הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
מי שמחטב שוטר! שונא חיטוב אבל הגיע הזמן..לעשות מסה בא''ש גבוה זה כבר לא טוב ובכללי נמאס לי שקוראים לי שמן בבית ספר (סתם אף אחד לא קורא לי שמן אבל חבר שלי אומר לי 81 קילו והוא לא מבין שזה בכלל שריר טהור.והוא שוקל 62 ויש לו כרס יותר גדולה משלי)
בקיצור חיטוב ננסה כמה שיותר קצר נראה לי חודשיים כזה,ואז טקסס

מי שמחטב שוטר! שונא חיטוב אבל הגיע הזמן..לעשות מסה בא''ש גבוה זה כבר לא טוב ובכללי נמאס לי שקוראים לי שמן בבית ספר (סתם אף אחד לא קורא לי שמן אבל חבר שלי אומר לי 81 קילו והוא לא מבין שזה בכלל שריר טהור.והוא שוקל 62 ויש לו כרס יותר גדולה משלי)
בקיצור חיטוב ננסה כמה שיותר קצר נראה לי חודשיים כזה,ואז טקסס

חחחחחחחח עלק שריר טהור

למה לחטב עוד שנייה חורף תתחבא מתחת לזקט
מתחטבים לקראת החורף
אין לי שום עניין בלהיות שמן.. חוץ מזה שעדיף לעשות מסה כשאתה על 15 א''ש ולא 20

כמה א''ש אני בערך?
חחחחחחחח עלק שריר טהור
חמוד אני שרדד אז פוארק 7% בודי פאט אני פשוט מחטב למר אולימפיה הקרוב

אין הרבה שומן בחזה, כנראה גנטיקה טובה אבל הכל בבטן מאמין ש19-18%

הולי שיט אני על 83 וישלי 82 סמ.. טוב זה מהתקופה הבילדרית של חיי, ליפטינג לעד ✌️

אני אגיד לך שוב, אל תחטב. אתה תקבל הרבה יותר תועלת בגילך אם לא תחטב ורק תתמקד בלהרים כבד ולהתחזק, אתה תיראה הרבה יותר טוב אם תוסיף 60 קילו לסקווט שלך מאשר אם תרד 3 קילו.

דוקטור סקס צודק (סרטון נחמד ד"א)

אני אגיד לך שוב, אל תחטב. אתה תקבל הרבה יותר תועלת בגילך אם לא תחטב ורק תתמקד בלהרים כבד ולהתחזק, אתה תיראה הרבה יותר טוב אם תוסיף 60 קילו לסקווט שלך מאשר אם תרד 3 קילו.
אוקי זה תהליך ארוך ואני אגיע לשם,אבל נכון להיום אין לי שום אינטרס להישאר על הא''ש הזה כבר הרבה זמן שיש לי הרהורי חיטוב ובאמת שכבר הגיע הזמן,שום בגד כבר לא עולה עליי,ההורים מציקים ואומרים שהשמנתי,בקיצור אני מבין את הפואנטה שלך,אבל אני הולך לחיטוב קצר של חודשיים
הולי שיט אני על 83 וישלי 82 סמ.. טוב זה מהתקופה הבילדרית של חיי, ליפטינג לעד ✌️
נדפקתי עם חרא גנטיקה שם (ובכל מקום)כנראה

אוקי זה תהליך ארוך ואני אגיע לשם,אבל נכון להיום אין לי שום אינטרס להישאר על הא''ש הזה כבר הרבה זמן שיש לי הרהורי חיטוב ובאמת שכבר הגיע הזמן,שום בגד כבר לא עולה עליי,ההורים מציקים ואומרים שהשמנתי,בקיצור אני מבין את הפואנטה שלך,אבל אני הולך לחיטוב קצר של חודשיים

נדפקתי עם חרא גנטיקה שם (ובכל מקום)כנראה
תקשיב חבר, אתה לא חושב שיש לי קצת יותר נסיון ממך ?
אתה מוזמן לעבור על הלוג שלי ולראות באיזה מצב אני התחלתי חיטוב ולראות עד כמה אני מצטער על זה וכשאני התחלתי חיטוב הייתי הרבה יותר חזק ממך והרבה יותר שחיף ובכל זאת אני מצטער על כל רגע שעשיתי את זה.
אל תחטב וזהו.

תקשיב חבר, אתה לא חושב שיש לי קצת יותר נסיון ממך ?
אתה מוזמן לעבור על הלוג שלי ולראות באיזה מצב אני התחלתי חיטוב ולראות עד כמה אני מצטער על זה וכשאני התחלתי חיטוב הייתי הרבה יותר חזק ממך והרבה יותר שחיף ובכל זאת אני מצטער על כל רגע שעשיתי את זה.
אל תחטב וזהו.
לעבור על הלוג שלך? יש לדבר הזה פאקינג 80 עמודים.
סתם,אבל די אני שמן אני לא רוצה להיות פאוורליפטר שמן עחי ותכוון אותי אליזה עמוד אני אקרא

לעבור על הלוג שלך? יש לדבר הזה פאקינג 80 עמודים.
סתם,אבל די אני שמן אני לא רוצה להיות פאוורליפטר שמן עחי ותכוון אותי אליזה עמוד אני אקרא
עזוב יודע מה, אני בא לך בטוב רוצה לעזור לך שלא תעשה את אותה טעות שאני עשיתי אתה אומר לי "אני לא רוצה להיות פווארליפטר שמן עחי"
תעשה מה שבא לך ואם תצטרך עזרה אז אל תחשוב לבקש ממני.

עזוב יודע מה, אני בא לך בטוב רוצה לעזור לך שלא תעשה את אותה טעות שאני עשיתי אתה אומר לי "אני לא רוצה להיות פווארליפטר שמן עחי"
תעשה מה שבא לך ואם תצטרך עזרה אז אל תחשוב לבקש ממני.
ואט דה פאק זה היה בצחוק חחחח אליק תירגע
באיזה עמודים החיטוב שלך

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית