- פותח/ת השרשור
הטכניקה אכן לא טובה, אני עושה דילואודתעלה סרטון של הסקווט, נראה שהטכניקה מאוד מתפקששת לך.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הטכניקה אכן לא טובה, אני עושה דילואודתעלה סרטון של הסקווט, נראה שהטכניקה מאוד מתפקששת לך.
תודה רוקובהצלחה ישפיץ זה מירין ברו 😃
איך הטכניקה ? היא נראית ומרגישה זוועה לדעתי כואב לי בגב התחתון במלחמות האלה.. למרות שמאוד השתפרתי בפרס מפתיחת הלוג באיזה 8 קילו ולפני זה בכלל לא השתפרתי. יש לך הערות לגבי טכניקה ?מלחמה יפה בפרס.
אתה לא מספיק יציב וכתוצאה מכך אתה גורם לאגן שלך ללכת קצת לאחור.איך הטכניקה ? היא נראית ומרגישה זוועה לדעתי כואב לי בגב התחתון במלחמות האלה.. למרות שמאוד השתפרתי בפרס מפתיחת הלוג באיזה 8 קילו ולפני זה בכלל לא השתפרתי. יש לך הערות לגבי טכניקה ?
כן אני מנסה להחזיק רגיל לגבי פרק כף היד ואין לי מושג מה זה לכווץ ישבן זה כאילו לעשות סיבוב אגן נכון ? לא הבנתי בכלל מה זה ואיך נושמים בפרס חחחחחח תודה על הביקורת מלךאתה לא מספיק יציב וכתוצאה מכך אתה גורם לאגן שלך ללכת קצת לאחור.
תכווץ את הישבן כלפי פנים, תכווץ בטן ותנשום כי זה לא נראה שנשמת נכון.
אגב, פרק כף היד שלך קצת עקום. שים לב לזה.
תמיד כיף לשמוע תגובות כאלה זה מעודד,חחח ושמע היא סקוואטרית משהו מטורף נראה לי יש לה 60 לשמיניה היא עוד שנייה עוברת אותי חחחחחחמודה זאתי שהסתכלה עליך שמה
אחלה פרס אחי אתה מתקדם יפה
לכווץ ישבן=לדחוף את הישבן כלפי פנים אל תוך הגוף.כן אני מנסה להחזיק רגיל לגבי פרק כף היד ואין לי מושג מה זה לכווץ ישבן זה כאילו לעשות סיבוב אגן נכון ? לא הבנתי בכלל מה זה ואיך נושמים בפרס חחחחחח תודה על הביקורת מלך
תמיד כיף לשמוע תגובות כאלה זה מעודד,חחח ושמע היא סקוואטרית משהו מטורף נראה לי יש לה 60 לשמיניה היא עוד שנייה עוברת אותי חחחחח
מה זאת אומרת מיקום לא טוב ?פרס לא טוב, המיקום לא טוב ואתה נשען קדימה בסוף החזרות.
אתה מחזיק את המשקל עם הידיים.
1:34
חחח רציתי להתחיל אבל לא עשיתי את זה בסוף בכל מקרה אם לא עבד עליו זה לא אומר כלום טניה מתקדמת מפחיד עם זה.@the Raccoon ניסה פליאו עם SS או טקסס.
עדכמה שאני זוכר לא הלך.
עכשיו אני הולך למכון לנסות 60 סקוואט 50.5 בנץ' ו85 דד,אעדכןמה המשקלים שלך נכון לעכשיו ?