עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי אבל השריר ייראה קטן יותר? כתוצאה מנוזלים שייצאו מהשריר?הדבר המשמעותי ביותר בהפסקה משימוש בקריאטין הוא הירידה בכוח. מבחינת מסת שריר , אתה תשמור את מה שהעלת עקב העלייה שהייתה לך בכוח כתוצאה משימוש בקריאטין .
הנוזלים אומנם יצאו מהשריר והשריר ייראה קטן יותר אבל, עדיין תעלה במסת השריר שלך כתוצאה מעליית הכוח שהייתה לך בזמן השימוש בקריאטיןאוקיי אבל השריר ייראה קטן יותר? כתוצאה מנוזלים שייצאו מהשריר?
תודה על ההתייחסות
זה היה כאב נקודתי כזה שהתחיל מכאב פשוט כאילו נתפס לי הכתף עד מצב שהייתי מפסיק אימונים באמצע ואפילו להתלות על מתח היה כואב לי הייתי תקוע על משקלים מלא זמן, אחרי זריקה שאני לא זוכר את השם שלה ו3 שבועות מנוחה עבר כאילו לא היהאתה יכול לפרט על הזריקה שקיבלת בכתף ?
ומה הרגשת קודם לזריקה איזה סוג כאבים / הגבלות תנועה ?
תודה
זה היה כאב נקודתי כזה שהתחיל מכאב פשוט כאילו נתפס לי הכתף עד מצב שהייתי מפסיק אימונים באמצע ואפילו להתלות על מתח היה כואב לי הייתי תקוע על משקלים מלא זמן, אחרי זריקה שאני לא זוכר את השם שלה ו3 שבועות מנוחה עבר כאילו לא היה
רק חבל שאתה מקשר את זה לקריאטין הפציעה שלך היא לא גורם ישיר לשימוש בקיראטין כי גם מי שלא משתמש בקריאטין יכול להיפצע כתוצאה מעומס כזה או אחר תלוי בך עד כמה אתה מכיר תגוף שלך,טכניקה וקצב ההתקדמות שלך יכול להיות שהתקדמת מהר מדי או שלא עבדת נכון או משהו אחר שהוביל לפציה מה שכן- הקריאטן לא פוצע אותך הוא דווקא בא לעזור לך להתמודד עם עומסים גדולים יותר השאלה כמה גדולים ופה צריך להיזהר...
אני לא מקשר את זה לקריאטין בכללי אני מקשר את זה לקריאטין במקרה שלי, ההפך קריאטין אמור לתת התאוששות גם יותר מהירה.
מה שרשמתי לו שכדאי לקחת קריאטין אבל להתקדם לאט עם המשקלים ולא להעמיס יותר מידי בבת אחת. כי בגלל שזה מביא כוח ואנרגיה ואתה עולה מהר במשקלים אז יכול להיגרם מזה פציעה.
אין סיבה שזה יקרה.כן תודה הבנתי.
אגב,בזמן לקיחת הקריאטין מישהו הרגיש לא טוב במהלך האימונים עצמם? כמו תחושת בחילות?