- פותח/ת השרשור
אז החלטתי להוסיף קצת נפח 🤪 חוץ מזה שהבנץ שלי יכול להיות לא מתקדם כראוי בגלל גב עליון לוקה בחסראבל אתה בSS
כל הקטע פה זה לעלות במשקלים לא לגדול
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז החלטתי להוסיף קצת נפח 🤪 חוץ מזה שהבנץ שלי יכול להיות לא מתקדם כראוי בגלל גב עליון לוקה בחסראבל אתה בSS
כל הקטע פה זה לעלות במשקלים לא לגדול
שאר ההרמות מתקדמים?אז החלטתי להוסיף קצת נפח 🤪 חוץ מזה שהבנץ שלי יכול להיות לא מתקדם כראוי בגלל גב עליון לוקה בחסר
האמת שלא..אני אמנם בפציעה אבל הסס הזה הולך ממש ממש רעשאר ההרמות מתקדמים?
אתה בן 14 נכון? כנראה אין לך מספיק טסטהאמת שלא..אני אמנם בפציעה אבל הסס הזה הולך ממש ממש רע
🤦♂️חחחחחחח זה באמת האח ההומו אבל אני לא מצליח מתח ועם פולי אין לי כל כך בעיה.. פחות שונא
בוא נגיד שאם אני אעלה לפה תמונה של פריסה אתה תבין,חוץ מזה הוא מאז ומתמיד החוליה החלשה שלי וגם עד עכשיו הוא לא קיבל נפח כי לר הייתי עושה פאוורקלין עם משקלים אלא מוט ריק בעצם העבודה היחידה שהייתה לו היא בדדליפט הגב שלי קטן מאוד.
ההמלצה של ריפטו זה להוסיף מתח אחרי חודש בתוכנית.. אז מה הבעיה בפולי למה לא אין לי בכלל נפח בגב ואני לא רוצה להזניח אותו כי הוא באמת מאוד חלש (נגיד היום ממש התאמצתי לחתור 33 בנט אובר) חוץ מזה יכול להיות שלהוסיף עזר יכול לעזור לבנץ' שלי לא ? 🤦♂️🤦♂️
מפגר לגמרי, Stick to the basics
אני גם התחלתי SS בגיל 14 ולא התקדמתי כל כך טוב, הגעתי לאיזה 60 סקוואט והייתי מעלה 2.5 פעם בשבוע ואז חוזר שוב פעם ל60אסף,רמות הטסט שלי כנראה באמת נמוכות אבל זה עדיין לא מצדיק את ההתקדמות,אולי SS לא מתאימה בשבילי לך תדע
ההמלצה של ריפטו זה להוסיף מתח אחרי חודש בתוכנית.. אז מה הבעיה בפולי למה לא אין לי בכלל נפח בגב ואני לא רוצה להזניח אותו כי הוא באמת מאוד חלש (נגיד היום ממש התאמצתי לחתור 33 בנט אובר) חוץ מזה יכול להיות שלהוסיף עזר יכול לעזור לבנץ' שלי לא ? 🤦♂️
HB כן פחות כואב אבל אני ממש לא אוהב לא נוח לי אני מאמין שבעוד שבוע בערך אני כבר יוכל להסקביט (מקווה) אין לי בעיה להתעקב קצת.כשהייתי פצוע בגב וחזרתי להסקביט עסרתי לHB לתקופה מאוד ארוכה.
תשקול את זה.
איזה פציעה יש לך?HB כן פחות כואב אבל אני ממש לא אוהב לא נוח לי אני מאמין שבעוד שבוע בערך אני כבר יוכל להסקביט (מקווה) אין לי בעיה להתעקב קצת.
משכתי יותר עקום מהפיזה 🤦♂️איזה פציעה יש לך?
ואתה מרגיש את זה בLB?משכתי יותר עקום מהפיזה 🤦♂️
כן,גם בHB אבל פחותואתה מרגיש את זה בLB?
אז תעבור לHB, למה להסתכן?כן,גם בHB אבל פחות
גם HB כואב,בכנות אני ממש לא אוהב HB ואני מעדיף לחכות שאני יוכל לעשות LBאז תעבור לHB, למה להסתכן?
איך שבא לךגם HB כואב,בכנות אני ממש לא אוהב HB ואני מעדיף לחכות שאני יוכל לעשות LB
לול UPPER POLLY? קוראים לזה LAT PULLDOWNSq 75 1X5,1X5F
Pause sq 40 1X3 2X5
Press 33 3X5
Power clean 35.5 5X3
Chin ups upper polly 42 5X5
גמישות
סט ראשון של סקוואט בכלל לא הרגשתי את הגב אחרי הסט השני שהגעתי לכשל וטכניקה גרועה(בראשונה הייתה סבירה) חזר קצת הגב
הגעתי למסקנה,כל פעם שאני נכשל בסקוואט זה בגלל שאני פשוט לא רק שובר מקביל אלא גם פורק לו את הכתף,אני מתכוון כמובן לatg לדעת איפה זה מקביל זה יפה והכל אבל להרגיש את זה על בשרך עד איפה לרדת זה קשה,זאת הסיבה לפאוז סקוואטים הקלים רשף הסתכל עליי לאורך כל הסקוואטים ואמר שאעשה פאוז סקוואטס בשביל יותר להבין איפה מקביל וזה..
אחרי הפרס יותר כאב לי הגב כי לחצתי כמו עקום צריך לעבוד על טכניקה,כאב לי להכנס לסט אפ בפווארקלין קצת בגלל זה
ציין אפס בשביל נפח לגב,גמישות והביתה