הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Fat,but weaker than you [הוסר]

• פותח/ת השרשור יהב
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
תוציא את זה שלאליאב יש רמות טסט גבוהות מהממוצע בכלל, הוא היה מגיע כל אימון ועושה את מה שהוא היה צריך לעשות, גם אם זה היה אומר לנוח בין 7 דקות לסט כשהוא עוד קשר את הרצועות, הלך להקיא, וחזר, הוא עשה את הכל, דבר אחרון- אתה בן פאקינג 14, יש לך 100 סקוואט ו 100 דדליפט, את הדדליפט הראשון שלי עשיתי בגיל 18, בגיל שלך עוד הייתי עסוק בלקלוע לסל ולשחק בגולות.

אבל איך נפטרים מהערגליות בטעם שוקו?
סתם,אני אמשיך במסה אבל אני ממש לא מתחבר לSS אפשרי מדקאו?

טוב שכנעתם אותי אני לא יחטב

אוי הבילדרים בפמילי,גם ביקשתי מגילי רק שיוציא לי את המוט מקסימום אני מת מתחת אשמתי אני יסתדר והוא מרים לי את המוט עד מתי בילדרים שעושים בייספס בבנץ?
ומה לאכול כמו בילדר? אתה סופר קלוריות אליאב?
אני ספרתי קלוריות בss ולפני התחרות הראשונה שלי
לאחר התחרות הראשונה באפריל אני הפסקתי לספור ופשוט אכלתי אוכל טוב ולא שטויות עד שפשוט הייתי שבע וככה נשארתי על 87-88 מ.ג למשך ארבעה חודשים
מה שאני בא לומר לך זה שלפעמים לאכול ג'אנק בשביל להשלים ערכים זה לא הכי טוב ולאכול נקי יביא לך את מה שאתה רוצה
תספור קלוריות ותאכל נקי.

אני ספרתי קלוריות בss ולפני התחרות הראשונה שלי
לאחר התחרות הראשונה באפריל אני הפסקתי לספור ופשוט אכלתי אוכל טוב ולא שטויות עד שפשוט הייתי שבע וככה נשארתי על 87-88 מ.ג למשך ארבעה חודשים
מה שאני בא לומר לך זה שלפעמים לאכול ג'אנק בשביל להשלים ערכים זה לא הכי טוב ולאכול נקי יביא לך את מה שאתה רוצה
תספור קלוריות ותאכל נקי.
קוסקוס ושניצלונים זה נקי? אני יכול לחיות על זה

קיצור אליאב אמר לך יפה, אם תאכל זבל אל תתפלא שאתה מתפקד כמו פח זבל, תאכל נקי וטוב כמה שאפשר ולא יקרה כלום אם בתקופה שלך כרגע תשתמש בזה להשלמה קלורית.

תתחיל תפריט מסודר, פלוס קלורי של 500 שתתקע תוסיף עוד

טוב פיצצת אותי במוטיבציה רשף,קיבלתי הצעה מ @paul heyman guy לתוכנית והיא הולכת ככה
A:
Sq 2X3-6
Pause BP 3X3-6
DL 1X3-6
מסור 3X8
B:
SQ 2X3-6
Press 3X3-6
1X3-6 DL
Plank
C בדיוק כמו A
יש חוקים להעלאה במשקל אין לי כח לפרט עליהם,ביום האחרון של השבוע אני מוסיף כפיפת מרפקים
נראית דומה לSS אבל טיפה יותר גמישה,כדאי להוסיף גם תרגיל לטרייספס ביום האחרון של השבוע?

טוב פיצצת אותי במוטיבציה רשף,קיבלתי הצעה מ @paul heyman guy לתוכנית והיא הולכת ככה
A:
Sq 2X3-6
Pause BP 3X3-6
DL 1X3-6
מסור 3X8
B:
SQ 2X3-6
Press 3X3-6
1X3-6 DL
Plank
C בדיוק כמו A
יש חוקים להעלאה במשקל אין לי כח לפרט עליהם,ביום האחרון של השבוע אני מוסיף כפיפת מרפקים
נראית דומה לSS אבל טיפה יותר גמישה,כדאי להוסיף גם תרגיל לטרייספס ביום האחרון של השבוע?
אם אתה מסיים את השבוע עם B כאילו BAB רעיון טוב להוסיף טרייספ כי ב ABA יש בנצ אם הוא חלש אז כל סוף שבוע רק דעתי

אין רוטציה ולא כתבת את הטווחי חזרות להעלאת משקל

כאילו מגיע לשש מוריד לארבע מעלה משקל או משו

כאילו מגיע לשש מוריד לארבע מעלה משקל או משו
לא. אתה עושה מה שאתה מצליח,נגיד הצלחת 6 חזרות מעלה 1.25 הצלחת 7-11 מעלה 2.5 הצלחת יותר 5 לא הצלחת 6 אתה נשאר על המשקל לא מצליח עוד פעם דילואוד
משהו כזה,לכל הרמה יש את החוקים שלה ואין לי כח לפרט

בהצלחה, עוד 10 קילו לדד ואתה עובר את אספ אוראו (חמישיה כאילו)

סיסו זה טאמ
תכלס לא יודע מה עבר לך בראש לחטב בתקופה עכשיו
אני בדיוק במצב שלך (אפילו יותר שמן) עם כרס די מטרידה וממשיך במסה בגלל החורף
בתמונה אתה גם לא ניראה כזה שמן...
בהצלחה בתכנית החדשה.

שכחתי משהו,יש לי משהו שמונע ממני להתאמן עצים ביום רביעי,לכן הplank והכפיפות מרפקים יעברו לשני ויום רביעי יבוצע קל עם בנץ במקום פרס וביום שישי אני אעשה פרס
סיסו זה טאמ
תכלס לא יודע מה עבר לך בראש לחטב בתקופה עכשיו
אני בדיוק במצב שלך (אפילו יותר שמן) עם כרס די מטרידה וממשיך במסה בגלל החורף
בתמונה אתה גם לא ניראה כזה שמן...
בהצלחה בתכנית החדשה.
טאמ:wub:

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית