הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
בהצלחה אחינו
תודה הייתי ממש צריך את זה בכל זאת זה לא עזר
סקוואט 60 3X5
הרגיש לי מוזר רצח כאילו אני לא יודע כמה לרדת ולאיפה עשיתי atg בחלק מהזרות לא הייתי יציב בכלל הסתכלתי למלא מקומות הרגשתי כאילו אני לא המלך של הכלוב של האזור הזה כאילו המוט שולט בי ולא אני בו,צילמתי סרטון של הסט השני אבל נתתי למטומטמת לצלם ככה שלא רואים את החזרה השלישית הרביעית והחמישית ואלה שכן יש בקושי רואים
בנץ'
50.5 1X3F
48 1X3F
45.5 1X3F
אין לי מושג. אני יודע שאני לא אמור להוריד משקל אבל זה הרגיש כבד עליי
דדליפט לא עשיתי כי הרגשתי שלא החלמתי לגמרי מהפציעה,בכללי הרגיש מוזר לעבוד עם משקלים הבנץ' הרגיש מוזר והסקוואט בכלל הוא גם הרגיש לי כמו PR אימון חסר רייג'.
שם את האגו בצד מוריד ל45 את הבנץ' ואם אני אצליח אני אתקדם,אני נשאר על 60 בסקוואט בתקווה להגיע לטכניקה טובה מאוד,לא יודע,מוזר גם בעיקר כי לא ראיתי אף אחד שאני מכיר בקיצור אימון מוזר. אה וישנתי היום 4 וחצי שעות 🤦‍♂️

• פותח/ת השרשור
😣😣
Stupid kid
אכן. יש לי בעיה מטורפת,תמיד כשאני יושם במיטה שלי לוקח לי שעה וחצי להירדם אבל אני יושן טוב אבל במיטה השנייה שלי אני נרדם מהר ולא יושן טוב
בדרך כלל אני מצליח לגרד 8 וחצי 9 שעות בלילה לפעמים גם 11 חחחחחחחחחחחחחח לפעמים אני קם בבוקר ואין לי כח לקום מהמיטה אז אני פשוט נשאר לישון

• פותח/ת השרשור
**ישנתי היום 3 שעות עקב התחרות. לא גאה בזה בכלל
טוב לא יודע למה אבל יש לי חשק לעדכן
היום היה יום מטורף,נסעתי לתחרות בכניסה לרכבת היה לי חלבון בתיק כי @DarkMatter ביקש ממני להביא לו 3 סקופים והוא הביא לי מגנזיום פחדתי שיעצרו אותי על העברת קוקאין או משהו הגעתי לתחרות (אחרי 3 שעות נסיעה לול) הייתי שם שעתיים עם אמא פדיחות קצת אבל זה היה או זה או לא לבוא בכלל,היא ממש השתעממה אז לא רציתי שתשב שם מסכנה חח אז הלכנו,הורדתי ארוחה בבורגראנץ' אם אפשר לקרוא לדבר הזה ''ארוחה'' יותר נשנוש חחח ואחרי זה דוריטוס :D
ממש נהנתי בתחרות ראיתי מה הולך שם מקוה ביום מן הימים לא להיות צופה שם.
בקיצור חזרנו מוקדם אז חתכתי למכון הגעתי למכון שומם חיים ריק לגמרי-הכי כיף לקראת 10 הגענו למצב של 6 אנשים ומאמן באמת שזה אחד האימון היותר כיפים שלי אחת הסיבות לכך היא שחזרתי לעבוד סדיר! ללא זכר לפציעה !
SQ 60 3X5 יש סרטון של סט שני,הגוד מורנינג השתפר? מקווה מאוד לשיפור בטכניקה עקב הדילואוד העצבני אבל זה ממש הרגיש לי כמו pr כשבכלל הצלחתי 72.5

Press 33X3F
30.5X5
30.5X5F טוב לדעתי זה פשוט השינה אבל רוצה לעשות דילואוד ל28 ולהתקדם משם כי אני מרגיש ממש לא בסדר עם הפרס גב עליון כואב ,קליקים אני מרגיש כמו פצפצים!
פאוורקלין העמסת משקל ראשונה
28 3X5

אחרי זה הלכתי לעשות סינגלים אני יודע שאני לא אמור אבל רציתי כי כשאני עושה יותר משקל זה מוטיבציה זה שמחה אז למה לא ? Yolo
30.5X1
33X1
35.5X1F
35.5X1 זה rm1 אמיתי מהנשמה הבעיה היא שעשיתי את זה והמוט החליק לי מהידיים נפל כאילו אני במכון ןקרוספיט מזל שהמאמן לא היה באזור לא נורא בקטנה לא קרה כלום אבל זה היה כיף רצח חחחח מרוב שמחה ומזה שלא היה אנשים במכון פשוט התחלתי לרקוד עם המוט על הכתפיים
35.5X1 סתם כי הייתי צריך להחזיר את המוט מהרצפה לכלוב ורציתי לעשות את זה בסטייל ;)
ביצעתי גם קצת דדליפטים עם 60 קילו לראות מה קורה עם הגב כאבים מזעריים באמת אפילו לא כאב
בקיצור אימון ללא זכר לפציעה!
חזרתי הביתה ידעתי שלא אכלתי מספיק חלבונים כולה 3 ביצים והמבורגר שאני לא בטוח אם בכלל יש בו בשר ישר התפרקתי על 2 גבנ''צ טונה וקוטג וגמבה (בשביל הויטמין C כמובן!)
מצטער על החפירה חחח,מי שקרא כל הכבוד באמת

הטכניקה שלך בPC נוראית.

1.האגן נמוך מידי בתחילת הסט אפ.
2. הראש שלך מורם סתם. תחשוב שיש לך כדור טניס באזור הצוואר ואתה צריך להחזיק אותו עם הסנטר.
3.שאתה תופס את המוט אתה מנתר יותר מידי.
4.אתה לא תופס נכון את המוט.
5. למה אתה יורד עד כמעט למקביל?
6.למה אתה שוהה למעלה עם המוט בסוף טווח התנועה? סיימת חזרה ותעשה אחת נוספת. סתם בזבוז זמן מה שאתה עושה.
7.חידוש הסט אפ שלך מוזר. אתה מתמהמה סתם ונכנס כל פעם מחדש לסט אפ כאילו מדובר בחזרה ראשונה. 1.האגן נמוך מידי בתחילת הסט אפ.
2. הראש שלך מורם סתם. תחשוב שיש לך כדור טניס באזור הצוואר ואתה צריך להחזיק אותו עם הסנטר.
3.שאתה תופס את המוט אתה מתקדם יותר מידי.
6.למה אתה שוהה למעלה עם המוט בסוף טווח התנועה? סיימת חזרה ותעשה אחת נוספת. סתם בזבוז זמן.
7.חידוש הסט אפ שלך מוזר. אתה מתמהמה סתם ונכנס כל פעם מחדש לסט אפ כאילו מדובר בחזרה ראשונה.

• פותח/ת השרשור
1.האגן נמוך מידי בתחילת הסט אפ.
3.שאתה תופס את המוט אתה מנתר יותר מידי.
6.למה אתה שוהה למעלה עם המוט בסוף טווח התנועה? סיימת חזרה ותעשה אחת נוספת. סתם בזבוז זמן מה שאתה עושה.
7.חידוש הסט אפ שלך מוזר. אתה מתמהמה סתם ונכנס כל פעם מחדש לסט אפ כאילו מדובר בחזרה ראשונה. 1.האגן נמוך מידי בתחילת הסט אפ.
3.שאתה תופס את המוט אתה מתקדם יותר מידי.
6.למה אתה שוהה למעלה עם המוט בסוף טווח התנועה? סיימת חזרה ותעשה אחת נוספת. סתם בזבוז זמן.
7.חידוש הסט אפ שלך מוזר. אתה מתמהמה סתם ונכנס כל פעם מחדש לסט אפ כאילו מדובר בחזרה ראשונה.
וואו ממש תודה תותח !כן שמתי לב לצוואר לא יודע מה קרה לי זה לא קורה לי בדדליפט מה זאת אומרת שאני תופס את המוט אני מנתר ? ולמה לא תופס נכון ? איך לתפוס? יורד עד כמעט מקביל כי המוט גורם לי לכך כי זה קשה אבל אני לא עובר מקביל אז זה נחשב פאוורקלין חוקי (אני צודק?)
לגבי זה שאני נשאר עם המוט אני פשוט לוקח אוויר טוב אני אתקן וה סט אפ מוזר כי אני רוצה לראות שהכל במקום הנכון,תודה עזרת לי מאוד אני איישם וב אימון הבא אצלם עוד פעם,תותח!

אני מתכוון שברגע שאתה תופס את המוט אתה מנתר חצי צעד קדימה סתם.
אתה לא תופס נכון כי המרפקים שלך לא מספיק מורמים, אתה צריך להרים אותם כשהם יהיו מקבילים לרצפה כמו בפרונט סקווט.
אין לך סיבה לרדת קרוב למקביל, מדובר בPC..

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון שברגע שאתה תופס את המוט אתה מנתר חצי צעד קדימה סתם.
אתה לא תופס נכון כי המרפקים שלך לא מספיק מורמים, אתה צריך להרים אותם כשהם יהיו מקבילים לרצפה כמו בפרונט סקווט.
אין לך סיבה לרדת קרוב למקביל, מדובר בPC..
למרפקים שמתי לב ולפעמים אני יורד למקביל כי המשקל פשוט כבד לי הוא מוריד אותי למטה אבל באמת תודה על הכל אני אנסה לתקן כמה שאוכל ואעלה ביום שני/שלישי סרטון,ממש תודה. שכחתי לומר משקל בוקר 77 (אם אפשר לקרוא ל4 בצהריים בוקר)
מטרה-יצחק
@nlr666 @incin האם אפשר לשנות את שם הלוג ?

כמובן שאפשר, למה היית רוצה לשנות אותו?

למרפקים שמתי לב ולפעמים אני יורד למקביל כי המשקל פשוט כבד לי הוא מוריד אותי למטה אבל באמת תודה על הכל אני אנסה לתקן כמה שאוכל ואעלה ביום שני/שלישי סרטון,ממש תודה. שכחתי לומר משקל בוקר 77 (אם אפשר לקרוא ל4 בצהריים בוקר)
מטרה-יצחק
@nlr666 @incin האם אפשר לשנות את שם הלוג ?
שוקל חצי קילו יותר ממך 🖕

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שיניתי, שם קצת מוזר ללוג אבל נזרום עם זה 😃
זה הסיבה למשקלים האלה חחח,תודה.
עוד מעט אעלה עוד תגובה אני בדיוק מסיים אימון כיפי ביותר

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית