הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
אבל אתה בSS
כל הקטע פה זה לעלות במשקלים לא לגדול
אז החלטתי להוסיף קצת נפח 🤪 חוץ מזה שהבנץ שלי יכול להיות לא מתקדם כראוי בגלל גב עליון לוקה בחסר

חחחחחחח זה באמת האח ההומו אבל אני לא מצליח מתח ועם פולי אין לי כל כך בעיה.. פחות שונא

בוא נגיד שאם אני אעלה לפה תמונה של פריסה אתה תבין,חוץ מזה הוא מאז ומתמיד החוליה החלשה שלי וגם עד עכשיו הוא לא קיבל נפח כי לר הייתי עושה פאוורקלין עם משקלים אלא מוט ריק בעצם העבודה היחידה שהייתה לו היא בדדליפט הגב שלי קטן מאוד.
🤦‍♂️
מפגר לגמרי, Stick to the basics

אסף,רמות הטסט שלי כנראה באמת נמוכות אבל זה עדיין לא מצדיק את ההתקדמות,אולי SS לא מתאימה בשבילי לך תדע
🤦‍♂️
מפגר לגמרי, Stick to the basics
ההמלצה של ריפטו זה להוסיף מתח אחרי חודש בתוכנית.. אז מה הבעיה בפולי למה לא אין לי בכלל נפח בגב ואני לא רוצה להזניח אותו כי הוא באמת מאוד חלש (נגיד היום ממש התאמצתי לחתור 33 בנט אובר) חוץ מזה יכול להיות שלהוסיף עזר יכול לעזור לבנץ' שלי לא ? 🤦‍♂️

אסף,רמות הטסט שלי כנראה באמת נמוכות אבל זה עדיין לא מצדיק את ההתקדמות,אולי SS לא מתאימה בשבילי לך תדע

ההמלצה של ריפטו זה להוסיף מתח אחרי חודש בתוכנית.. אז מה הבעיה בפולי למה לא אין לי בכלל נפח בגב ואני לא רוצה להזניח אותו כי הוא באמת מאוד חלש (נגיד היום ממש התאמצתי לחתור 33 בנט אובר) חוץ מזה יכול להיות שלהוסיף עזר יכול לעזור לבנץ' שלי לא ? 🤦‍♂️
אני גם התחלתי SS בגיל 14 ולא התקדמתי כל כך טוב, הגעתי לאיזה 60 סקוואט והייתי מעלה 2.5 פעם בשבוע ואז חוזר שוב פעם ל60
עכשיו אני בן 15 וכמעט ב100 סקוואט
גם אם SS לא מתאימה בשבילך אני לא חושב שאתה לא יכול להגיע איתה ללפחות 100 סקוואט

משקל בוקר:77.7 התחלתי לקצץ בקלוריות כי הפלוס הקלורי שלי היה סתם ענק אבל קשה לשמור על התפריט,העלייה נהייתה מתונה יותר
גיליתי שיש לי מין כרית כזאת בבית שאפשר לחמם אותה אז עשיתי את זב ושמתי על הגב על האזור שכואב,אני חייב לומר אני בכלל לא מרגיש אותו עכשיו מקווה שזה יעזור.

האימון של היום יום A
Sq 75 1X1
BP 50.5 2X5 1X4F
BP narrow grip 38 1X12 2X7F (עזר)
ניסיתי לעשות סקוואטים הרגשתי בקטנה את הגב אז הפסקתי,שנייה אחרי הסט עבר לגמרי מקווה שאני מתחיל להחלים
בנץ' סט שלישי אני די בטוח שהיו הקפצות מקווה שאצליח אימון הבא לסגור הכל
בנראו גריפ,היד אחורית שלי עמדה להתפוצץ,הרגשתי שהיא אומרת למוח שלי כוס אמא שלך אתה בSS מה אתה עושה אירובי.
יצאתי מהאימון עם פאמפ ביד האחורית שלא הרגשתי כבר הרבה מאוד זמן

כשהייתי פצוע בגב וחזרתי להסקביט עסרתי לHB לתקופה מאוד ארוכה.
תשקול את זה.

כשהייתי פצוע בגב וחזרתי להסקביט עסרתי לHB לתקופה מאוד ארוכה.
תשקול את זה.
HB כן פחות כואב אבל אני ממש לא אוהב לא נוח לי אני מאמין שבעוד שבוע בערך אני כבר יוכל להסקביט (מקווה) אין לי בעיה להתעקב קצת.

גם HB כואב,בכנות אני ממש לא אוהב HB ואני מעדיף לחכות שאני יוכל לעשות LB
איך שבא לך
תנסה מתיחות לגב התחתון, לא בטוח שזה יעזור ויכול להיות שזה אפילו יחמיר את הכאב אז אל תהיה בטוח במה שאני אומר

Sq 75 1X5,1X5F
Pause sq 40 1X3 2X5
Press 33 3X5
Power clean 35.5 5X3
Chin ups upper polly 42 5X5
גמישות
סט ראשון של סקוואט בכלל לא הרגשתי את הגב אחרי הסט השני שהגעתי לכשל וטכניקה גרועה(בראשונה הייתה סבירה) חזר קצת הגב
הגעתי למסקנה,כל פעם שאני נכשל בסקוואט זה בגלל שאני פשוט לא רק שובר מקביל אלא גם פורק לו את הכתף,אני מתכוון כמובן לatg לדעת איפה זה מקביל זה יפה והכל אבל להרגיש את זה על בשרך עד איפה לרדת זה קשה,זאת הסיבה לפאוז סקוואטים הקלים רשף הסתכל עליי לאורך כל הסקוואטים ואמר שאעשה פאוז סקוואטס בשביל יותר להבין איפה מקביל וזה..
אחרי הפרס יותר כאב לי הגב כי לחצתי כמו עקום צריך לעבוד על טכניקה,כאב לי להכנס לסט אפ בפווארקלין קצת בגלל זה
ציין אפס בשביל נפח לגב,גמישות והביתה

Sq 75 1X5,1X5F
Pause sq 40 1X3 2X5
Press 33 3X5
Power clean 35.5 5X3
Chin ups upper polly 42 5X5
גמישות
סט ראשון של סקוואט בכלל לא הרגשתי את הגב אחרי הסט השני שהגעתי לכשל וטכניקה גרועה(בראשונה הייתה סבירה) חזר קצת הגב
הגעתי למסקנה,כל פעם שאני נכשל בסקוואט זה בגלל שאני פשוט לא רק שובר מקביל אלא גם פורק לו את הכתף,אני מתכוון כמובן לatg לדעת איפה זה מקביל זה יפה והכל אבל להרגיש את זה על בשרך עד איפה לרדת זה קשה,זאת הסיבה לפאוז סקוואטים הקלים רשף הסתכל עליי לאורך כל הסקוואטים ואמר שאעשה פאוז סקוואטס בשביל יותר להבין איפה מקביל וזה..
אחרי הפרס יותר כאב לי הגב כי לחצתי כמו עקום צריך לעבוד על טכניקה,כאב לי להכנס לסט אפ בפווארקלין קצת בגלל זה
ציין אפס בשביל נפח לגב,גמישות והביתה
לול UPPER POLLY? קוראים לזה LAT PULLDOWN

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית