' פרס הוא תרגיל שמושפע בעיקר ממשקל גוף, תעלה במשקל גוף תעלה גם בבנץ, מה שמזכיר לי שאתה אוכל לא מי יודע מה, דבר נוסף, בנץ' מושפע גם כן מהיפרתרופיה של פלג גוף עליון, מה שמחזיר אותנו אחורה לכך שאתה לא מספיק כבד, תעלה במשקל, דבר אחרון, הרבה נפח לפלג גוף עליון, בילדרים ילחצו יותר ממך בגלל שהם מפצלים את רוב פלגי הגוף שלהם, אז בבנץ' לרובם יהיה יתרון, רוצה לפתח בנץ'? תעבוד בנפחים גבוהים, תתחיל להוסיף עזר כמו כל הבילדרים שאתה צוחק עליהם, ותאכל עוד, הרבה.
"במכונה כמו בילדר עומו"
באמת ממליץ לך להפסיק לצחוק על "בילדרים" כשהם יותר חזקים ממך.
אני צוחק,אין לי בעיה עם בילדינג יש לי בעיה עם הבילדרים במכון שלי (קטסטרופה)
נראה כבר מה אעשה..

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית