הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אתה עדיין בSS? כי ראיתי שאתה עושה סומו דדליפט

אפשר גם וגם. עשיתי אותו תקופה שהייתי פצוע.
בל, לדעתי, עדיף קונבנציונלי כמתחיל.

אפשר גם וגם. עשיתי אותו תקופה שהייתי פצוע.
בל, לדעתי, עדיף קונבנציונלי כמתחיל.
למה עדיף ? ולא נוח לי קונביוצנאלי אני מרגיש מאוד צפוף וסגור בתוך עצמי וזה לא נוח

למה עדיף ? ולא נוח לי קונביוצנאלי אני מרגיש מאוד צפוף וסגור בתוך עצמי וזה לא נוח
תנסה עם כפות רגליים פתוחות קצת לצדדים 30 מעלות
וברכיים פתח אותם הצידה כמו בסקוואט
אמור להרגיש מעולה
ותסדר את העמידה, קפוץ במקום 3 פעמים, איך שאתה נוחת זו העמידה שלך.

תנסה עם כפות רגליים פתוחות קצת לצדדים 30 מעלות
וברכיים פתח אותם הצידה כמו בסקוואט
אמור להרגיש מעולה
ותסדר את העמידה, קפוץ במקום 3 פעמים, איך שאתה נוחת זו העמידה שלך.
אתה לא מחדש לי שום דבר זה בכל מקרה לא נוח

יום A מהמוזרים ביותר שחוויתי.
Sq 70 1X5 אם יורשה לי לומר היה די קליל אפילו יותר מה65 של אימון שעבר,כל האימון היה בסימן שאלה איך מרגיש הגב ולאחר הסט הרגשתי שעוד פעם שאני לא יכול לנשום אבל כן הצלחתי להעביר את הנשימה עם קצת כאבים,אז לא המשכתי.
בנץ' 50.5
1X5
1X4
1X2
סט ראשון אני חייב לרשף @Juggernaut תודה ענקית כי אני לא האמנתי בעצמי שאצליח את החזרה החמישית הרביעית עלתה קשה והוא פשוט צעק לי בחמישית דחוף עם העקבים דחוף זה ממש עזר ועלה המוט,סט שני היה קשה סט שלישי פשוט הלכתי אחורה מידי ואני לא רגיל לכך בבנץ
רשף הציע לי להוסיף עזר בנץ' narrow grip 3X12 בגלל יד אחורית וגב עליון לא דומיננטים,הגב העליון שלי חלש מאוד והוא לדעתי אחד השרירים הכי פחות דומיננטים אצלי ואני צר מאוד,אני לא מצליח אפילו מתח אחד ומעולם לא הצלחתי,היד האחורית אמנם גדלה יפה מתחילת הSS אבל האם כדאי להוסיף את זה ? יש אולי תרגיל אחר שמישהו יכול להמליץ עליו סתם בשביל לשמוע עוד דעות ?
עברתי לדדליפט סומו שיחקתי עם עצמי לראות מה מצב הגב
60X4
70X2
80X1F לא הצלחתי לנתק יכלתי אבל הרגשתי את הגב יותר מדי ואם הייתי מנסה יותר מדי חזק אני פשוט עכשיו כנראה הייתי עם כאבי גב Safe and sound
רשף היה איתי ממש כל האימון אני חייב לו תודה ענקית,הסתכל עליי על הטכניקה והכל ובבנץ שמר עליי.
עוד משהו אני מתכוון להוסיף כנראה BOR בשביל הגב,כמה סטים לעשות וכמה חזרות? מוסיף ליום B
וסליחה על החפירה

אז תלמד תטכניקה.
קראת את הפוסט האחרון? אם כן יש לך הצעות לתרגיל עזר ? ואני יודע טכניקה אבל זה מרגיש לי פשוט צפוף בתוך עצמי ולא נוח סומו הכי זורם גם בסקוואט אגב אני עומד רחב

לדעתי אין שום צורך בתרגילי עזר ברמה שלך. אני לא יודע מה רשף אמר לך אבל הוא מכיר אותך טוב יותר אז יכול להיות שהוא צודק.
בנוסף, עמידה רחבה - גם לא חושב שזה הכרחי בסקוואט ולא לעשות סומו דדליפט.
אני הייתי עושה את זה בסקוואט וזה מאוד היה מקשה על טכניקה ודדליפט אני פשוט חושב שאת צריך ללמוד קלאסי ולהתחזק בו. "צפוף בתוך עצמי" נשמע מאוד מפגר.

לדעתי אין שום צורך בתרגילי עזר ברמה שלך. אני לא יודע מה רשף אמר לך אבל הוא מכיר אותך טוב יותר אז יכול להיות שהוא צודק.
בנוסף, עמידה רחבה - גם לא חושב שזה הכרחי בסקוואט ולא לעשות סומו דדליפט.
אני הייתי עושה את זה בסקוואט וזה מאוד היה מקשה על טכניקה ודדליפט אני פשוט חושב שאת צריך ללמוד קלאסי ולהתחזק בו. "צפוף בתוך עצמי" נשמע מאוד מפגר.
הבנץ שלי לא כל כך מתקדם תרגיל עזר נשמע לי רעיון די טוב,אולי פשוט אין לי מספיק נפח לגב כי הוא ממש צר וזה מחזיק אותי מאחור אני מוסיף חתירה ביום B נקווה שזה יעזור לא מבין למה אתה כל כך נגד סומו דדליפט,אני יותר אוהב אותו אני יכול לבצע קלאסי וגם הייתי עושה את זה אבל סומו מרגיש לי יותר טוב,אז למה לא? אני באמת רוצה הסבר הגיוני אם עדיף למתחיל קלאסי אני אלך עם קלאסי

אימון זורם לגמרי אחרי הרצאה של רשף התותח
סקוואטים קלים 10-20X3 אנאעארף לא ספרתי
פרס לא עשיתי
פאוורקלין משום מה לא כאב לי 33X5X3
עזר חתירה בדאמבלים 12.5 כל יד 3X8 (אימון ראשון שעושה את זה,אין לגב שלי בכלל נפח והוא החוליה החלשה שלי מאז ומתמיד) לא אוהב את התרגיל האמת אני מחפש משהו אחר
אין לי מושג איך לא כאב לי הפאוורקלין והחתירה,וכשאני חותר בלי משקל אגב אני כן מרגיש את האזור אימון זורם לגמרי אחרי הרצאה של רשף התותח
סקוואטים קלים 10-20X3 אנאעארף לא ספרתי
פרס לא עשיתי
פאוורקלין משום מה לא כאב לי 33X5X3
עזר חתירה בדאמבלים 12.5 כל יד 3X8 (אימון ראשון שעושה את זה,אין לגב שלי בכלל נפח והוא החוליה החלשה שלי מאז ומתמיד) לא אוהב את התרגיל האמת אני מחפש משהו אחר
אין לי מושג איך לא כאב לי הפאוורקלין והחתירה,וכשאני חותר בלי משקל אגב אני כן מרגיש את האזור

שכחתי להגיב בקשר לסומו וקלאסי.
אני חושב שכל מתאמן ובמיוחד מתחיל לא מתחרה ירוויח יותר מקלאסי אלה כם מבנה הגוף שלו מתאים יותר לקלאסי.
אתה מערב פחות שרירים ויש פחות טווח תנועה = מתחזק פחות.
כשתיהיה יותר מתקדם לסומו יהיה מקום. וכשהייתי פצוע בגב לא יכלתי לעשות דדליפט קלאסי אז עשיתי סומו ומשהו שממש עזר עם הפציעה היה פאוורקלין שגם לי לא הכאיב.

שכחתי להגיב בקשר לסומו וקלאסי.
אני חושב שכל מתאמן ובמיוחד מתחיל לא מתחרה ירוויח יותר מקלאסי אלה כם מבנה הגוף שלו מתאים יותר לקלאסי.
אתה מערב פחות שרירים ויש פחות טווח תנועה = מתחזק פחות.
כשתיהיה יותר מתקדם לסומו יהיה מקום. וכשהייתי פצוע בגב לא יכלתי לעשות דדליפט קלאסי אז עשיתי סומו ומשהו שממש עזר עם הפציעה היה פאוורקלין שגם לי לא הכאיב.
בכל מקרה עד שאני לא מגיע להחלמה מלאה אני לא חוזר לקלאסי.
יש לך הצעה לתרגיל גב? ולא מתח אני לא מצליח וגם לא אוהב,אני לא אוהב חתירות בכלל יש עוד אופציות כלשהן?

כדאי.למרות שאומרים שפולי עליון הוא האח ההומו של מתח,הוא עדיין התרגיל האהוב עליי לגב.
חחחחחחח זה באמת האח ההומו אבל אני לא מצליח מתח ועם פולי אין לי כל כך בעיה.. פחות שונא
למה אתה צריך תרגיל לגב?
בוא נגיד שאם אני אעלה לפה תמונה של פריסה אתה תבין,חוץ מזה הוא מאז ומתמיד החוליה החלשה שלי וגם עד עכשיו הוא לא קיבל נפח כי לר הייתי עושה פאוורקלין עם משקלים אלא מוט ריק בעצם העבודה היחידה שהייתה לו היא בדדליפט הגב שלי קטן מאוד.

חחחחחחח זה באמת האח ההומו אבל אני לא מצליח מתח ועם פולי אין לי כל כך בעיה.. פחות שונא

בוא נגיד שאם אני אעלה לפה תמונה של פריסה אתה תבין,חוץ מזה הוא מאז ומתמיד החוליה החלשה שלי וגם עד עכשיו הוא לא קיבל נפח כי לר הייתי עושה פאוורקלין עם משקלים אלא מוט ריק בעצם העבודה היחידה שהייתה לו היא בדדליפט הגב שלי קטן מאוד.
אבל אתה בSS
כל הקטע פה זה לעלות במשקלים לא לגדול

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית