עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כבר תקופה ארוכה נע בין 80-100 גרם פחמימה +-אתה בתזונה קטוגנית?
לא הבנתיה LDL גבוה. יש למשפחה שלך נטייה גנטית לכולסטרול גבוה? אתה עושה אימונים אירובים?
יש במשפחה נטייה גנטית ואני כרגע לא עושה אירובי.ה LDL גבוה. יש למשפחה שלך נטייה גנטית לכולסטרול גבוה? אתה עושה אימונים אירובים?
אפשר התייחסות לשאלה? יש לי קצת סלט בראש 😅ה LDL גבוה. יש למשפחה שלך נטייה גנטית לכולסטרול גבוה? אתה עושה אימונים אירובים?
מצד אחד זה נכון, הם לא כולסטרול אלה חלבון, ומה שבאמת משנה זה גודל החלבון והיחס בין HDL ו LDLאפשר התייחסות לשאלה? יש לי קצת סלט בראש 😅
אוקיימצד אחד זה נכון, הם לא כולסטרול אלה חלבון, ומה שבאמת משנה זה גודל החלבון והיחס בין HDL ו LDL
שניהם הכרחיים, אולם הפרש גדול מדי בין שניהם מוביל לבעיות כי אחד תלוי בשני. בתפקוד תקין של הכולסטרול (והחלבונים) הם חשובים וקריטיים לגוף כמובן. אם אתה מנסה להסיק אם אפשר לחיות רק עם HDL אז לא, כי לכל אחד יש את התפקיד שלו.אוקיי
אז זאת אומרת שאם היחס של הHDL וLDL בטווח הנכון...אז זה לא משנה אם שניהם יהיו גבוהים \נמוכים מידי?
ממה שהבנתי ,האחד מוביל כולסטרול מהכבד לרקמות והשני ההיפך(מהרקמות,לכבד ולהוצאה מהגוף)
עכשיו השאלה אם לשניהם תפקיד הכרחי? והאם ניתן לחיות בלי אחד מהם (מניח שלא,אבל מדוע?)