הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה שמופנית בעיקר לנשים שבפורום

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך

oz25

משתמש משקיע
7,975
2,377
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,827
7,975
2,377
Space חולון
היום נתקלתי בסיטואציה שתחמיא לכל גבר(ועוד ביום שקיבלתי משתמש "משקיע", @Eyal הכל בזכותך)

הסיטואציה:

אני עובד עם איש מבוגר בספת הבנץ', פתאום בחורה חמודה שואלת אם היא יכולה להצטרף, שנגיד לה לא ?

אמרתי : סבבה, אין בעיה והוסיפה: אתה יכול לשמור עליי ? כמובן שכן!

עכשיו כאן מגיעה הדילמה המהותית שלי: האם כשהיא כבר שוכבת על הספה ונכנסת לעמדה, האם להתקרב טיפה יותר בשביל להיות קרוב למוט(ואליה) למקרה שחס וחלילה יקרה משו(ואל תשכחו שבמידה ואני עושה זאת- כל האזור התחתון שלי קרוב לפנים שלה - בהחלט לא סיטואציה שנעימה לי) או שלתת את ה-space ולקחת את הסיכון ?

ועוד שאלה : אתן חייבות להגיד לנו אחת ולתמיד לאיפה אנחנו יכולים להסתכל כשאתן עושות את התרגיל הזה, כי כשאתן עושות את התרגיל והמוט יורד לחזה - טבעי שנסתכל על המוט, אבל זה יוצר בלבול.

לדעתי זה בעיקר תלוי בבחורה... יכול להיות שהיא הייתה מעריכה אם היית "מתריע" לפני הסט, שהסיבה שאתה קרוב זה לשמור שחלילה לא יקרה משהו ואם היא לא מרגישה בנוח שתגיד...

ועוד שאלה : אתן חייבות להגיד לנו אחת ולתמיד לאיפה אנחנו יכולים להסתכל כשאתן עושות את התרגיל הזה, כי כשאתן עושות את התרגיל והמוט יורד לחזה - טבעי שנסתכל על המוט, אבל זה יוצר בלבול.

1. אפשר להסתכל על המוט אבל יותר לצד, לכיוון המשקולת 2. מישהי שעובדת רציני לא תוכל להתרכז בלאן העיניים שלך משוטטות 😉

*בסקוואט זה קצת יותר מביך האמת:37mv:

תסתכל לאן שתרצה!
אם היא מרימה היא עסוקה בלסיים את הסט
(למען האמת זה בדיוק הזמן להסתכל לאן שאתה רוצה בלי שנרגיש)...😱

לגבי מיקום החבילה חחחח
קודם כל בטיחות!
תתרחק עד לטווח שהיד שלך עדיין תוכל במקרה הצורך להיות מונחת על המוט

אבל אהבתי שהיא בקשה להצטרף.
מקווה שיהיו יותר בנות שיעיזו...

• פותח/ת השרשור
אז יש לי OK לא רק מבחורה אלא משתיים - אני חושב שזה אישור אוניברסלי חתום וסגור.

היא לא הרימה משקלים מטורפים - סה"כ מוט עם 1.25KG או 2.5KG בכל צד ל-15 חזרות(מאמני הכושר והתכניות שלהם, ונשים עם ה"אני לא רוצה להיות מנופחת מדי" שלהן), עם המשקל הזה אני יכול לתפוס את המוט באחיזה של פימפום יד קדמית אבל מי אני שאזלזל....

אני בד"כ מתאמן בשעות הבוקר לקראת צהריים ככה שאין הרבה אנשים, בד"כ ילדי הנזלת של אחרי בית ספר שבאים להתאמן בסביבות 1,2.

אתמול זה היה בשעות הערב ככה שהיו אנשים אחרים ממי שאני מכיר....

*בסקוואט זה קצת יותר מביך האמת

במשקלים נמוכים זה פחות נורא כי אפשר לשים את הידיים בצידי הגוף של הסקוואטר(גם במקרה הזה אני כמעט ולא עוזר, משום מה פסיכולוגית בנאדם מרגיש יותר בטוח כשיש מישו מאחוריו והוא מסיים את כל החזרות לבד) ולסיים עניין, במשקלים יותר כבדים זה כבר עניין אחר.

• פותח/ת השרשור
שלוף את השמוליק על מנת להראות שאתה זכר אלפא דומיננטי,ככה שהזקן אפילו לא יחשוב על לקחת לך את הנקבה הצעירה.

יש לו יתרון עליי - היא רוסייה , הוא רוסי....

והיא כ"כ רזה שהיא גרמה לי לתהות אם היא לא בת 15, ככה שממש לא ניסיתי כלום, התרכזתי יותר באימון שלי.

הפוסט הזה יציל אותך בהנחה של תלונה על הטרדה..🤣

כמה מחשבה בסיטואציה אחת, אני לא אתפלא שבזמן שאתה חושב על כל התהליכים האלה, מהצד אתה נראה כמו פסיכופט ישן עם עיניים פקוחות ומזיל רייר
תזרום... בנות לא נעלבות עד כדי כך אלא אם כן אתה עושה את זה בצורה פסיכופטית, ואני מאמן הרבה נקבות

• פותח/ת השרשור
כמה מחשבה בסיטואציה אחת, אני לא אתפלא שבזמן שאתה חושב על כל התהליכים האלה, מהצד אתה נראה כמו פסיכופט ישן עם עיניים פקוחות ומזיל רייר
תזרום... בנות לא נעלבות עד כדי כך אלא אם כן אתה עושה את זה בצורה פסיכופטית, ואני מאמן הרבה נקבות

אני בנאדם שחושב המון מתוך תכנון והתחשבות בזולת - מודה.

ואל תדאג אני דיי בטוח שלא נראיתי כמו שאתה מתאר אלא אפילו חמוד במידת מה.

תהיה מודע לזה, ותשקול אולי לעשות שינוי מחשבתי. ברשת אתה נשמע חמוד, אבל במציאות שה נראה מעט מטריד. אני בטיח לך שזה לא נראה ככה אבל רואים ומרגישים היטב כשאדם חושב יתר על המידה ומתכנן דברים, זה כנראה השפת גוף הסמויה הכי קלה לזיהוי. ד״א האדם מתפקד תיקשורתית הכי טוב כשהוא עושה את זה בספונטניות, וזאת תכונה פרא-היסטורית שנשארה אצלנו בדיוק כמו פחד.

• פותח/ת השרשור
תסתכל לאן שתרצה!
אם היא מרימה היא עסוקה בלסיים את הסט
(למען האמת זה בדיוק הזמן להסתכל לאן שאתה רוצה בלי שנרגיש)...😱

אני יכול להשבע שהסתכלתי לכל כיוון אפשרי מלבד המוט

• פותח/ת השרשור
המוט שהבחורה השתמשה בו כדי לעשות ת'תרגיל 🕴

ועוד שאלה : אתן חייבות להגיד לנו אחת ולתמיד לאיפה אנחנו יכולים להסתכל כשאתן עושות את התרגיל הזה, כי כשאתן עושות את התרגיל והמוט יורד לחזה - טבעי שנסתכל על המוט, אבל זה יוצר בלבול.[/QUOTE]

אני למשל נמנעת מתרגילים כאלה כי מפריע לי שמסתכלים או נוגעים:beautiful62nj6ht:

אכן נושא מביך... לא פעם יוצא לי לבחון טכניקה של בחורה או משו בסגנון ואני נתפס ברגע לא נעים שמוציא אותי סוטה חח
טוויסט בעלילה:
בחורה שלא יודעת איך שומרים בסקוואט מבקשת מגבר ספוט.. נראה לי שיתבשל שם משהוא לא נעים

Back
למעלה תחתית