תשאיר בארון בלי לנסותקודם כל ניתן איתה סט אחד של סקוואט לראות איך זה מרגיש אחרי זה לארון
חחחח מנחוס תודה
u never go back חגורה Once u go
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשאיר בארון בלי לנסותקודם כל ניתן איתה סט אחד של סקוואט לראות איך זה מרגיש אחרי זה לארון
חחחח מנחוס תודה
טנקס כפרה,כבר אמרת לי פעם ואני שכחתי האמת תודה אני אנסה את זה באימון הבאהבעיה שלך בדדליפט היא שאתה פשוט תולש את המוט וגם ניתן לראות שבגלל התנועה הפתאומית הזאת אתה מאבד כיווץ בגב העליון
תכנס לסט אפ ותתחיל למשוך מעט את המוט מבלי להזיז אותו מהרצפה, ככה שאתה רק מרגיש מעט מתח במוט ואז ברגע שאתה מוכן תנתק את המוט עם שמירה על הכיווץ
להיכנס אחרי 5 דקות זה כבר להיות חולה נפש,אני עוד מתנשף אחריאתה מתאושש אחרי חמש דקות מקסימום, אתה פשוט לא דוחף את עצמך מספיק.
10 דקות אתה כבר מתקרר.
רואים שאתה אצן, כע גם לי יש סיבולת לב ריאה נמוך רצח.. אין כוח לרוץ כדי לשפרלהיכנס אחרי 5 דקות זה כבר להיות חולה נפש,אני עוד מתנשף אחרי
אני לא אמור להגיע למקביל בסט אפ? וואי פאוורקלין זה כל כך קשה אני כבר לא יודע מה להגיד לך אני לא מצליח להבין מה זה למשוך עם הכתפייםאלה שוב אותן בעיות - אתה נכנס בפוזיציה לא נכונה לסט אפ, אתה מגיע כמעט למקביל לפני המשיכה של המוט ואין לך את המשיכה עם הטרפזים באמצע טווח התנועה.
בנוסף, שים לב שאתה מקפל את הראש לאחור מה שיכול לגרום לכאבי צוואר.
בנימה אישית, מהמעט שאני מכיר אותך, זה נראה שאתה קצת מצפה מעצמך ליותר מידי. אתה בסה"כ בן 14, להתקדם כמו ההתקדמות שאתה מצפה מעצמך אתה כרגע לא יכול מהסיבות הברורות לכולנו.
זה מאוד נחמד שכבר בגיל כזה נכנסת לפן האימונים, אך אתה צעיר וצריך לגלות קצת יותר סבלנות
עם הזמן זה כבר יגיע.
רואים שאתה אצן, כע גם לי יש סיבולת לב ריאה נמוך רצח.. אין כוח לרוץ כדי לשפר[/QUOTEאני אח של בולט מה אתה מזלזל
יום שבת אימון B עצימות
SQ 77.5 3X5 יותר קשה מהצדדים של לחם. סט ראשון טכניקה כמעט מושלמת!!! אבל גם אחרי 10 דקות מנוחה אני פשוט לא מצליח להתאושש כראוי,ומת להקיא גם
BP 55.5 1X4 PR אפילו שנכשלתי בניסיון לחמש,התחזקתי בשבוע טקסס יותר משהתחזקתי בחודש SS
PowerClean 43 2X3 אחרי זה נכשלתי לא הצלחתי להרים את המוט מהברכיים. לא נורא, Shit happens. האבסורד שהסט הראשון עלה כמו מים,סרטון:
@MikeRozner @Kartalajan הבטחתי לתייג אותכם כשאני מעלה סרטון של פאוורקלין,אז..
On a scale from 1-10 how bad does it suck?
BOR 38 3X8 נמאס לי ממתח שלילי חרא תרגיל ,וגם בנט אובר זה חרא תרגיל,כואב לי בגב תחתון אני עובר למסור.
גמישות והביתה
הוא בן 15, 16 בקרוב אם אני לא טועה.אלה שוב אותן בעיות - אתה נכנס בפוזיציה לא נכונה לסט אפ, אתה מגיע כמעט למקביל לפני המשיכה של המוט ואין לך את המשיכה עם הטרפזים באמצע טווח התנועה.
בנוסף, שים לב שאתה מקפל את הראש לאחור מה שיכול לגרום לכאבי צוואר.
בנימה אישית, מהמעט שאני מכיר אותך, זה נראה שאתה קצת מצפה מעצמך ליותר מידי. אתה בסה"כ בן 14, להתקדם כמו ההתקדמות שאתה מצפה מעצמך אתה כרגע לא יכול מהסיבות הברורות לכולנו.
זה מאוד נחמד שכבר בגיל כזה נכנסת לפן האימונים, אך אתה צעיר וצריך לגלות קצת יותר סבלנות
עם הזמן זה כבר יגיע.
בעמוד הראשון ישלו מומולדת 14הוא בן 15, 16 בקרוב אם אני לא טועה.
בעמוד הראשון ישלו מומולדת 14
בן 14 ו3 חודשים 😅הוא בן 15, 16 בקרוב אם אני לא טועה.
יהב השני בן 15הוא בן 15, 16 בקרוב אם אני לא טועה.
יהב השני בן 15
יהב הזני עדיין לא בן 14יהב השני בן 15
צודק התבלבתי:s49:לא, יהב איטח בן 13