הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ אצל מאור זרדז

• פותח/ת השרשור touro
  • פורסם בתאריך

touro

משתמש פעיל
300
31
נק' מוניטין:
77
300
31
פרופיט בת ים
ממליצים?
למטרת כיף ופיתוח עצמי, לא לתחרויות,

תודה(:

אפשרי, למה לא?
אבל בעיני אם אתה לא מתכוון לקחת את פיתוח הגוף ברצינות(תחרויות) לא חושב שבהתחלה לפחות אתה צריך יעוץ. אבל כשזה מגיע לנושא כמו תחרויות שזה עניין מורכב כבר, לניסיון כמו של מאור אין מחיר. זאת דעתי לפחות

• פותח/ת השרשור
אפשרי, למה לא?
אבל בעיני אם אתה לא מתכוון לקחת את פיתוח הגוף ברצינות(תחרויות) לא חושב שבהתחלה לפחות אתה צריך יעוץ. אבל כשזה מגיע לנושא כמו תחרויות שזה עניין מורכב כבר, לניסיון כמו של מאור אין מחיר. זאת דעתי לפחות
מושג יש לי,
פשוט כל הזמן אני עושה טעויות ואז מתייאש, נשאר לי בערך 9 חודשים למנוי במכון אז אני רוצה לעשות עם יעוץ כמו שצריך בשביל להיות בדרך הנכונה כמה שיותר ולנסות להמנע מטעויות כמו מינוס קלורי גבוה מדי או חלוקת קלוריות שגויה וכו

מושג יש לי,
פשוט כל הזמן אני עושה טעויות ואז מתייאש, נשאר לי בערך 9 חודשים למנוי במכון אז אני רוצה לעשות עם יעוץ כמו שצריך בשביל להיות בדרך הנכונה כמה שיותר ולנסות להמנע מטעויות כמו מינוס קלורי גבוה מדי או חלוקת קלוריות שגויה וכו
זה עדיין לא פיזיקה גרעינית, אתה יכול להסתדר לבד וכמובן להתייעץ בפורום. אבל כמובן שאם אתה בכל זאת רוצה, בכיף זאת החלטה שלך כמובן 😃
אל תשכח שלפנות לאחד כמו מאור זה לא יהיה זול בכלל.

כמו שאמרו כאן - אם אתה לא מתכנן להתחרות בזמן הקרוב אתה יכול להישאר כאן ולשאול שאלות או שתיקח את הייעוץ האישי באתר שהוא לא פחות מקצועי מאף אחד אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית