הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
גם לי היו כאבים כאלה בסקוואט כי עשיתי גוד מורנינג לא כמו שלך כמובן עשיתי קצת חיזוק לגב תחתון ועכשיו אפילו שאני עושה גוד מורנינג עם 15 קילו יותר מאז לא כואב לי. תן תרגילים לחיזוק זוקפי הגב התחתון יפתור חלק מהכאב כן ודילואד כמובן

• פותח/ת השרשור
האימון של שני 28.7 יום B
ניסיתי להסקביט חימום הלך אחלה התכוונתי לעשות דילואוד ל60 רציתי לבדוק אם אני מצליח בלי כאבים בגב נתתי ב4 חזרות כאב ממש קצת רק הרגשתי את הפציעה והפסקתי.נותן עוד מנוחה לגב.
פרס
33X4
33X5
33X5
סט ראשון יכולתי לסגור חמישיה לא יודע למה לא עשיתי את זה. בכל מקרה היה כבד מאוד וקשה מאוד אני נותן מנוחה לגב מהפרס כי הוא גם קצת מכאיב רק לאימון אחד לא נורא רביעי הבא אחזור ואשאר על 33 כי באמת היה קשה מדי.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה ישפיץ זה מירין ברו 😃
תודה רוקו
----------
הפרס של שני :

היום בנץ' 48 3X5 טכניקה קקה עדיין נשאר על זה.
יש לי גם ככה מנוחה עד יום ראשון כי אני לא מתאמן בשישי אז הלכתי על RM1
50.5X1 עם עצירה
53X1 עם עצירה
55.5X1F ללא עצירה
55.5X1 ללא עצירה עלה קשה ומכוער אבל עלה אגרתי כל טיפת עצבים שיש לי

• פותח/ת השרשור
מלחמה יפה בפרס.
איך הטכניקה ? היא נראית ומרגישה זוועה לדעתי כואב לי בגב התחתון במלחמות האלה.. למרות שמאוד השתפרתי בפרס מפתיחת הלוג באיזה 8 קילו ולפני זה בכלל לא השתפרתי. יש לך הערות לגבי טכניקה ?

חמודה זאתי שהסתכלה עליך שמה

אחלה פרס אחי אתה מתקדם יפה

איך הטכניקה ? היא נראית ומרגישה זוועה לדעתי כואב לי בגב התחתון במלחמות האלה.. למרות שמאוד השתפרתי בפרס מפתיחת הלוג באיזה 8 קילו ולפני זה בכלל לא השתפרתי. יש לך הערות לגבי טכניקה ?
אתה לא מספיק יציב וכתוצאה מכך אתה גורם לאגן שלך ללכת קצת לאחור.
תכווץ את הישבן כלפי פנים, תכווץ בטן ותנשום כי זה לא נראה שנשמת נכון.
אגב, פרק כף היד שלך קצת עקום. שים לב לזה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מספיק יציב וכתוצאה מכך אתה גורם לאגן שלך ללכת קצת לאחור.
תכווץ את הישבן כלפי פנים, תכווץ בטן ותנשום כי זה לא נראה שנשמת נכון.
אגב, פרק כף היד שלך קצת עקום. שים לב לזה.
כן אני מנסה להחזיק רגיל לגבי פרק כף היד ואין לי מושג מה זה לכווץ ישבן זה כאילו לעשות סיבוב אגן נכון ? לא הבנתי בכלל מה זה ואיך נושמים בפרס חחחחחח תודה על הביקורת מלך
חמודה זאתי שהסתכלה עליך שמה

אחלה פרס אחי אתה מתקדם יפה
תמיד כיף לשמוע תגובות כאלה זה מעודד,חחח ושמע היא סקוואטרית משהו מטורף נראה לי יש לה 60 לשמיניה היא עוד שנייה עוברת אותי חחחחח

כן אני מנסה להחזיק רגיל לגבי פרק כף היד ואין לי מושג מה זה לכווץ ישבן זה כאילו לעשות סיבוב אגן נכון ? לא הבנתי בכלל מה זה ואיך נושמים בפרס חחחחחח תודה על הביקורת מלך

תמיד כיף לשמוע תגובות כאלה זה מעודד,חחח ושמע היא סקוואטרית משהו מטורף נראה לי יש לה 60 לשמיניה היא עוד שנייה עוברת אותי חחחחח
לכווץ ישבן=לדחוף את הישבן כלפי פנים אל תוך הגוף.
ולנשום בפרס צריך לנשום(לא לחזה, לבטן)כמו בכל תרגיל מורכב על מנת ליצור לחץ תוך בטני שייצב אותך.

פרס לא טוב, המיקום לא טוב ואתה נשען קדימה בסוף החזרות.

• פותח/ת השרשור
אתה מחזיק את המשקל עם הידיים.
1:34

לא כל כך הבנתי מה הוא אומר חח לא שמתי לב איפה הוא מדבר על איפה המשקל אמור להיות מונח אתה יכול להסביר ?

• פותח/ת השרשור
עובר לפליאו,מנסה,רוצה לראות איך עובד עליי,נראה מה יהיה.

מה המשקלים שלך נכון לעכשיו ?

@the Raccoon ניסה פליאו עם SS או טקסס.
עדכמה שאני זוכר לא הלך.

• פותח/ת השרשור
@the Raccoon ניסה פליאו עם SS או טקסס.
עדכמה שאני זוכר לא הלך.
חחח רציתי להתחיל אבל לא עשיתי את זה בסוף בכל מקרה אם לא עבד עליו זה לא אומר כלום טניה מתקדמת מפחיד עם זה.
מה המשקלים שלך נכון לעכשיו ?
עכשיו אני הולך למכון לנסות 60 סקוואט 50.5 בנץ' ו85 דד,אעדכן

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית